Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Turknetin aktif altyapısında olduğunuz için o hızı gösteriyor.Millenicom dan veya extranetin sitesinden sorgulama yaparsanız alabileceğiniz tahmini hızı görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IsO6

Evde ne kadar aliyorsunuz?
    @vizarali061

Ankastre kutusundan eve gelene kadar 5 yerde ek yapıldı. Tek parça Cat 6 çektiremedim maalesef.

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU Bu değerler eve gelen değerler.

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU 5 GHz ile bu değerler çıkıyor ortalama.

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU İndirme yaparkende bu şekilde, herhangi bi kopma yaşamadım şimdilik.

Başka sorusu olan varsa cevaplayabilirim

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Degerler guzel gule gule kullanin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 60 liraya daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proprietor

Sayin MAZLUM AKIF ALTUN, telefon hattiniz aktiflesmistir. Sabit Telefon Numaraniz: 2223350209

B153

Seklinde mesaj geldi kutuya baktim kutuda acik kablo yok evdeki portlardada sinyal yok

Ne yapmaliyim
    Bu Türk Telekom tarafından bilerek yapılan birşey

Türk Telekom dan hizmet aldığımda direk gelip bağlıyorlar. Diğer sağlayıcılarda ise kablo bırakmıyorlar ve siz o santrale gidip bunu yüzlerine vurmadığınız sürece kesinlikle o internet bağlanmıyor.

Bunu yapma sebepleri başka sağlayıcılardan ucuz ve kaliteli hizmet almanızı engellemek.

Türknet bağlatırken aynısını yaptılar oris bağlatîorum gene aynısını yapıyorlar. Bu net bir şerefsizlik örneğidir. Savcılığa suç duyurusunda bulunucam, özellikle o santralde telefonları anında meşgule düşen personeller icin.

• ressi1 kullanıcısına yanıt
    3 ay önce aynısı Türknette başıma gelmişti Türknet kurulum ekibi gelmeden önce elit hizmet ekibi yolladı bağladılar kullandım oris böyle birde yapmaz gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 29 Eylül 2018; 10:26:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oriste kurulum dahil mi biz mi kuruyoruz eski Türknette olduğu gibi kurulum dahil değilse iptal ettireceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sbil S kullanıcısına yanıt
    Maalesef hepsi 14 mbps diyor zaten bi kere güzel bişey olsa sasarim :(

• benim alabileceğim hız bu kadar mıdır çok düşük geldi bana
    eğer max hız buysa mobil internet kullanırım ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 29 Eylül 2018; 18:0:50 >

• Orise yurticiyle karsi odemeli kargo yolladim evraklari, kargoyu odemeli diye almamislar ve burada oyle bi yer yok diye geri donmus kargo. Bakalim eger almazlarsa evraklari umrumda degil kapattiracagim ttnet gecer kafam rahat ederim. 15 gundur falan oristeyim hizda vs sikinti yok

• -gg- kullanıcısına yanıt
    Bende geçen gün yolladım.Ertesi gün teslim almışlar karşı ödemeli olarak öyle bir sıkıntı olmadı.Acaba adresimi yanlış girdiler?Alfa iletişim olarak yollayacaktınız.Oris olarak değil.Ben önce deneme amaçlı kargocuya oris telekom dedim öyle çıkmadı.Sonra alfa iletişim v.s diye söyledim öyle çıktı ve sıkıntısız bir şekilde teslim edildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmernes84 -- 29 Eylül 2018; 21:1:46 >
  • Yollanması gereken evraklar nelerdir, paylaşabilecek arkadaş var mı? Ben orise geçeli 1 hafta oldu. 2 defa mail attım, evrakları yollayın diye. Mail atmayı beceremedi kız. İkisinde de yanlış birşeyler yollamış. Birinde benim parolamın ekran resmini yolladı :)

• ibrahimakıncı : ekran resminimi :D puahhahaha
    GG : bosver evrakları bende bugun yeni yolladım ister yolla istersen yollama iptal etseler bile siteden tekrar abone olursun halledersin herseyin kolayı var
  • ibrahimakinci kullanıcısına yanıt
    İbrahim bey 14 günlük cayma süresi dolduktan sonra SMS atıyorlar. Abonelik sözleşmesi ve tarife formunu mailinize gönderdik 15 gün içinde imzalayıp bize gönderin diye. Evrakları maile atıyorlar çıktı alıp imzalayıp gönderiyorsunuz. Eğer mail gelmezse abonedestes@oristelekom.com a sözleşmeler mailime gelmedi diye yazın hemen gönderiyorlar. Ben cep telefonuna yurtiçi kargo uygulaması indirip mobil indirim koduyla 9 TL'ye gönderdim.

• slm arkadaşlar oris telekom online form dolduruyorum kimlik bilgileri örtüşmüyor diyor defalarca denedim aynı acaba neden?

• ICE_BLUEE I kullanıcısına yanıt
    isminizde veya soyadınızda i harfi varsa bende aynı durumu yaşadım, İ I olarak deneyin olması lazım
  • Neden ücret ödedinizki?Ben karşı ödemeli gönderdim.Kabul ettiler.Yani daha aramadım ne oldu ne bitti diye ama sonuçta takip numarasından kontrol ettiğimde teslim alınmış gözüküyor.Zaten telefonla konuşurkende sormuştum kargo ücreti vs. ödüyormuyuz diye hayır anlaşmalı kargomuz yurtiçi ile karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz demişlerdi.Yanlış hatılamıyorsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmernes84 -- 30 Eylül 2018; 7:32:26 >
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    onuda bi çok kez denedim olmuyor başka tarayıcıdan deneyim. denedim ve oldu, İNŞAÂLLAH pişman olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICE_BLUEE -- 30 Eylül 2018; 11:46:22 >
  • ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

Merhaba, hat değerlerim bu şekilde, millenicom’dan altyapı sorguladım 51 mbit çıktı, extranet’ten de sorguladığımda 51 mbit çıktı. Türk Telekom MH’ni aradım 52 mbit alabilirsiniz dediler. VDSL boş port var dediler. Mevcutta Turknet 16 mbit kullanıyorum ve 50 mbit için paket yükseltme başvurusunda bulundum ama hala sonuç alamadım. Bu şekilde 50 mbit hız alabilir miyim? Turknet veremezse Oris’e geçmeyi düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.