Şimdi Ara

Orman ve Destek Şampiyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler oyuna başlayalı 5 ay oldu fazla iyi oynuyor sayılmam ama idare eder. Ormanda ve destek rolünde oynaması çok zor olmayan ve iş yapabileceğim şampiyonlar arıyorum, ne önerirsiniz kafama yatarsa sürekli onu oyanaycağım şampiyonla birlikte skin de tavsiye ederseniz güzel olur. Teşekkürler

• Orman Xin Zhao,Trundle
    Destek Morgana,taric,bard.. destekte bir sürü var.
  • Destek'te morgana/alistar olabilir bence, orman için Malphite olabilir ben onunla başladım orman oynamaya. Kindred'da rahata benziyor orman için denemedim daha ama en yakın zamanda alıcam. Skin konusunda bi fikrim kafana hangisi yatarsa onu al :D
  • Supportta iş yapabileceğin en iyi 2 hero bence braum ve lulu. Braumda ultileri dikkatli kullan ve rakipte focuslanacak adamlara pasifini kullanmaya çalış. Luluda lanede bol bol poke yap ve tflerde adcnin yanında dur. Bu iki hero ile çokta mekanik vs gerekmeden yükselebilirsin. Ad oyuncusuyum ve yanımda bu 2 support olunca nedense rahat oluyorum. Kostüm istersen o boksör olan braum adını bilmiyorum ve ejderha terbiyecisi lulu yada mavi olan skin.

Jungleda seçenek bol mekanik oynayayım güzel oyunlar çıkarayım diyorsan lee sin gibi herolara yönelebilirsin. Gank kapasitem olsun diyorsan elise olabilir yada tflerde tank olayım bol cc olsun diyorsan amumu sejuani olabilir. Ama tavsiyem amumu. Küçük şovalye çok iyi kostüm.
  • Sup janna soraka malphite Leona
    jung Xin amumu malphite vi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Support olarak Morgana, Leona, Soraka ve Blitzcrank başlangıç için iyidir. Blitzcrank sonrası için iyi değildir ama.

Jungler olarak Xin, Jax, Warwick gibi AD fighterlar başlangıçta işini kolaylaştırır. Farma yönelirsen Shyvana, Udyr; ganker olacaksan Vi, Amumu tarzı şampiyonlara yönelebilirsin. Lee Sin ve Elise artık jungler rolüne alışmış kişiler içindir.
  • Orman için Vi,Rammus,Amumu,Jax,Xin Zhao,Udyr ve Kindred alabilirsin. Hepsi güzeldir hepsiyle iş yaparsın,hepsiyle ilk dönüşten sonra ormanı van'ın düşmeden dönersin. Hangisi kafana uyuyorsa pnu oyna. Ay bu çok zor da deme. 10 levelda bu son bufflardan önceki haliyle Kha'Zix oynuyordum,Nocturne geçtim sonra, orta koridora Malzahar almıştım, yani zor yapamam deme kafan neyi istiyorsa onu oyna,şu an Fiddlesticks düzgün ultiler hariç iş yapmaz, cc varsa çok zordur işi falan felan ama one trick yapanlar var adamlar deli gibi iş yapıyor, metayada takılma Kassadin e de çok laf ettiler forumda 2 3 kişiydik Kassadin gayet güzel diyen, şimdi herkes main yapmaya başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al Zac ve Bardı oyunun zevkini çıkar

• Support olarak taric,soraka
    ormancı olarak xin,amumu
    ilerlediğinde Support morgana,alistar
    ormancı Kha'Zix,elise

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xin, bc
  • Jungle için Sejuani , Xin , Udyr , Vi , Kindred

Support için pasif oynuyorsan Janna , Soraka agrasif oynamak istiyorsan Tahm , Alistar , Blitz,Thresh
  • quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Support olarak Morgana, Leona, Soraka ve Blitzcrank başlangıç için iyidir. Blitzcrank sonrası için iyi değildir ama.

Jungler olarak Xin, Jax, Warwick gibi AD fighterlar başlangıçta işini kolaylaştırır. Farma yönelirsen Shyvana, Udyr; ganker olacaksan Vi, Amumu tarzı şampiyonlara yönelebilirsin. Lee Sin ve Elise artık jungler rolüne alışmış kişiler içindir.

Blitz neden sonrası için iyi değil?

Lanede bilen Blitz domine eder karşıyı ağlatır.

• kindred diyenlere kulak asma da
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

Support olarak Morgana, Leona, Soraka ve Blitzcrank başlangıç için iyidir. Blitzcrank sonrası için iyi değildir ama.

Blitz neden sonrası için iyi değil?

Lanede bilen Blitz domine eder karşıyı ağlatır.

Late gamede carry koruması pek iyi değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.