Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş merhab bende ttnet(gpon) fiberden orise geçmeyi düşünüyorum tahatüt sürem bitmeden başvuru yapsam sıkıntı olurmu?
  • Çorum dayım 1 aydır kullanıyorum bugün akşam 19 da bizim 5 mbit gösteriyor fiber internet var ne oldu anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    moruk baya şanslısın ya böyle internete 60tl mi ne ödüyorsun ben bi de kıbrısa gittim üniversite için burda netler beraber 3mbit limitsiz internete 70tl veriym upload 0,10 ama burda okuyup bitirebilirsem yurtdışındaiş bulma ihtimalim var o yüzden mecbur katlanıcam geleceğim için keşke bendede sendeki gibi net olsa 17ms pingli 35e 3 veriyodu turknet hattın desteklediği 62 download uploadı bilmiyomda turknet 3 veriyodu 62downloadla 4 upload destekliyordur heralde benimde
  • slm arkadaşlar bu gün oristen aradılar o meçhur kübra hanım, çok hızlı konuştu oldu bittiye getirmeye çalıştı ben oralı olmadım sonunda onayımı aldı 7 iş gününde türknet den geçişiniz sağlanacaktır dedi, ok dedim, şimdi evrakları kimlik fotokopisi ile yurtiçi ile ücretsiz yollayın dedi, peki evrakları yollamassam nolur oris hattı verirmi gene?

• Bugün öğlen online başvuru yaptım. Yarım saat sonra arayıp sesli onay aldılar. Şuan evde süperonline fiber kullanıyorum(kendi alt yapısı) ayrıca ttnetin de eve kadar fiber alt yapısı mevcut. 100m paket için kayıt oluşturdu ve fiber bağlantı vereceklerini, modem ücretiz olduğunu söyledi. Ben süperonline kapatmadan ikinci bağlantı olarak istedim ve altyapı tt olduğu için mümkün olduğunu söylediler. Hatta fiber bağlantı yapılacağı için tüm kurulumu tt nin gelip yapacağını söyledi. Fiber olduğu için ev telefonuna ihtiyaç olmadığını ve tlf hizmeti istemediğimi söyledim ancak kabul etmediler. Biz paket olarak sunuyoruz ister kullanın ister kullanmayın dediler. Şimdi bu tlf hattı eski usul kutudan mı veriyorlar yoksa fiber üzerinden mi ? 100m net hız alırsınız dediler umarım pişman olmam. Süperonline nı dondurup yedekte tutacağım yılbaşına kadar.

• crazy_mulo C kullanıcısına yanıt
    Eski tip değil modem üstünden alıyorsun yani tek kablo üstünden hem internet hemde telefon ekstra bir maliyet, kablo karmaşası çıkmıyor.Bende öyle kullanıyorum

• gokmernes84 kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargoya sorduğumda anlaşmalı adres farklı gözüküyordu. Burda yazılı adrese gider dediler. Birde anlaşmalı karşı ödemeli gönderebilirsiniz kimse demedi. Anlaşmalı kargonun Yurtiçi olduğunu biliyordum ama indirim uygulanıyor zannetmiştim. Neyse artık 1 kargo ücreti beni fakir etmez bundan sonra gönderen arkadaşlar bilgilenmiş olsun 😉👍

• bu gün beni aradılar üyeliği aktifleştirmek için kimlik bilgisi yeterli mail adresimize ön arka tesim öekin yollayın dediler, gönderdim gitti bakalım _)

• Arkadaşlar bu ay sonu Superonline taahhütüm sona eriyor. Taahhütsüz bir servis sağlayıcı arıyorum.

Millenicom da şu kampanya;

Oris Telekom da şu kampanya;

İkisi de 100mbit e kadar diyor ama Oris Çok daha ucuz. Kullananlar müşteri hizmetlerine herhangi bir problem olduğunda rahat ulaşabiliyor mu bu iki servis sağlayıcıya da onu merak ediyorum. Ayrıca mesela hizmetten memnun kalmadım kapattırmak istiyorum hemen kapatıyorlar mı ekstra bir ücret vs çıkartıyorlar mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Daha önce türknet kullanıyordum hocam sıkıntım yoktu rahat 75 Mbps alıyordum fiyat yüksek geldiği için orise geçmeyi düşündüm.İlk önce yorumlara baktığımda geçmekten vazgeçtim.Daha sonra gelen bi esinti başvurdum, bağlandı, 2 haftadır kullanıyorum şuanlık sıkıntı yok.Müşter, hizmetlerini ne zaman arasam karşımda bir muhatap var ama pek bilgili olduklarını sanmıyorum.Altyapınız sağlamsa sıkıntı çıkmaz galiba.Bu arada interneti aktifleştirmek için birisi aradı kullanıcı adı şifreyi verdi.İlk başta 50 Mbps tanımlıyorum dedi, sonra 100 tanımlayın sıkıntı çıkarsa düşürürüz dedim ama sıkıntı çıkmadı şuanlık.bu arada direkt olarak 75 tanımlayamıyorlarmış.

