Şimdi Ara

Orjinal yazılım almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • App Storedan orjinal yazılım almak istiyorum ancak sorularım var.

1) Hesap açarken Free yazılım bulup kredi kartı bilgisi girmemiştim zira kredi kartım yok Sanal kredi kartı girmeyi denicem ancak hesabıma nasıl ekleyebilirim bilmiyorum.

2) Önceki mesaj da dediğim gibi kredi kartım yok ancak Garantinin sanal kartını denemeyi planlıyorum sorunsuz kullanabilirim değil mi?

3) Yazılımlar dolarla malum. Benim hesapta dolar olmak zorunda mı? Yoksa TRdeki App Store lira kabul ediyormu?

4) İlerde JB yaparsam satın almış olduğum yazılımları sorunsuz kullanabilirim değil mi? Benzer şekilde JB ikende orjinal yazılım alabilirmiyim?

Yazılım satın alanların yardımlarını bekliyorum

• 1) Hesap açarken Free yazılım bulup kredi kartı bilgisi girmemiştim zira kredi kartım yok Sanal kredi kartı girmeyi denicem ancak hesabıma nasıl ekleyebilirim bilmiyorum.

2) Önceki mesaj da dediğim gibi kredi kartım yok ancak Garantinin sanal kartını denemeyi planlıyorum sorunsuz kullanabilirim değil mi?

3) Yazılımlar dolarla malum. Benim hesapta dolar olmak zorunda mı? Yoksa TRdeki App Store lira kabul ediyormu?

4) İlerde JB yaparsam satın almış olduğum yazılımları sorunsuz kullanabilirim değil mi? Benzer şekilde JB ikende orjinal yazılım alabilirmiyim?

-paralı uygulamayı indir butonuna tıklarsan seni kredi kartı sayfasına yönlendirir.
    -sanal kartla alan arkadaşlar var.sadece banka kartı olmuyor diye biliyorum
    -o anki kurdan hesaplayıp düşerler.hesabın dolar olmak zorunda değil.
    -sorunsuz kullanırsın.orjinal yazılım yani kırılmış alırsın jb iken.aldığın kırılmış olanı yine jb yapıp kullanabilirsin. ama app stordan para verip alırsan hesabın ile girip yüklersin bi daha para vermezsin tekrar jb yapmazsın.

• 1. ücretli bir app satın almay çalıştığınızda kredi kartı bilgilerinizi soran ekran gelecek. oraya sanal kart bilgilerinizi yazacaksınız.
    2. sanalkart ile sorunsuz kullanabilirsiniz, hem daha güvenli olur.
    3. hesabınızda dolar olması gerekmiyor. kredi kartınızdan çekim yapılırken o anki banka doviz kuru ile çevrim yapılıyor ve ekstrenize TL yansıyor.
    4. JB herhangi bir problem yaratmaz, JB yapsanız da yapmasanız da orjinal app'leri alıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • ben yazana kadar yine bi cevap gelmiş :D neyse fazla cevap göz çıkarmaz :D
  • Anladım, teşekkürler herkese. Bugün sanal kart ile başvurumu yaptım paramatik kartı olması gerekiyormuş. 10 içinde elime ulaşır dediler. Ulaşsında biraz harcayayım.
  • Benimde bir sorum olacak simdi baska birinin appleid adini ve sifresini yazarak onun parali indirdigi programlari indireblirmiyim cunku devamli kartiyla parali aliyor bnde bazilarini kullanmak isdiyorum mumkunmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

Benimde bir sorum olacak simdi baska birinin appleid adini ve sifresini yazarak onun parali indirdigi programlari indireblirmiyim cunku devamli kartiyla parali aliyor bnde bazilarini kullanmak isdiyorum mumkunmu?

onun id ile giris yapip
    magaza-bu bilgisayari yetkilendir diyerek
    yukleyebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.