Şimdi Ara

Orjinal iPhone Pili Nereden Bulunabilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize hayırlı pazarlar dilerim,

4s kullanmaktayım ancak telefonun ekran parlaklığı full kapalı 3g wifi,mail anlık bildirim,lokasyon servisleri kapalı buna rağmen oyun oynamadan beklemede 13 kullanımda 6-7 saati ancak görüyor telefon kullanımdan kastım da sadece whatsapp'a girmek(tüm konuşmaları vs. siliyorum ki arada açarken zorlayıp şarj yemesin diye) onun dışında internete dahi girmiyorum,

Sizlerin de fikirleri önemli ama ben pili değiştirme kanaatindeyim,ancak sorun şu ki orjinal pili apple üretmiyor, biz bu pili nereden bulabiliriz ?

Çok teşekkürler.

• iphone ile ilgili sanırım her türlü yedek parçayı internet üzerinden bulmak mümkün. Fakat tabi sıkıntı kaliteli bir ürün olup olmadığı. Bence şu bir gerçek, iphone tüm yedek parçaları çin malı. bir şekilde çinde üretilip tüm dünyaya gönderiliyor. dolayısıyla bu iş şans işi, bir yerden aldığınız yedek parça harika iken başka bir yerden aldığınız çok kötü çıkabilir. Daha önce ben bir kez iphone 4 ün pilini değiştirmiştim. Çin malı dandirik bir pil di, uzun süre dayandığını söyleyemem.

Kısacası bu iş daha çok dene gör işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkmtkm

iphone ile ilgili sanırım her türlü yedek parçayı internet üzerinden bulmak mümkün. Fakat tabi sıkıntı kaliteli bir ürün olup olmadığı. Bence şu bir gerçek, iphone tüm yedek parçaları çin malı. bir şekilde çinde üretilip tüm dünyaya gönderiliyor. dolayısıyla bu iş şans işi, bir yerden aldığınız yedek parça harika iken başka bir yerden aldığınız çok kötü çıkabilir. Daha önce ben bir kez iphone 4 ün pilini değiştirmiştim. Çin malı dandirik bir pil di, uzun süre dayandığını söyleyemem.

Kısacası bu iş daha çok dene gör işi.

Hocam değerli yorumun için çok teşekkürler, illa ki öyle hepsi çinde üretiliyor ancak iphone orjinal pili yine de farklı olur bence,benim demek istediğimde örneğin adam iphone almıştır ana kartı arızalı olduğu için hiç kullanmadığı telefonu parça parça satıyordur o mantıkta sordum yani ?

• Orjinal yedek pil üretimi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackboy021671

Orjinal yedek pil üretimi yok

keşke yazdıklarımı okusaydınız... neyse sağolun
  • Hocam belki arizali cihazlardan cikan piller olabilir onuda nasil bulabilirsiniz bilemiyorum.

• Plaza gibi,doğubank gibi yerlere gidip hurda cihazlardan birinden bulma ihtimaliniz var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslinda beklemede 13 saat kullanimda 5/6 saat normal gibi bende 1 aylik 5 var 56 dakikalik facebook twitter vs. Kullaniminda %76 ya dustu 1 kusur saat bekleme suresi olmus. Ben bu durumu havalarin sicakligina bagliyorum 4s varken kisin aksama kadar %50 si anca bitiyordu.

• değerleriniz çokta kötü değil yani
  • bu arada bu bekleme süresi 13 saat diyor ya onun için de kullanım süresi de var diye biliyorum, yani 6 saat kullanım + 7 saat uyku modu gibi birşey ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 14 Temmuz 2013; 12:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Plaza gibi,doğubank gibi yerlere gidip hurda cihazlardan birinden bulma ihtimaliniz var.

Kardesim dogubank oyle kotu bi yer ki buyuk konusmayayim ama kapidan iceri adimimi atmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

bu arada bu bekleme süresi 13 saat diyor ya onun için de kullanım süresi de var diye biliyorum, yani 6 saat kullanım + 7 saat uyku modu gibi birşey ortaya çıkıyor.

Sizce iyi mi hocam ama 3g,wifi,parlaklik sifir :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

Aslinda beklemede 13 saat kullanimda 5/6 saat normal gibi bende 1 aylik 5 var 56 dakikalik facebook twitter vs. Kullaniminda %76 ya dustu 1 kusur saat bekleme suresi olmus. Ben bu durumu havalarin sicakligina bagliyorum 4s varken kisin aksama kadar %50 si anca bitiyordu.

Ben bu donanim konusundan fazla anlamam da sicaklikla nasil alakasi oluyor hocam ?

• Tahtakale'de her iPhone için var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baran.

Hocam belki arizali cihazlardan cikan piller olabilir onuda nasil bulabilirsiniz bilemiyorum.

Sizin dogubank disinda onerebileceginiz bir yer var mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SucukluAşure

Tahtakale'de her iPhone için var.

Orjinal parcalardan cikma mi hocam biraz daha acsaniz dediginizi :) ?

• quote:

Orijinalden alıntı: karalama87

quote:

Evet hatta adam vitrine dizmiş sorunum olmadığı için sormadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

bu arada bu bekleme süresi 13 saat diyor ya onun için de kullanım süresi de var diye biliyorum, yani 6 saat kullanım + 7 saat uyku modu gibi birşey ortaya çıkıyor.

Sizce iyi mi hocam ama 3g,wifi,parlaklik sifir :(

bence kötü, şunu deneyin telefonunuzun sarjini tamamen bitirin daha sonra sarja takmaya başlayın, yani sarji tamamen bitmeden doldurmayın.
  • quote:

quote:

quote:

Tahtakalede tam olarak nerede hocam leventteyim ben fazla bilmiyorum orayi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tahtakalede tam olarak nerede hocam leventteyim ben fazla bilmiyorum orayi

Sirkeci'ye gelip Tahtakale'yi sor zaten herkes gösterir orayı. Tahtakale'de sora sora bulursun

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.