Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarife yalan oldu anlaşılan sitede görünüyor ama çok yakında diyor altta tıklanmıyor vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 80 tl de olsa bence uygun 100mbit sınırsız ve telefon hattı için bence iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözlü onay verdim ama gidişat bana turkneti hatırlatıyor.Her şey önce toz pembeydi.Abone toplayınca işler değişmişti.Bunda da aynısı olacak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psu -- 16 Ekim 2018; 22:49:14 >
  • Dün sesli onayımı verdim ama ne olacak simdi hangi fiyattan kullanacagım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Chrstr

Dün sesli onayımı verdim ama ne olacak simdi hangi fiyattan kullanacagım ?

Bende dün sesli onay verdim verirken 2-3 defa 59 tl dediler yani onayı veredik bizi etkileyen bir durum yok şimdilik bu arada dün sesli onay verdikten sonra bir gelişme olmadı telekom ekipleri şu gün gelecek diye sms de gelmedi.

• guguk kullanıcısına yanıt
    Aynen bende ozellikle sordum fiyati onaylamadan once 59 dedi ama bakalim o degil iptal ettirsek bile aktivasyon ucretini odemek gerekiyor heralde 5 10 lira az verecegiz diye ugrasmayiz insallah. Bana da henuz bilgilendirme mesaji falan gelmedi.

• Siteyi guncellemisler 50mbit e kadar 59.90 tl, 100mbit e kadar 69.90 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chrstr

Aynen bende ozellikle sordum fiyati onaylamadan once 59 dedi ama bakalim o degil iptal ettirsek bile aktivasyon ucretini odemek gerekiyor heralde 5 10 lira az verecegiz diye ugrasmayiz insallah. Bana da henuz bilgilendirme mesaji falan gelmedi.

Benim mailin spam klasörüne oris telekom bilgilendirme gelmiş görmemişim orada ön bilgilendirme formunda yazıyor taahhüt yok 59 tl diye kontrol edin isterseniz.

• Ulan neye elimi atmak istesem kuruyor. Millenicom 69 du yükseldi. Bu 59 du yükseldi. Superonline taahhüt bu ay sonu bitiyor diye seviniyordum. İçimizde patladı. Mecbur geçicez yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 16 Ekim 2018; 21:42:12 >
  • FTTH fiber kullanıp oris telekom da sıkıntı yaşayan var mı?
  • Kampanyayı duyuralı bir kaç ay geçmeden hepsi zam yapıyor hız düşürüyor ne anladık bu işten? Taahhütsüz diye cılkını çıkarmak buna denir demekki müşteri toplayıp istedikleri rakama ulaşmasını bekliyorlar sonra dayıyorlar zamcıkları..
  • Zamaninda dedik bu tarifeler hep reklam tarifeleri diye.

Millenicom Dan sonra Oris de yapmış. Oris sene sonunda bir daha yapar bir zamcık daha. Hala çok uygun.

• Eski kullanıcıların akıbeti belli mi? Yeni fiyattan mı yoksa eskiden devam mı?
  • Yeni bağlatacak arkadaşlar. 2 haftayı göze alarak işlemleri başlatın. Müşteri hiz. İlk gün gönderdiğim kimlikten habersiz 8. Günde arayıp yeniden istiyor. Bu zamana kadar 10 dan fazla görüşmem oldu, yok hızlandırmak için mail gönderiyoruz yok 2 gün içinde sorun kalmaz gibi yalanlarla oyaladılar. Bu kadar süre beklediğimden iptal edin demedim.sabırla bekliyorum artık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LutSamed -- 16 Mart 2019; 23:14:2 >
  • Zam yapılmış olsa da fiyatlar gayet uygun. Oris telekom 70 TL, Millenicom 85TL. Alternatif sağlayıcıların taahhütlerinin olmamasından dolayı da birbirleri aralarında geçiş imkanı bulunduğu için fiyatlarda aşırı bir yükseltme yapamazlar.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.