Slm arkadaşlar ben bir ıp değiştirme programı ile ıp numarsını değiştirmiştim fakat daha sonra aynı programla orjinal ip numarama geri dön deyince başka bir ip numarası gösterdi ben de programı kaldırdım ama hala şimdi bende programın atadığı ip no var ben şimdi eski orjinal ip noya nasıl dönerim
Orijinal IP'den kastınız nedir? Statik IP'niz yoksa ip durmadan değişir zaten. Değiştirmek istiyorsanız modeminize reset atın.
modem ayarlarına girildiği zaman Internet IP Adresi olarak görünen kısım.Modemi açıp kapatsamda sürekli aynı eskidende aynı kalırdı ama numara farklı idi.şimdi mesala sitelere girince köşelerdeki reklamlarda hemen hangi şehirde olduğumu doğru gösterirdi (sohbet falan için :) ) ama şimdi numara değişince oralar bile değişti şimdi antep olarak gösteriyor orda bile
IP değişse bile bulunduğun yeri doğru hesaplıyorlar. bence başka bi sorun var dns ayarları ile alakalıdır belki
Arkadaşım sorunuz o kadar karışık ki biraz daha açıklayıcı olursanız emin olun yardımcı olacak bir çok arkadaş çıkacaktır