Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dunemaul da Release turkish guildindeyim.tamamı türktür ve yardımlaşma olayı çok iyi.Bu aralar 40 50 arası çok fazla ama düşük levellerde de arkadaşlarımız var.Tabii ki 70 lerde var.Yani herkese kapımız açık.İlgilenen Arkadaşlar Elfing ya da Amentia ile görüşebilir
  • Sunstrider serverinde 70 lvl Night elf warriora sahibim.. 70 lvl dungeon 2 set var üzerimde flying mount war. Karazhan key questim yapilmiş ve biçok heroik anahtara da sahibim.. şu sıralar odemedim acc mi kapandı fakat geri dönecem. iyi bir türk guildi arıyorum. Muhtemelen server de degiştirecem. istediginiz servere gelirim yeterki iyi bir arkadas ortamı ve güzel bir guild olsun.

http://ctprofiles.net/4818727
    yada
    http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Sunstrider&n=Kibrisli

adreslerinden karakterim ve ekipmanımı görebilirsiniz
    ( ikincisi orjinal serverin kendi verdigi sürekli yenilenen site Armory de görünümüm.. ona bakmanızı tavsiye ederim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knightkib -- 25 Mayıs 2007; 17:58:45 >

• The Maelstrom serverında türk guildi var mı acaba ?
  • (HORDE) EU Xavius Nuke And Loot (NNL) Sizi istiyor..

1- Prot Warrior x1
    Kesinlikle istenilen prot buildinde oynamak üzere ve sürekli off tank ve main tank görevleri için.
    Bütün heroicleri yapabilecek repi olmalı
    2- Holy Priest x1
    3- Shadow Priest x1
    Çok iyi gear (750+ spell dmg gibi) ve uzun zamandır ciddi shadow priest oyuncusu olan
    4- Shaman Resto x1 ve Enhancement x 1
    5- Druid Resto x1 ve Feral x1
    6- Warlock x2
    7- Hunter x1
    8- Holy Paladin x1

Rogue ve Mage sınıfımız şu an çok dolu ancak başvuru yapmakta serbestsiniz.

Başvurular:

www.nukeandloot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsL1ngeR -- 4 Haziran 2007; 9:48:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GunsL1ngeR

(HORDE) EU Xavius Nuke And Loot (NNL) Sizi istiyor..

1- Prot Warrior x1
    Kesinlikle istenilen prot buildinde oynamak üzere ve sürekli off tank ve main tank görevleri için.
    Bütün heroicleri yapabilecek repi olmalı
    2- Holy Priest x1
    3- Shadow Priest x1
    Çok iyi gear (750+ spell dmg gibi) ve uzun zamandır ciddi shadow priest oyuncusu olan
    4- Shaman Resto x1 ve Enhancement x 1
    5- Druid Resto x1 ve Feral x1
    6- Warlock x2
    7- Hunter x1
    8- Holy Paladin x1

Rogue ve Mage sınıfımız şu an çok dolu ancak başvuru yapmakta serbestsiniz.

xavius da Türk kaldı mı
  • yeteri kadar var
  • Bronzebeard da türk guildi yada türkler aranmakta... Nick Nezerin.... irtibata geçerlerse sevinirim... Ally tarafıdır bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jmmy -- 1 Haziran 2007; 10:35:41 >
  • Warzone FTW.....

Shaman(her build le oynayabilecek) ve DPS warrior ihtiyacımız var...Deneyimli arkadaşları bekleriz...
  • Executus Serverında Türk Guildimiz var.
    90 Kişiye yakkın üyemiz ,ventrilo Serverımız,DKP ve Takvim sistemimiz mevcut.
    Şu anda Krazan kasılmakta.

Hardcore guildlerden sıkılan arkadaşlarımızı (özellikle healer sıkıntımız var) bekleriz..

Bilgi içinwww.lordsofanatolia.com
  • quote:

yeteri kadar var

serverdaki tek türk guild olduğunuzu kabul edersek ve grull yapacak çoğunluğu bulamadığınızı söylesek sanırım yeteri kadar türk yok diğer guildler kapatılmış durumda yada migrate etmiş durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: hothor

quote:

yeteri kadar var

serverdaki tek türk guild olduğunuzu kabul edersek ve grull yapacak çoğunluğu bulamadığınızı söylesek sanırım yeteri kadar türk yok diğer guildler kapatılmış durumda yada migrate etmiş durumda

Derdin nedir? Burada birileri ile garezin mi var?

