Bence bursaspor maçındaki performansı çok kötüydü. Siz nasıl buldunuz?
mAÇA GİDİYORUZ BAKIYORUZ ORADA PARDON SABAHJ GEYİĞİ İŞTE...mONDRAGON NİYE GİTTİ BEN HALA ANLAMADIM...ADAM TAKIMDAKİ EN İYİ OYUNCUYDU ORKUN ZOR DOLDURUR YERİNİ
quote:
Orjinalden alıntı: BelieveMe
Bence bursaspor maçındaki performansı çok kötüydü. Siz nasıl buldunuz?
Bursa maçında birşey göstermedi. Aksine bursa forveti çok iyiydi. Ne kadar top varsa çıkardı. Sizin servetten songdan çok daha fazla gollük top çıkardı kalesahasından
yok be o bursa sporun kazma forvetlerinden kaynaklanyor orkunda serdar gibi yan toplarda başarısız mondragonun gönderilmesi en büyük hataydı... bu sezon defans yüzünden çok gol yiyebilirsiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: Rizeli
yok be o bursa sporun kazma forvetlerinden kaynaklanyor orkunda serdar gibi yan toplarda başarısız mondragonun gönderilmesi en büyük hataydı... bu sezon defans yüzünden çok gol yiyebilirsiniz...
defansta song topalrlıyor servet dağıtıyor:)
song u da izledim son bursa maçında onunda servetten aşağı kalır yanı yok adam artık yetişemiyor 70 dak. iyi oynar ama sonrası yoruluyor zorlanıyor... gerçi ortasahada koşan lideron (du galiba) yoktu eksikliğini defans çok hissetti. onun oynamadıgı maçlarda çok zorlanacaksınız
yok yok suç SERVET'in. herif kendi kalemizin önünde temiz yer bırakmadı.ORKUN'un yerinde siz olsanız ne yapardınız zaten elinden topu kaçırdığı pozisyonda da arkasında SERVET vardı, yani potansiyel sümük korkusuyla kaçırdı topu