Edit:İptal ederken aktivasyon ücreti alıyorlarmış.Sitelerinde öyle yazıyor Orisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbil -- 2 Ekim 2018; 13:4:57 >
  • Gönderdikleri belgenin üstünde adres yazıyor kargodaki arkadaşa alfa iletişim deyince belgenin üstündeki kaşeye baktı sistemdende kontrol etti adresi tamam dedi.Neyse dediğin gibi buradaki arkadaşlarda bilgilenmiş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbil

Daha önce türknet kullanıyordum hocam sıkıntım yoktu rahat 75 Mbps alıyordum fiyat yüksek geldiği için orise geçmeyi düşündüm.İlk önce yorumlara baktığımda geçmekten vazgeçtim.Daha sonra gelen bi esinti başvurdum, bağlandı, 2 haftadır kullanıyorum şuanlık sıkıntı yok.Müşter, hizmetlerini ne zaman arasam karşımda bir muhatap var ama pek bilgili olduklarını sanmıyorum.Altyapınız sağlamsa sıkıntı çıkmaz galiba.Bu arada interneti aktifleştirmek için birisi aradı kullanıcı adı şifreyi verdi.İlk başta 50 Mbps tanımlıyorum dedi, sonra 100 tanımlayın sıkıntı çıkarsa düşürürüz dedim ama sıkıntı çıkmadı şuanlık.bu arada direkt olarak 75 tanımlayamıyorlarmış.

Edit:İptal ederken aktivasyon ücreti alıyorlarmış.Sitelerinde öyle yazıyor Orisin.
    İptalde aktivasyon ücreti yansır diyor fakat ne kadar olduğu yazmıyor. Arıyorum açan da yok ki sorayım. Bir de bunlar sözleşmeye fiber modemi türk telekom verir yazmışlar ama ücretli mi ücretsiz mi onu yazmamışlar. Adsl ve vdsl e ücret alıyorlarmış. Fiber belli değil.

Aktivasyon ücreti 50 TL eğer altyapınız fiberse Türk telekom ekipleri modemi kendileri getirip kurulumu yapıyorlar kullanım süreniz boyunca modem ücretsiz tarafınıza tahsis ediliyor.Eğer iptal olursa ttnet e geri veriyorsunuz kendiniz gitmeniz gerekiyor.Yada oris tleekoma kargoyla göndermeniz gerekiyor sözleşmede öyle yazıyor.Ama eğer iptal ederseniz kendiniz eksiksiz bir şekilde gidip teslim edin bence çünkü kargoyla yolda başına birşey gelirse ücreti sizden tahsil ederler.
    Fiber için verdikleri modem nedir peki ? Çekim kalitesi nasıldır? Superonline ın fiber için verdiği modem yetersiz kalıyor mesela.

Başta bana zyxel vermişlerdi sadece 300mbps n destekli kabloluda sorun yok ama wifide çok kötüydü.Değişim talebinde bulundum tplink c5v ac destekli bir modem verdiler.Bundada kabloluda sorun yok wifde idare eder.Ama öncekine göre iyi tabi.

• Modemler hep sıkıntı zaten tüm servis sağlayıcılarda herhalde. Beğenmez iptal ettiririm 50 tl ise. Koymaz en azından taahhütlüdeki gibi. Deneyelim bakalım. Ay sonu başvurucam. Yalnız sadece haftasonu evde olabiliyorum. Problem çıkartmazlar inşallah.

Haftasonu için birşey diyemem Türk telekom ekiplerinin insiyatifindedir muhtemelen çalışırlarmı bilemiyorum.Birde şunu ekleyeyim oris telekomun müşteri hizmetleri hafta içi akşam 18:00 e kadar çalışıyor.O saatten sonra sorun çıkarsa ulaşamazsınız ancak ertesi gün ve hafta sonuda çalışmıyorlar bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmernes84 -- 2 Ekim 2018; 16:41:49 >
  • Arkadaşlar Orisin bu internet tarifesini kullananlar olarak whatsapp grubu kurdum. Whatsapp grubuna dahil olmak isteyen herkes davetlidir

Davet linki ;
    WhatsApp.com
    ORİS TELEKOM KULLANANLAR KULÜBÜ
    https://chat.whatsapp.com/FeMndwAnuC27lEhMlf5Ool

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

Davet linkine bastığınızda web sayfası mevcut değil diyor ise sağ alttaki dünya butonuna basınız direk wp ye geçiş yapıcaktır.

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersen06 -- 2 Ekim 2018; 19:56:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

Wifi hız testi değerleriniz nedir ?

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.