Bizden başka 2 türk guildi daha var burada Karazhan denemeleri vs yapıyorlar, FoA'dan sonra onlarca yeni oyuncu gelip Xavius'da levelladı ayrıca.. Yabancı loncalara dağılan bir sürü Türk oyuncu da mevcut realmde..

Migrate eden Our Crew'de zaten 10-15 kişilik yönetici tayfası arkasında bütün üyelerini bırakıp Grim Batol'a kaçtılar vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GunsL1ngeR -- 4 Haziran 2007; 10:12:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jmmy

Bronzebeard da türk guildi yada türkler aranmakta... Nick Nezerin.... irtibata geçerlerse sevinirim... Ally tarafıdır bu arada

Bronzebeard ta türk guildi yok. İlk açtığım char orada. Lv 51 NE hunter. 3-5 tane türkün olduğu bir hollanda guildinde şu an. Nick Kubilayy. Ama diğer charımla Karazhan serverinde end game lere başlamak üzere olduğumuzdan pek kullanmıyorum şu anda.
  • krazhan serverinda horde tarafinda acaba bana sahip cikicak varmi nick maydanoz
  • tüm realmlerde bir ilk ------ realm yeni olmasına rağmen 178 player %100 türk ve migrate bekleyen 34 deneyimli türk oyuncu ile TR guild

KARAZHAN pvp horde bize ulaşabilirsiniz çok kısa sürede karazhan için çalışmalar başlıcaktır

vent teamspeak website mevcuttur

oyun içinde madd givenchi 2 char ile ben oynuyorum holybom longyan khyrasor hellstorm laneth nickli arkadaşlara pm atıp konuşabilirsiniz

guildde kötü kırıcı cümleler kesinlikle yasaktır şuana kadar problem yaşamadık ama belirtmek istedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuRaT -- 6 Haziran 2007; 4:15:54 >
  • Kurulduğumuzun ve Karazhan a başlamamızdan 1 ay süre sonra Karazhan Cleared.....

Progress/killed:
    - Attumen the Huntsman & Midnight
    - Moroes
    - Maiden of Virtue
    - Romulo & Julianne
    - The Big Bad Wolf
    - Wizard of Oz
    - The Curator
    - Shade of Aran
    - Terestian Illhoof
    - Netherspite
    - Chess Event completed
    - Prince Malchezaar
    - Nightbane
  • gvenchi aslinda ben serverin ilk acildiginda gelmistim ozamanlar underworld du hatirladigim kadariyla nick im sifaciydi tanirmisin bilmem neyse size tekrar ulasicam
  • Eu Lightbringer serverında Horde tarafında bütün playerlar low lvl guild kurduk ..
    Bu serverda oynayan bütün arkadaşları bekleriz
    oyun içinde Psico Turkman Goldenrose a pm atabilirsiniz

Sevgiler
  • Beyler Eu Agamaggan Pvp serverında eskı ex hardcore playerlar olarak guıld kurduk 1.5 aydır free 5 man farm takılıyoruz.. serverdakı 0 progress sebebı ıle servera hareket gelsın dıye karazhana baslıcaz ... suankı guıld ortamındakı adamlar olarak karazhanı ve otesını cogu kez hem horde hem ally tarafında defalarca temızledık... ekıpde burnıng legıonda CATASTROPHE,FİRE OF DUNE,DOOMED,UNLEASHED.. Ahnqirajda Night of deception ... Executus horde tarafında Pain Trainde bulunmus bu ısı bılen adamlarız... server cok yenı.. ve ıhtıyacımız olan 2 tane sureklı aktıf PRİEST... artı 1 tanede warlock...

varsa level 70 charınız karazhan attun olmasanız bıle ve mıg yapmayı dusunursenız bana pm atın... karazhana attun hale getırırız 3 4 saatte...sorası karazhana baslancak...ayrıca cok adam almayıda dusunmuyorum.. sadece 2 adam eksık.. max 3 ( warlockda sayarsam)...

