Şimdi Ara

Xiaomi orijinal batarya nereden bulunur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi telefonların orijinal bataryasını satan bir firma var mı?? Ben internette bulamadım bulduğum siteler hakkında da replika ürün satıyorlar diye bir sürü şikayet gelmiş. Yani orijinal diye sahte ürün satılıyor gerçek xiaomi yedek parçalarıni nereden buluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Pek mumkun bir sey degil. Musteri memnuniyeti ust duzey olan yerleri tercih etmek en iyisi olacak. akilliphone bu konuda cok iyidir. Direk kendileri getirtiyor urunleri baseus distribütörü ayrica. Sorun cikan urunlerde de iade ve degisim konusunda problem olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theVerge

    Pek mumkun bir sey degil. Musteri memnuniyeti ust duzey olan yerleri tercih etmek en iyisi olacak. akilliphone bu konuda cok iyidir. Direk kendileri getirtiyor urunleri baseus distribütörü ayrica. Sorun cikan urunlerde de iade ve degisim konusunda problem olmuyor.
    Annemin telefonu şarj olmuyordu. Gittigidiyor üzerinden akıllphone adlı satıcıdan şarj soket kısmını aldım. Tabi orijinal olmadığını biliyordum ancak açıklamalarında hiçbir sıkıntıdan bahsedilmemiş. Bana yollanan ürünün home tuş bağlantısı yapılamıyor. Yani telefonun home tuşu çalışmıyor. Bilgisayara bağlandığında telefonu görmüyor. Hızlı şarj bile olmuyor. Bazı satıcılar bilerek sıkıntılı ürünün sorunlarını satış sayfasında yazmıyorlar ki kullanıcıya gitsin ama kullanıcı belki iade etmekle uğraşmaz. Bunu kıyafet satanlarda da çok gördüm. Arkadaşımdan biliyorum.

    Annemde iade süreciyle uğraşıp daha fazla telefonsuz kalmaması için bu şekilde kullanmayı istedi. Yoksa bana kalsa iade edecektim.




  • Bunu bende merak ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben orjinal diye satılan bataryalara pek güvenmediğim için, uzun zamandır deji batarya alıyorum. Redmi note 8 içinde N11'den bugün sipariş verdim. Performans olarak orjinal bataryadan farkı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bir süredir bende arıyorum. Orijinal bataryayı bulmak mümkün değil sanırım. Bir tek servis var onlar da da ürün olup olmadığı belli olmuyor haftalarca telefonsuz kalabilirim. Deji var ancak memnun olan kadar olmayan da var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 19 Kasım 2023; 16:22:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.