Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oris kullananlar pingleriniz yüksek mi hep böyle, gördüğüm hız testlerinde hep 20 üzeri pingler, online oyun oynayanlar için kabus...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    arkadaşım süreç böyle işler türk telekom da ev kadar bırakmıyor . Bıraksa bile ücretli veriyor bilgi vermeden fatura na kaktırıyor bilgin olsun
  • Hocam geçişi onlar yapıyor sizlik bir durum yok. Modeminiz vdsl uyumlu mu ? Hat degerlerini atar misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

Arkadaşlar bu msj geldi. İnternetim hazır mı şuanda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arkadaşlar bu msj geldi. İnternetim hazır mı şuanda?

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

• ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Oristen önce Ttnet kullanıyordum 24 mbit’lik, yani VDSL uyumlu, şuanda evde olmadığım için atamıyorum ama en istatistik bölümünde en yüksek alabileceğim hız 19mbit, ve ADSL2+o olarak tanımlı olduğu yazıyor.

• "Sayin M. ÇGRI, ORIS Telekom Aboneliginiz aktif hale gelmis, ORIS Telekom Abonelik Sözlesmeniz ve Tarife Formunuz, e-posta adresinize gönderilmistir. E-posta mesajlarinizi kontrol etmenizi ve gönderilen Abonelik Sözlesmesi ve Tarife Formunu imzalayarak 15 is günü icerisinde adresimize iletmenizi hatirlatir, online islemlerinizde size öncelik taniyacak bu konuda göstereceginiz özen icin tesekkür ederiz. Detayli bilgi ve talepleriniz icin, abonedestek@oristelekom.com - 0850 470 07 24"

Bu msj ne anlama geliyor acaba kullanima hazır mı internet

• Hocam eve gittiğiniz zaman modemi kapatıp açın. Hattınızın vdsl e geçmesi lazım. Benim gecisim anlik oldu adsl aktifken bir anda dsl isigi sondu tekrardan yandi vdsl gecisim tamamlandi. Bugun mesai saatleri icerisinde tekrardan gorusun mutlaka. Haftasonu musteri hizmetleri calismiyor.

ilgin için teşekkürler, eve geçince deneyeceğim 👌

• mmwwlltt kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sms banada geldi. Mailinize gelen sozlesmeleri imzalayip gondermeniz lazim,Btk istemis. Aboneliginizin aktiflesmesi icin oris telekomdan ev telefonu numaranizin sms ile gelmesi lazim. Telekom kutuya etiket biraktan sonra siz kablonuzu cekiyorsunuz. Abonelik ve baglanti islemleriniz tamamlaniyor.

• Thema kullanıcısına yanıt
    Hocam vdsl kullaniyorum cs go da 50 pingim var gayet iyi. Google ve youtube pingim 30 ve baglantimda dalgalanma yok. Superonline fiber kullaniyorken cs go da 65-70, google ve youtube ise 65-80 arasıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanbb

Hocam bu sms banada geldi. Mailinize gelen sozlesmeleri imzalayip gondermeniz lazim,Btk istemis. Aboneliginizin aktiflesmesi icin oris telekomdan ev telefonu numaranizin sms ile gelmesi lazim. Telekom kutuya etiket biraktan sonra siz kablonuzu cekiyorsunuz. Abonelik ve baglanti islemleriniz tamamlaniyor.
    Sözleşmeleri yarın yollayacağım hocam. Dün sabah telefon numaram msj ile geldi. Bugünde bu msj geldi.

• mmwwlltt kullanıcısına yanıt
    Aboneliğiniz aktif durumdadır o zaman hocam. Telekomun ankastrenize etiket bırakması lazım. O etiket sizin hattınız oluyor elektrikçi yardımıyla daire içi bağlantınızı yapıp hizmetinizi kullanabilirsiniz.

Bir testte benden olsun...
  • yahu biri net cevap versin artık oris telekomun istedigi evrakları yollayan varmı 1aydan fazla abone olup evrakları yollamadan kullanan varmı?
  • byardaby B kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yolladim. 15 gun icinde yollamazsaniz aboneliginiz iptal edilecek dedi musteri hizmetleri. Sorun yasamamak istiyorsaniz gonderin. Yurtici kargoyla anlasmalari var zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanbb -- 21 Eylül 2018; 18:10:48 >
  • byardaby B kullanıcısına yanıt
    20 gündür kullanıyorum bende bugün yolladım evrakları.
    dostum hala vdsl geçişi olmadı, o yüzden tam kapasite kullanamıyorum internetimi! Hat değerlerim bunlar...

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

• Bugun beni güvenlik aradı turk telekom ekipleri geldi diye konuta girip geri çıkıp gitmişler bana ugramadan güvenlik görüşme sagladiniz mi demis . Ekiplerde gorüsme saglandi demisler halbuki ne aradilar ne de daireme geldiler bu ne sacmaliktir. Bir haftadır bekliyorum kurulum islemleri yapilmadi. Kac kere aciliyet bildirdim adamlarim keyfine kaldik iyimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersen06 -- 21 Eylül 2018; 19:33:42 >
  • Hattiniz hala adsl2 hocam. Bide modeminizi fabrika ayarlarina alin hocam. Olmazsa da oris telekom hattinizi vdsl e almamistir o zaman.

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.