karazhana baslandıgında tahmınım 1 2 gun ıcınde cleared olur.. dedıgım gıbı daha once cok temızledık.. full turk oldugumuz ıcın ventten ıkı dakkada taktıkler anlatılıp ıse koyulunur.. 25 manlere gelınce karazhan cleared oldugunda serverın kafa guıldı olcagımız ıcın epey bı adam alıncaktır ( yabancı alımı olabılır).. ondan sorası dusunulur..

guıld ıcınde hıc bır pala sıze ne atım dıye sormaz...hıc bır melee class yanlıslıkla dahı olsa sheepe dalamaz... wıpe yenırse (olurda) rebuff denmesı beklenmez.. bufflar dırekt atılır... potsuz otsuz kımse raıde gelemez.. zaten eskı arklarız.. aramıza 2 3 tane daha bızım kafada adam ıstıyorum...

Guıld ısmı SPARTA.. (kakara kıkırı modunda fılmden gaza gelerek actık).. GM : leonidàs ...

ılgılı olan varsa pm atın beklıyorum..

herkeze ıyı oyunlar.. ayrıca offıcial forumdada topıc accam yabancı prıest almadan once TURK prıestlara sorayım dedım.. ıtemler gıtcekse Turke gıtsın.. baktık olmuyo yabancıya gıtsın hak edene gıtsın...

vent var web sayfası kolay.. kadroyu gorelım kolay o tarafları.. dkp systemı hakkında bılgılerı sıze verırım pm den.. kı oncelıkle planım kafa adamlar gelırse herkezın classları bellı oldugu ıcın dkp kullandırtmamak.. ha sunu dusunmeyınkı bır allahı kulu cıkıpda haksızlık yapmaya calıssın bıdı bıdı yapsın sonu bellı...

sonsuz guven ve samımıyet ortamı herkez cok eskı ark ve gercek hayattan tanısıyo...

eskıler ıcın (eskıler bılır bu ısımlerı )... Burnıng legıondan Mocuishle,Pyros,Tetalon,Rasax,Alidor ... Ahnqirajdan Mordechai,Achilles,Outlaw ...

herkeze kolay gelsın..

• burning legion serverında jandarma asayish guildimiz kurulmustur dusuk lvl arkadaslara yardım edilecektir (horde) oyundaki adım gene ''zulfikar'' ''karid'' oyundan wsip atarsanız veya mail daha hızlı haberlese biliriz
  • Guild Ismi :Hajnal

Guild Master: Bodos
    Guild Server: Dunemaul
    Guild Faction: Horde
    Guild Url:http://www.guildhajnal.com
    PVE/PVP: PVE
    Guild Tarihçesi: Guildimiz ilk olarak Hordish Moonstar ismi altında burning legion serverinda sadece turklerden olusan bir yapı ile kurulmustur.

Daha sonra alınan kararla ismi Hajnal olarak degistirilip yabancılarada acılmıstır. Kısa surede buyuk basarılar saglayıp Bwl de Nefarian a kadar farm a almıstır.(Ama bu donemde kesilememistir kendisi).

Guildin o zamanki türk ve yabancı yoneticileri arasındaki anlasmazlık yuzunden guildin temel yukunu ceken 15 20 turk ve 1 yabancı(Bu arkadasta guild kuruldugundan beri bizle olan arkadas) ile birlikte dunemaul serverina migrate edip orda sadece türklerden olusan bir yapılanma ile tekrar kurulmuştur.

Başka serverlardan gelen ve Dunemaul serverindan bize katılan arkadaslar la kısa sure icinde tekrar toplanan guildimiz , Burning Legion da yabancılarla kesemedigi Nefarian ı indirip farma almıştır. Arkasından Temple of Ahn'Qiraj da 2 boss kesilmistir. (Tbc nin yaklasması nedeni ile daha fazla ilerlenemedi malesef)

Tbc geldikten sonra hızlı bir sekilde 70 olunup. Sırasıyla Karazhan , Gruul Lair ve Magtheridon farm a alınmıstır. Serpentshrine Cavern de 4 boss, The eye de 1 boss kesilmistir.

Uye alımı:

Guildimizin su an oturmus kadrosu vardır. Tek olarak aktif ve tecrubeli priest ihtiyacımız var. Eger bize katılmak istiyorsanız basvurunuzu web sayfamıza yapabilirsiniz. Classınız ile ilgili alım yapılacagı zaman basvurunuz degerlendirmeye alınacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syra -- 21 Haziran 2007; 15:33:11 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.