Şimdi Ara

Orjinal GTA 4 'üm var. 1.0.4.0 Patchi ile Oynuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yüzden multiplayer oynayamıyorum. Bu patch ile oynamamın sebebi oyun yağ gibi akıyor. Optimizasyon harika oluyor. Sistemim iyi. Fakat 1.0.7.0 ile 1.0.4.0 arasında dağlar kadar fark var gerçekten. 7 ile 30-35 fps alırken maximum kalitede, 4 patchi ile 55-65 fps alıyorum. Multiplayerdan yoksunum yani :) Ayrica 7 patchini yaptıysanız araba modları hata veriyor. 4 te problem yok.. Söylemek istedim :)

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bu yüzden multiplayer oynayamıyorum. Bu patch ile oynamamın sebebi oyun yağ gibi akıyor. Optimizasyon harika oluyor. Sistemim iyi. Fakat 1.0.7.0 ile 1.0.4.0 arasında dağlar kadar fark var gerçekten. 7 ile 30-35 fps alırken maximum kalitede, 4 patchi ile 55-65 fps alıyorum. Multiplayerdan yoksunum yani :) Ayrica 7 patchini yaptıysanız araba modları hata veriyor. 4 te problem yok.. Söylemek istedim :)

30-35 fps ile 50-55 arasında çok fark var mı ?

Orijinalden alıntı: Orbisnon

quote:

Bu yüzden multiplayer oynayamıyorum. Bu patch ile oynamamın sebebi oyun yağ gibi akıyor. Optimizasyon harika oluyor. Sistemim iyi. Fakat 1.0.7.0 ile 1.0.4.0 arasında dağlar kadar fark var gerçekten. 7 ile 30-35 fps alırken maximum kalitede, 4 patchi ile 55-65 fps alıyorum. Multiplayerdan yoksunum yani :) Ayrica 7 patchini yaptıysanız araba modları hata veriyor. 4 te problem yok.. Söylemek istedim :)

Şahsen rahatsız oluyorum. Ayrıca son patch te dokular niyeyse biraz geç yükleniyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Orbisnon

quote:

Şahsen rahatsız oluyorum. Ayrıca son patch te dokular niyeyse biraz geç yükleniyor.

yani aslında pek fark yok ama kişisel takıntıdan dolayı.ulan ben mafia 2 de 10 fps görüyüm diye medium a çekiyorum ayarları

• 2 ayrı hdd yi kurun oyunu birinde 1.0.4.0 ı kurun yağ gibi oynayın modlarla felan.Diğerinede 1.0.7.0. kurun multi oynayın =)
    Daha Fazla Göster
  • ne sorunlu oyun bu gta 4 be, dile kolay 7 tane yama çıkarttılar, inşallah gta 5 de yamaya gerek kalmaz

Orijinalden alıntı: boss06

2 ayrı hdd yi kurun oyunu birinde 1.0.4.0 ı kurun yağ gibi oynayın modlarla felan.Diğerinede 1.0.7.0. kurun multi oynayın =)

dediğin güzelde o kadar üşengecim ki gta 4'ü bile zar zor kurmuştum, 2 tane kurmaya acayip üşenirim

Orijinalden alıntı: arifc1

ne sorunlu oyun bu gta 4 be, dile kolay 7 tane yama çıkarttılar, inşallah gta 5 de yamaya gerek kalmaz

aman pcye çıksında 17 tane yamaya da razıyım ben. red dead redemption halen kalbimizde

4teki maximum kaliteyle 7 yedki maximum aynıyken fps daha düşükse nasıl yamaymış o bilemedim ama belki 7 deki maximumla 4teki maximum ayarlar aslında farklı olabilir. ekran görüntüsü alıp karşılaştırmak lazım

Orijinalden alıntı: waltran

quote:

Orijinalden alıntı: arifc1

ne sorunlu oyun bu gta 4 be, dile kolay 7 tane yama çıkarttılar, inşallah gta 5 de yamaya gerek kalmaz

aman pcye çıksında 17 tane yamaya da razıyım ben. red dead redemption halen kalbimizde

4teki maximum kaliteyle 7 yedki maximum aynıyken fps daha düşükse nasıl yamaymış o bilemedim ama belki 7 deki maximumla 4teki maximum ayarlar aslında farklı olabilir. ekran görüntüsü alıp karşılaştırmak lazım

pc ye kesin çıkar da üvey evlat muamelesi görmiyelim , ilk pc ye sorunsuz gelsin, sonra nereye çıkarsa çıksın farketmez

• PC - Konsol konusunda döndük yine iyi mi. Kasmasın istiyorsanız ayarları düşüreceksiniz, performansı artıracaksınız çeşitli yollarla. Bu kadar kolay, 30 fps alınırken daha ne bekliyorsunuz konsolda da 30 fps zaten. (rahatsız edici bir kasma yok.) Oyun illa 100 fps olacak değil.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.