Şimdi Ara

Orjinal Serverlar ve Türk Guildleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
516
Cevap
1
Favori
58.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mczaga

quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

(EU) Twisting Nether Horde

Destination

- Haftada En az 4 gün raid e gelebilecek,
    - Günün 19.30 - 00.30 saatlerinde online olabilecek
    - Min.70 LVL , Karazhan Att. Tamamlamış ve daha önceden raid tecrübesi bulunan,

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KaRa_EaGLe

nasıl tersi??

Millet tatile gitti adam sıkıntısı çıktı raidlerde.

maaşları artırın belki adam bulursunuz ? bellimi olur.

bu foruma giriş amacını cok merak etmeye başladım dogrusu... sadece geyik için burdaysan baska yerlerde takıl derim.

Bu arada tughan ben kolkhi

• quote:

quote:

quote:

evet geyiklerle dalga geçmek için burdayım.
    geyik ve dalgaysanız benim yapabilceğim bişi yok

Allah Allah sana mı soracam nasıl adam arayacağımızı? Sen kim oluyorsun? Bizim guilde eleman arayış şeklimiz bi tarafına mı battı? SANANE ?? Geyik sensin kapa çeneni burada seninle uğraşacak değilim git başka yerlerde eğlen. Hadi başka kapıya kış kış...

bana sorcaksın demedim bu 1
    sana nasıl cevap yazıcamı sana mı sorcam ozaman? bu 2
    bu üçüncü kısmı sil bence ceza alabilirsin.
    ben burda iyiyim sağol eğlendirme bedava nasıl olsa tabi arada konuşabilicek insanlarda oluyor anlayan anladı...

Yine başladık madde madde konuşmaya

burda senlik birşey yok bu bir guild duyurusudur sen yorum yap dalga geç diye yazılmadı 1

sana komik geliyorsa git ne yaparsan yap burda gelip dalga geçerek adamı sinir etme 2

yıllardır bu forumdayım senin gibilerini çok gördüm bu 3

yeter artık daha fazla cevap yazma ben de yazmayacağım bu 4 .

• quote:

arkadaşım uza ya duyurunu yap banada battı gibi laflar sokmaya çalışma hertürlü dalgamı geçtim zoruna gittiyse o senin sorunun bu kadar ciddiye alınmıcak bişeyi ciddiye aldın buda ayrı bi yaş problemi yada kendini hala wow aleminde zannediyorsun sanırım neyse bu senin problemlerin .

Espri yaparsın sonuna bir " :) " koyarsın anlarız. Yaş problemim de yok profilimde açıkca yazıyor. WoW alemiyle bu tartışmanın alakası da yok. Durup dururken ortamı gerici şekilde yazılar yazıyorsun ve resmen ve cidden dalga geçiyorsun. Seni tanımıyorum sen de beni tanımıyorsun, herkes herşeye aynı tepkiyi vermez benim yapım da bu. Madem tanımadığın bir insana haddin olmayacak şekilde yaklaşıyorsun ve ilk cümlede yazan şeyi de es geçiyorsun, bu karşı tarafın zoruna gider bu kadar basit.

• hayır benmi yanlıs goruyorum yoqsa bu konunun baslıgı wow daki turkler ve guild arayanlarla ilgilimi geyigini yapma diyen yoq ama dalga gecmek ayrı bişey eger wowla veya wowdaki turklerle yada guild aramakla bi ilgin yoqsa bu baslık altında niye yazıyorsunki benim bildigim forum kurallarında gereksiz polemige girmek baslıkla alakasız konular yazmak yasak olur eger biri ceza alacaksa o da sen olursun heralde
  • ben başka servedeyim
  • Argent Dawn serverinda Ally 54 lvl rog oyuncusuyum.Türk guildi arıyorum.
  • Executus serverında türk guildmiz var katılmak isteyenler pm ile irtibata geçebilir benimle.

http://armory.wow-europe.com/guild-info.xml?r=Executus&n=Cash+Team&p=1

Burdan guildin istatistiklerine bakabilirsiniz. Karazhana bu hafta başladık ilk günümüzde ilk boss u kestik. Healerlarımızdan biri çıkmak zorundaydı zaten deneme amaçlı girmiştik. Oyun içinde guild mensuplarından herhangibirisi ile irtibata geçebilirsiniz. Guilde alınmak için bir şart yok fakat guild mensuplarına sorularak alınıyor olumsuz düşünceler varsa almıyoruz.

• merhaba arkadaşlar,

Vek'nilash serverında horde tarafında, 15-20 kişilik (tamamı türk) , tek grup karazhan farmlayan bir guildimiz var. 2. karazhan grubu ve gruul için muhabbeti sağlam türk arkadaşlar arıyoruz. ilgilenenleri lütfenhttp://lust.s4.bizhat.com adresinden bize ulaşsınlar.
  • karazhan serverında horde lvl 44 hunterım guild arıyorum benim için önemli olan guild içerisinde beraberlik ve yardımlaşma nicim aristo
  • Merhabalar arkadaşlar.

