Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adsl/Vdsl kullanan arkadaslar kullanici adi oris1111111111@orisdsl.com (1 olan yere ev telefon numaraniz gelecek basinda sifir olmadan alan koduyla) sifreniz : ev telefon numaraniz (basinda sifir olmadan alan koduyla.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanbb -- 20 Eylül 2018; 23:8:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arkadaşları aradım internet bağlantısı yaptırmak istiyorum dedim önce ev telefonu baglayacaz sonra internet için türk Telekom çalışanı bina girisine kadar kablo ucunu çeker evinizin içine kendiniz yapacaksınız dedi anlamadım.İlk kez baglatacagim internet bilgim yok yol gösterir misiniz birde ikinci el modem almam lazım bütçe kısıtlı ne marka model bulmam gerekli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanbb

Adsl/Vdsl kullanan arkadaslar kullanici adi oris1111111111@orisdsl.com (1 olan yere ev telefon numaraniz gelecek basinda sifir olmadan alan koduyla) sifreniz : ev telefon numaraniz (basinda sifir olmadan alan koduyla.)
    telefona mesaj gelmeden deneyebilirmiyiz acaba. normalde telefon hattım aktif oldu, mesaj bekliyorum sadece.
  • Ankastre bağlantınız ve daire içi kablolamalarınız tamamsa deneyin hocam internetiniz çalışacaktır. Benimde telefon hattım aktifleşti ankastre ve daire içi kablolarımı tamamladım. Kullanici adi ve sifre sms ile gelmeden kendim denedim internet aktiflesti. Daha sonrasinda musteri hizmetleri ayni bilgileri sms ile gönderdi bana. 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Vay anasını, bende de hepsi tamam ya, eve geçince bi deniyeyim öyleyse, çok teşekkür ettim ☺️

• Rica ederim. ☺

• quote:

Rica ederim. ☺
    dostum dediğin gibi yaptım, internet geldi. ama sorun var hat adsl 2+ olarak tanımlı gözüküyo modem ayarından, vdsl'e geçmem için ne yapmam gerekiyor, 14 mbit hız alıyorum şuanda.
  • ORİS TELEKOM VDSL ANA KONUORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

başvuralı 15 gün den fazla oldu, adsl bağlamışlardı vdsl e aldılar değerler bu şekilde gözüküyor. ama hız testi neden düşük? fikri olan var mı?

• Hocam hattı nedense ilk başta adsl olarak açıyorlar. 0850 470 0724 numarali musteri hizmetlerini arayin hattinizin vdsl e gecisini talep edin. Bir de internet hattinizin aktif oldugunu ve kullandiginizi da soyleyin.

• ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler, şimdi arayacağım.

• bende yeni abone oldum benide adsle geçirmişler 16mbit vdsl desteklerken adsle geçirmişler(amatorlukleri çok belli oluo) + abone olduktan sonra evrakları gönderen varmı ?
  • quote:

Hocam hattı nedense ilk başta adsl olarak açıyorlar. 0850 470 0724 numarali musteri hizmetlerini arayin hattinizin vdsl e gecisini talep edin. Bir de internet hattinizin aktif oldugunu ve kullandiginizi da soyleyin.
    az önce aradım müşteri hizmetlerini, her zaman ki gibi kübra hanım çıktı karşıma, başka operatör yok sanırım, sorun değil yeter ki hizmet verilebilsin, kendisi iyi birine benziyor Dedim internetim aktif oldu ama adsl modunda, oda şaşırdı kullanıcı adı ve şifreniz daha gönderilmedi nasıl aktif olur diye, bende denedim ve oldu dedim, sonra kontrol etti ve oluşturulduğunu söyledi, talebimi işleme alıp gün içinde arayacağını söyledi bakalım, şimdilik sorun yok, oris telekoma şans vermek lazım...

• Müşteri hizmetlerinde 2 kişi var. Kübra hanim ve nur hanim gecen aradigimda serkan bey diye biri cikti şaşırdım. Genelde bu iki bayan telefona çıkıyordu. Firma şimdilik iyi benim açımdan. Bir sıkıntı yada bir kopma yaşmadım. İnşallah ileride zam yapmazlar.

• adslden vdsle geçiş yapın diye soyledim dün kaç gün içerisinde geçiş saglarlar bileniniz varmı kaç gün arası olabılır ve orisi aramama gerek varmı takip etmek için
  • byardaby B kullanıcısına yanıt
    Beni 0850 470 0000 dan bir teknisyen aradı vdsl geçişi için. Onlar aramazsa siz bu numarayı arayın hocam vdsl geçiş işleminizi hemen halletmeleri lazım.

• quote:

Müşteri hizmetlerinde 2 kişi var. Kübra hanim ve nur hanim gecen aradigimda serkan bey diye biri cikti şaşırdım. Genelde bu iki bayan telefona çıkıyordu. Firma şimdilik iyi benim açımdan. Bir sıkıntı yada bir kopma yaşmadım. İnşallah ileride zam yapmazlar.
    Vdsl’e geçiş işleminiz tamamlandı diye aradılar 5 dk önce ama hala değişen bişey yok, hemen aktif olmuyor mu acaba, yoksa başka bi ayar yapmamız gerekiyor mu? Ne kadar zamanda geçmişti sizin ki ?

• 30 mbps veriliyormuş benim adresimde en fazla netspeede mi geçmeliyim oris telekomamı sizce
  • 0x1 kullanıcısına yanıt
    hocam sıkıntı konusunda bir yorum yazamayacağım çünkü sıkıntı yaşamayan da var sıkıntı yaşayan da var .
    benimde modemle ilgi sıkıntım vardı değiştirdim sonra bu hale geldi 30 mbps alt yapı desteğim var ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    hocam oris telekom a geç derim biraz sıkıntılı ama hizmet iyi en azından ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU
  • enesilhan-27 kullanıcısına yanıt
    0850 470 0724 ü arayın 4 basın bence daha hızlı bağlanırsınız
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.