Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizler faturaları nasıl alıyorsunuz, mail geliyor mu?
    "https://online.oristelekom.com" adresinde fatura oluşmuş ve ödeme yapabiliyorum fakat görüntüle dediğimde fatura görüntüsüne ulaşamıyorum.
    ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU
  • hiç aramakla uğraşmadım hep mail attım bir kaç kere aradım ilk bağlantı zamanları 5 dk ile 9 dk arası bağlandım sorun yok hiç ilgili davranıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golvic

Sizler faturaları nasıl alıyorsunuz, mail geliyor mu?
    "https://online.oristelekom.com" adresinde fatura oluşmuş ve ödeme yapabiliyorum fakat görüntüle dediğimde fatura görüntüsüne ulaşamıyorum.
    bende faturayı hiç görüntüleyemedim hata veriyor hep. ödeme yapmadım henüz ancak otomatik ödeme talimatı verdim bankadan online işlemlerde otomatik ödeme bölümünde oris telekom (alfa iletişim hizmetleri) olarak çıkıyor

• Kayseri'de kullanan var mı? Altyapı fiber. Modemi vs onlar verecek eyvallah ama drop vs var mı hızda?
  • Ben de Türknet kullanıcısıyım. 35 mbit kullanıyordum ama pek tabii bu hız yetmiyor. Oris'e internetten başvurdum. Bu whatsapp grubuna beni de alır mısınız arkadaşlar
  • felekman kullanıcısına yanıt
    Bugün düzeldi sistem, e-mail olarak da geldi fatura.
  • Bugün sesli onayı da verdik bakalım. İnşallah bir an evvel bağlanır da sıkıntısız kullanırız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada interneti bağlamaya gelen ekipler telefonu da bağlıyor mu yoksa o daha sonra mı bağlanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mmwwlltt

Oristen ticket müşerilerine bir kampanya,

Ben ticket kullanıyorum ama nereden bu kampanya ile kayıt yaptıracağımı bulamadım. Oris sitesinden obonelik kaydı başlatıyorum kampanyalar kısmına geldiğimde ticket kampanyası görünmüyor?

• Internetin aktif olduguna dair sms gelmedi ama çok şükür müracaattan 7 gun sonra bu aksam 20:30 gibi net geldi.

Türk Telekom iki günde telefonu aktif edip modemi teslim etti bağlantılar yapıldı (sadece bina girişindeki cihazın ethernet portuna kabloyu taktık) 5 gündür internetin aktif edilmesini bekledik

Telefon için ayrı hat çekilmedi. Modem in üstüne bulunan RJ11 portu na telefon bağlanıyor. Modem kapalı ise meşgul tonuna benzer bir Ton çalıyor. Açık sa normal çalıyor

Hız ölçümü yapıp duruyorum bir defa 80 Mbps yi gördüm. Onun haricinde sürekli 20 30 40 Mbps arasında dalgalanıyor. Bir iki kez 50 nin az bişey üstüne çıktı. Ping en fazla 30 ms

Sürekli değişen hız lar alıyorum. Umarım düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlimIhsan -- 12 Ekim 2018; 0:25:47 >
  • MH de Nur diye birine denk geliyorum, aşırı cahil. Evde hat var diyorum anlamıyor, interneti şuan ttnet sağlıyor diyorum yine anlamıyor, 2 sene önceye kadar evde telefon vardı diyorum, yok ekip size gelecek hat çekecek diyor. 5 kere filan güzelce açıklayınca, anladım şuan beklemedesiniz, sesli onay üzerinden 7 gün geçmesi gerek dedi. Başka temsilciye denk gelen ya da üssüne bağlanabilen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UygarSALTUK -- 12 Ekim 2018; 0:40:23 >
  • Malesef bir tek Nur hanım var,
    Yada bize hep o denk geldi 😀 cahillik konusunda bir şey diyemem henüz teknik bir görüşme yapmadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlimIhsan -- 12 Ekim 2018; 11:26:14 >
  • Nur hanım genelde Vdsl ve Adsl üzerine çalışmış birisi ftth fiber varsa fiber diye ısrarla belirtin aslında çok yardımcı oluyor herkese bana da hep o denk geldi nedense. Modem olayına gelince fiber modemi Türk Telekom veriyor diğer modemleri siz kendi paranızla alıyorsunuz

• Donatn kullanıcısına yanıt
    Bende de var ticket.

Mobil uygulamada kampanya görünüyor.

• Başvuru yapalı 10 gün oldu hala net açılacak. İstanbul'un göbeğinde net açılmıyor.
    Bunu da iptal edecem Türknet gibi. Çok sorumsuz çalışıyorlar arkadaş. İşini düzgün yapan bir internet servis sağlayıcı yok mu şu memlekette?
  • quote:

Orijinalden alıntı: felekman

Nur hanım genelde Vdsl ve Adsl üzerine çalışmış birisi ftth fiber varsa fiber diye ısrarla belirtin aslında çok yardımcı oluyor herkese bana da hep o denk geldi nedense. Modem olayına gelince fiber modemi Türk Telekom veriyor diğer modemleri siz kendi paranızla alıyorsunuz
    Abone olacak arkadaşlar 8504740529 nolu referans koduyla online abone olursa sevinirim. Kod online başvuruda referans kodu kısmına yazılmalı. şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar aşağıdaki abone kodunu vererek üye olursanız sevinirim. abonelik işlemleri sırasında destek sağlarım. teşekkürler

8504740660

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmwwlltt

Bende de var ticket.

Mobil uygulamada kampanya görünüyor.
    ticket internet sitesinden form dolduruyorsun.Sonra oris seni arıyor. ,

Ben şöyle yaptım ticket dan formu doldurup orisi aradım oris hızlandırdı.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.