Şimdi Ara

ORJINAL İPHONE KULAKLIK, ŞARJ ADAPTÖRÜ, USB KABLOSU, İPHONE 3GS Orjinal lcd ekran,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
3
Favori
9.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    İphone 3gs için lcd ekran. Ölu piksel vs her hangi hic bir sorunu yok. Anakarti bozuk iphonedan kaldi kesinlikle orjinal yan sanayi çakma çin malı degil.

Fiyat: 70 Tl

Ankara elden teslim diger sehirler icin once odeme sonra kargo yaparim. Fiyatinda pazarlik dusunmuyorum zaten çakmalarini 50-60dan satiyorlar.

Bunların dışında home tuşu ve sensörlerde var birde kamera. Başka gerekli birşey varsa pm atabilirsiniz elimde varsa söylerim.

ORJINAL İPHONE KULAKLIK, ŞARJ ADAPTÖRÜ, USB KABLOSU, İPHONE 3GS Orjinal lcd ekran,

Orjinal iphone için aksesuarlar....

1 adet orjinal kulaklık sıfır poşetinde. 50tl
    1 adet usb data kablosu kullanılmış ama çok temiz. 20tl
    1 adet usb data kablosu sifir jelatininde 30tl

(aksesuarların hepsi kutudan çıkan aksesuarlar olup %100 orjinaldir)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur-i leng -- 18 Eylül 2012; 19:02:21 >

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

iphone 4 16gb: telefon simkilitsizdir (factory unlock) her hat ile calisir, kozmetik olarak 9/10 alir kutu icerigi tamdir, çalismasinda her hangi bir sorun yok .
    iphone 4 32gb: simkilidinin açilmasi için operatore basvurulde apple'in mail gondermesini bekliyorum ama buyuk ihtimal simkilidini açma isini alici yapacakki oldukca basit bir islem. telefon dis gorunus olarak 8/10 alir, kutu icerigi tamdir, çalismasinda her hangi bir sorunu yok.

iphone 4 16gb 1100tl
    iphone 4 32gb 1200tl

fiyatlarinda pazarlik yaparim ama bu fiyatlardan cok farkli olacagini dusunmuyorum.
    oncelikli tercihim ankara elden olacak ve kesinlikle takas dusunmuyorum cunku telefona ihtiyacim yok.
    bir ara fotograf eklicem ama isteyen olursa msnden gonderebilirim fotograflari.
    iki telefon içinde kayit gereklidir ve aliciya aittir.

Angaradan slmlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kornrulez

quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

iphone 4 16gb: telefon simkilitsizdir (factory unlock) her hat ile calisir, kozmetik olarak 9/10 alir kutu icerigi tamdir, çalismasinda her hangi bir sorun yok .
    iphone 4 32gb: simkilidinin açilmasi için operatore basvurulde apple'in mail gondermesini bekliyorum ama buyuk ihtimal simkilidini açma isini alici yapacakki oldukca basit bir islem. telefon dis gorunus olarak 8/10 alir, kutu icerigi tamdir, çalismasinda her hangi bir sorunu yok.

iphone 4 16gb 1100tl
    iphone 4 32gb 1200tl

fiyatlarinda pazarlik yaparim ama bu fiyatlardan cok farkli olacagini dusunmuyorum.
    oncelikli tercihim ankara elden olacak ve kesinlikle takas dusunmuyorum cunku telefona ihtiyacim yok.
    bir ara fotograf eklicem ama isteyen olursa msnden gonderebilirim fotograflari.
    iki telefon içinde kayit gereklidir ve aliciya aittir.

Angaradan slmlar..

Koln'den selamlar

• :-))Eniştenim ozaman eşimde batı kolonya dogumlu:-P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ikiside kayitsiz

ayrica baska bir 16gb daha var onunda ilanini eklicem.
  • telefon kayıtsız ? 950 kayıt 100 tl + 1050 power çalışmıyor güvenilir bi tamirciye yaptırsak 100 tl ye 1150 telefon 2. el .bide üzerine bu işlemleri yapmak için uğraşcaksın. telefonda yere düşmüş veya biyere çarpmış darbeli piyasada 1250 ye sıfır satılırken mantıklımı sence bu fiyat ?

