Şimdi Ara

Orkun u nasıl buluyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence bursaspor maçındaki performansı çok kötüydü. Siz nasıl buldunuz?

• mAÇA GİDİYORUZ BAKIYORUZ ORADA PARDON SABAHJ GEYİĞİ İŞTE...mONDRAGON NİYE GİTTİ BEN HALA ANLAMADIM...ADAM TAKIMDAKİ EN İYİ OYUNCUYDU ORKUN ZOR DOLDURUR YERİNİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

Bence bursaspor maçındaki performansı çok kötüydü. Siz nasıl buldunuz?

Bursa maçında birşey göstermedi. Aksine bursa forveti çok iyiydi. Ne kadar top varsa çıkardı. Sizin servetten songdan çok daha fazla gollük top çıkardı kalesahasından
  • yok be o bursa sporun kazma forvetlerinden kaynaklanyor orkunda serdar gibi yan toplarda başarısız mondragonun gönderilmesi en büyük hataydı... bu sezon defans yüzünden çok gol yiyebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

yok be o bursa sporun kazma forvetlerinden kaynaklanyor orkunda serdar gibi yan toplarda başarısız mondragonun gönderilmesi en büyük hataydı... bu sezon defans yüzünden çok gol yiyebilirsiniz...

defansta song topalrlıyor servet dağıtıyor:)
  • song u da izledim son bursa maçında onunda servetten aşağı kalır yanı yok adam artık yetişemiyor 70 dak. iyi oynar ama sonrası yoruluyor zorlanıyor... gerçi ortasahada koşan lideron (du galiba) yoktu eksikliğini defans çok hissetti. onun oynamadıgı maçlarda çok zorlanacaksınız
  • yok yok suç SERVET'in. herif kendi kalemizin önünde temiz yer bırakmadı.ORKUN'un yerinde siz olsanız ne yapardınız zaten elinden topu kaçırdığı pozisyonda da arkasında SERVET vardı, yani potansiyel sümük korkusuyla kaçırdı topu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MERT HOCA İLE GİDEN VAR MI ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• ne zaman kamera yakın çekim yapsa hep o çift fırlatış görünüyor... rtük gs ye ceza verirse şaşırmam
  • Böyle heyecanlı tiplerden fazla hoşlanmıyorum. Her an hata yapacakmış gibi geliyor bana...
  • gol yemeyen kaleci iyi kalecidir
  • kalede oluyor hep, kolay buluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

kalede oluyor hep, kolay buluyorum

• quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: freestyle_

quote:

Orkun u nasıl buluyorsunuz?

• fena deil zamanla pişecektir.
  • pusulayla
  • yan toplarda kötü üstüne gelen topları tutuyor ama yanlış yerlere çeliyor
  • yan toplarını geliştirdigi takdirde uzun yıllar kalemizi korumasını isterim.
  • bu orkun alem adam yaw bi hırs var adamda kendi kendini yiyecek nerdeyse
    bi de giymiş boğazlı kazağı
  • quote:

Orjinalden alıntı: woodmetal

bu orkun alem adam yaw bi hırs var adamda kendi kendini yiyecek nerdeyse
    bi de giymiş boğazlı kazağı

Bu adam uefa finali oynasa napar acaba? Dünya gündemine oturacağı kesin. Yapacaklarını tahmin bile edemiyorum deli adam hakkaten .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.