Şimdi Ara

Orjinal mı bu game pad acaba ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bende xbox ı aldım sonunda. Yanında 2. pad i de aldım. Ama bu almış olduğum 2. padde bi terslik var. Mesela ortadaki x işareti orjinaldeki gibi canlı değil ve işaretler yanarken sanki her 4 bölmede de ışık yok da, sadece bir tane ampul aydınlatıyor. (Alırken poşet içinden aldım kutuda değildi) Bakabilirmisiniz acaba resimlere hemde orjinal diye aldım kadıköyden. El işareti olan kutudan çıkandır. Poşetten çıkanda el işareti ve arkada pil yapışkanı yokdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdoom -- 3 Eylül 2008; 0:27:16 >

• iLK önce konsolun hayırlı olsun.Işıklarda terslik yok bence.Belkide pili azalmıştır.Hani poşet içinde aldım dedin ya belki pilli olarak geldi sende değiştirmedin?

ama şunu söyliyim;

xbox ta sahte controller yoktur.(yoksa varmıdır?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 4 Eylül 2008; 0:35:32 >
  • Vall çok dandik ve çakma görünüyo ama bilemem
  • bide şöle bu 2. padde sağ arka tuşta orjinaldeki gibi tık sesi çıkmıyo biraz gömük gibi ya :S

Ha birde pili ben aldım duracell takılı olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratdoom -- 3 Eylül 2008; 0:32:35 >
  • açıkcası sonradan aldığın fazla orijinale benzemiyo hadi kutudan çıkmadı alketin içindne alıp verdiler diyelim ama üstünde işaretler çıkmaması ve burdan'da belli olan ışık sorunu ki ben 3 kol aldım 3'ündede böle bi sorun olmadı hepsi standart'dı ve farketydiysen ortadaki X'd aletşin içinden çıkan öok daha canlı ama diğeri mat biraz daha soluk aradaki bölemelr olmaması hiç olası diil yani benim değerlerime göre SAHTE
  • resimlerden pek birşey anlamadım. sıfırlarında üzerinde etiket oluyordu. belki satıcı çıkarmıştır bilemem.
    ek olarak tepesindeki microsoft xbox360 bandrollerini bi karşılaştır, fark var mı (hologram)
  • benim bildiğim kesinlikle yansanayi jostiği yok xbox 360 ların
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    14 yıl önce açıldı
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratdoom

bide şöle bu 2. padde sağ arka tuşta orjinaldeki gibi tık sesi çıkmıyo biraz gömük gibi ya :S

Ha birde pili ben aldım duracell takılı olan
    sana şöyle anlatayım;

1 xbox 3 yıl sonra 3 k veriyorsa biride 1 ay sonra vermesi gibi birşey böyle olan konsolda bunlar normaldir bilmem anlatabildim mi
  • yine fake'ler türemeye başladı bi şekilde
  • O k a N ! senmisin??
  • muadil kol yok diyenlere canlı kanıt sunuyorum...

forumdan bir arkadaşın(Cry of Cyrus) ilanından bulmuştum .... başlık açıp bu çeşit bi muadil kol nerden bulurum falan onu sorucaktım... şahsen ben hiç rastlamadım... ama almak istiyorum böyle birşey , ne pil sorunu var nede arkadaşlar bozdu maffetti muhabbeti olmaz

• Işıklardan çok net belli çakma olduğu.
  • Çakma gibi duruyor bencede...
  • Xbox çakma kol yok diye biliyordum ben, demek varmış...
  • O zaman gittigidiyordaki ucuz joypad lerin sahte olma ihtimalide var.Kıllandım baya.
  • örnektekiler kablolu yalnız. kablosuz yan sanayi kol bana hiç denk gelmedi

kabloluya bir örnek daha:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbalik -- 3 Eylül 2008; 7:44:44 >
  • quote:

resimlerden pek birşey anlamadım. sıfırlarında üzerinde etiket oluyordu. belki satıcı çıkarmıştır bilemem.
    ek olarak tepesindeki microsoft xbox360 bandrollerini bi karşılaştır, fark var mı (hologram)

Hologram bulunmuyodu dostum :S Bende ilk kez aldığım için nası olsa yan sanayileri yok diyerek önemsememiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hell line

muadil kol yok diyenlere canlı kanıt sunuyorum...

forumdan bir arkadaşın(Cry of Cyrus) ilanından bulmuştum .... başlık açıp bu çeşit bi muadil kol nerden bulurum falan onu sorucaktım... şahsen ben hiç rastlamadım... ama almak istiyorum böyle birşey , ne pil sorunu var nede arkadaşlar bozdu maffetti muhabbeti olmaz

Çok iyiymiş. 15-20 ytlye bulabiliyorsak alınır valla.

Arkadaşlar bu tarz yan sanayi kolları nereden bulabiliriz?

• kablolu varda kablosuz çakma yok arkadaşlar ben en azından öyle biliyorum;
    birde Microsoft bazı garantiye gelen kolları tamir edip bayilerine dağıtıyormuş kullansınlar diye(satış amaçlı değil)
    onlarda Türkiye vb.. ülkelere veriyorlar ben bu olayı bizzat Almanyada serv,iste çalışan arkadaşımdan öğrendim,
    @muratdoom
    hayırlı olsun konsolun bence oyun oynamanın keyfini çıkart
    boş ver eğer kullanımda bi sorun yoksa kafanı takmaya bile değmez
  • Sağolun. Bu arkadaki sağ tuş içeri gömülmüş gibi bugün götürcem geri bakalım ama şu da var ben vermişim o kadar parasını doru düzgün çalışsa bile niye yan sanayi padi aliyim ki ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.