Hellscream serverında ismi Xanax olan50 kişiyi aşkın bir Türk guild imiz bulunmaktadır. Her level dan karakter bulunduğu gibi en küçük instancelardan en büyük instance ları da yapmakta bulunuyoruz. Guild üyeleri olarak sadece oyun içinde değil, oyun dışında da buluşarak oyun içerisinde tanıştığımız insanlarla birebir tanışma, kaynaşma fırsatı buluyoruz. Bu serverda oynayan tüm arkadaşları guildimize bekliyoruz. Oyun içerisinde Fyodor, Khalen, Telvanni, Katjin'den herhangi bir oyuncuyu bulursanız sizleri guilde alınma konusunda yardımcı olacaktır. Hepinize iyi oyunlar. Tüm Horde ları bekliyoruz..
  • Realm : Hellscream
    Faction : Horde
    Guild : ZanaX
    Guild Masters : Telvanni, Sezall
    Guild Link :http://armory.wow-europe.com/guild-info.xml?r=Hellscream&n=ZanaX&p=1
  • Warzone for nabs!1!!!1

Warzone Casual-Raiding Guild hedefiyle Mayıs 2007 başında kurulmuştur. Raidler hafta içi 20:00 hafta sonu ise 15:00 sonrasında ve hedefler gerçekleştirildiği sürece haftada maximum 4 kere yapılmaktır. Warzone guild elemanlarını, skill-based belirleyici olmakla beraber, guild içi ve dışı davranışlarınıda göz önüne alarak iyi/orta düzey giyimli oyuncular arasından seçmektedir. Oyun amacı önce keyif/eğlence ve başarı olan Warzone üyeleri talent,raid saatlerine uyum ve raid hazırlıkları(potion vs) konusunda oto kontrollerini kullanan oyunculardır...

Yetenekli Class ını yi kullanan oyuncuları aramızda görmek isteriz...
    -Karazhan Cleared
    -Gruul's Lair Cleared

www.guild-warzone.com

• Arkadaslar HAOMARUSH da Türk guildi varmi acaba ?
  • grim batol de (HORDE) guild arıyorum düşük lvl li oyuncuların bulunduğu bir guild mümkünse seviyeli bir guild olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 10 Temmuz 2007; 21:32:46 >
  • Crash guild burning legion Alliance

Hard Core Gaming yerine, birlik, beraberlik ve arkadaşlık ilkeleri içinde, en iyiye ulaşmak için "Takım Çalışması" yapmak için kurulmuş Crash Guild, yeni Recruiter'lar arıyor..

www.crashguild.com/forum
  • quote:

Orjinalden alıntı: soscafe

Arkadaslar HAOMARUSH da Türk guildi varmi acaba ?

(Horde) lvl 70 ve preq lerini tamamladıysan türklerin kurduğu kara cleared ve grull için adam araniyor. AYI Guild türkler ağırlıktada olsa diğer ülkelerden oyuncular war. Forumlara apply yapabilirsin.
  • arkadaşlar korsan oyun alırsak oynayamıyormuyuz multi oyunu
  • Realm - Burning Legion
    Side - Alliance

İstenen özellikler:
    Oynadığı karakterde en az 1 senelik tecrübe. TBC öncesinde 40 kişilik, TBC sonrasında 25 kşilik raid tecrübesi.
    Karakterini takas, satın alma, bağış, vb. yollarla almış olmaması. Level 1-70 arası kendisi oynayarak geliştirmiş olması.
    Akşamlarını raidlere ayırabilecek zamanının olmasının yanında raidlere taktik ve malzeme bakımından hazırlanacak zamanının da olması.
    Toplum içinde yaşama kurallarına uymayı bilmesi. Kolay memnun olup zor kırılması.
    Takım Oyununa yatkın ve özverili olması. Guildin kendisine vereceklerinden önce kendisinin guilde verebileceklerini düşünmesi.
    En az Tier 4, Karazhan dropları, heroic epic ödülleri ya da en iyi craft itemlere sahip olması.

Basvurularınızıwww.invadoria.com/forum sitesinden yapabilirsiniz.
    İyi oyunlar, Basarilar.

• Serpentshrine Cavern. 5/6
    Tempest Keep 1/4
    Maghterion Lair / farming
    Gruuls Lair / farming
    Karazhan / 2-3 grup olarak farming
    durumda olup
    holly paladin ve mage rucurit etmektedir clasına güvenen arkadaşlar siteden başvuru yapabilir
    Ben çok aktifim tecrübem de geyet yeterli diyen diğer classlardan arkadaşlarda başvuru yapabilir

Guild sitesiwww.revolution-guild.com
    Grim Batol eu pvp

• Olympos Guild Spinebreaker

http://www.olympos-guild.com/forum/index.php

Horde tarafındayız. Karazhan'ı iki raidle yapmaktayız. Gruul's Lair hazırlığımız da vardır.

- - Yeni oyuncuları bekliyoruz - -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cagrikurt -- 17 Temmuz 2007; 14:51:05 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.