Orijinalden alıntı: FAahmet

telefon kayıtsız ? 950 kayıt 100 tl + 1050 power çalışmıyor güvenilir bi tamirciye yaptırsak 100 tl ye 1150 telefon 2. el .bide üzerine bu işlemleri yapmak için uğraşcaksın. telefonda yere düşmüş veya biyere çarpmış darbeli piyasada 1250 ye sıfır satılırken mantıklımı sence bu fiyat ?

ilk olarak guvenilir bir tamirciden fiyat aldim 100tlnin yanindan bile gecmiyor yani çok uçuk bir fiyat kaliyor 100tl yaninda. ikincisi ikinci el telefonlarin yere dusup dusmedigini zarar gormezse anlamazsin ornek veriyim; bir arkadasim 3gs telefonunu elinden haliya dusurmus ve icinden anteni kirilmis hat gelmiyormus telefonda darbe izi yok ama dusme sonucunda bozulmus telefon. bu zaman icinde yaptirdi telefonunu ve 2 gun onceki konusmamizda yine ayni sorunun oldugunu soyledi bana. simdi sen bu telefonu bu sureç içinde alsaydin ve 2 gun once bozulsaydi ne dusunurdun? Buyuk ihtimal telefonun onceden dusup bozuldugunu tahmin etmek yerine normal bir sekilde kullanimdan oturu bozuldugunu dusunurdun. sonuc olarak burdan yola çiksak telefonun sorununu soylemeyedebilirdim. goruldugu uzere bir suru telefon var ilanimda dogal olarak hic birini bizzat kullanmadim ama alirken hemen her seyini kontrol edip almaya calisiyorum ayrica yine evde kontrol ediyorum bu yuzden aldigim sekilde geri satiyorum.

Ayrica sifiri 1250tl demissin dogrudur, ilanimi iyi okuduysan toplam 3 adet telefon var 1 tanesi satildi satildigi fiyatta 1050tl dir. sifiri 1250 ise ikinci eli icin 1050tl cok degil bence ha daha uygun fiyat bulunurmu bulunur. ustelik cihazlar simfree bunuda goz ardi etmeyin lutfen

Power tusu icinde kendim yaptirmayi dusunuyorum yaptirdigim zamanda fiyatini 1000tlye cekicem cunku tus takili kalmis gibi duruyor zaten aldigim fiyatda cok onemli bir sorunun oldugunu gostermiyor.

• power tuşu bozuk olan telefon değilmi 999 olan ? açıklamalarda belirtmemişsiniz..
  • bir ustteki mesajimi dikkatli okuyun orda tamir ettirirsem 1000tlye cekecegimi yazdim fiyati. Bilgilendirmek amacli tekrar yazayim power tusu içine cokuk kalmisti 25tl gibi ufak bir miktar karsiligi tamir ettirildi ve suan sorunsuz.

İyi Çalışmalar , ve iyi günler.

Orijinalden alıntı: greenleafffff

Ürününüz çok temiz iphone 4 32 gb , benimkisi gibi , eğer Samsung Galaxy S II ile takas düşünürseniz , yurtdışı kendi pasaportuma kayıtlı , üzerine bir miktar para vererek , takas etmek isterim ;

İyi Çalışmalar , ve iyi günler.

suanda 32gb iphone 4 kullaniyorum sII dikkatimi cekiyor ama simdilik takas dusunmuyorum.
    sktem sıfır diye darbe almış telefon satar,birde üstüne küfür eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erm1122

Fiyatlar gerçekten harika tebrik ediyorum

Fiyatlarin az veya çok olusu herkese gore degisiyor. Fiyatlarda azda olsa pazarlik etmeyede calisiyorum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.