Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
92.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banada geldi o mesaj fakat göndermem gereken evrakları mail olarak atmadılar? Nereden bulacağız evraklarıda göndereceğiz ayrıca adres falanda vermediler dedikleri gibi 15 gün içinde kapatırlarsa sıkıntı olur

Orijinalden alıntı: -gg-

Bana bugun geldi sms. Sozde sozlesme inzalayip gonderme yok diye biliyoduk ben simdilik gondermeyi dusunmuyorum zorlarlarsa yollariz

Alıntıları Göster
    banada bugün geldi yarın göndermeyi düşünüyorum sonradan kapatırlar falan
  • altuntepe2 kullanıcısına yanıt
    Hocam abone bilgilendirme evrağında isim yazmasaydı gönderirdimde evrağın birinde TC Ad - Soyad Adres Bilgileri yer alıyor fakat diğerinde yer almıyor. Diğeri tarife evrağı. Oris Telekomun internet sitesinde var. Bunu doldurabilirsiniz. Diğer evrağı da yarın müşteri hizmetlerini arayarak mail adresinize isteyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesilhan-27

Buyur hocam:

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU
    dsl hat değerlerinizi atarmısınız

Orijinalden alıntı: altuntepe2

hocam mail geldimi size bana sadece sms mesajı geldi evraklar gelmedi ne göndereceğime dair fikrim yok adresleri yok
    spam kutusuna bak benim spam a düşmüş

Orijinalden alıntı: altuntepe2

Teşekkür ederim deneyeceğim, her modeme uyumlumudur bu kod acaba? Ve modemi her yeniden başlattığımızda tekrarmı kod girmemiz gerekecek?
    Onu bilmiyorum hocam geçen görmüştüm yer imlerine eklemiştim lazım olursa diye Asus modemlerde arayüzden değiştirebilirsiniz, kararlılık adı altında.
    |♦|HP OMEN 15 2020 (15-EK0000NT)|♦| Intel Core i5-10300H@4.5 GHz|♦| NVIDIA RTX 2060 |♦| INTEL UHD 630 GRAPHICS |♦| LG LGD05FE/144Hz/G-SYNC/Nano IPS |♦| Micron [2*16] 2933 MHz|♦|
  • Arkadaşlar gece 2 de online başvuru yaptım orise ve sabah sesli onay verdim. Bugün 20.00de yarın için telefon hattinin teslimi icin msj geldi.

Simdi sizlere sorum; ben orisi görmeden önce ayın 18inde vodafone a basvuru yapmıştım. 17sinde ise turknete başvuru yapmıştım fakat evrakları yollamadım.

Şuan neler olacağını kestiremiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Altyapımız çok iyi değil SNR değerleri de sınıra yaklaşmak üzere download kısmında. Ama şimdilik bir kopma yok. Ben 100 Mbit tanımlamalarını istedim. Teknisyen de altyapınız desteklediği şekilde hız alırsınız demişti. Şimdi de şu hız testini aldım mesela bilgisayardan kablolu şekilde:

• quote:

Orijinalden alıntı: mmwwlltt

Arkadaşlar gece 2 de online başvuru yaptım orise ve sabah sesli onay verdim. Bugün 20.00de yarın için telefon hattinin teslimi icin msj geldi.

Simdi sizlere sorum; ben orisi görmeden önce ayın 18inde vodafone a basvuru yapmıştım. 17sinde ise turknete başvuru yapmıştım fakat evrakları yollamadım.

Şuan neler olacağını kestiremiyorum.
    Evrak yollamadiysaniz bir şey olmaz. Ama yinede basvuru icin iptal olmasini soyleyin bir şey gondermediginizden bahsederek.

Hocam bu ara değeri ben belirlemedim. Teknisyen 100 mbit tanımladı ben de alabildiğim en yüksek değeri alıyorum. Mesela o yukarıdaki 85000 yazan yer gün icin de ara ara 80000 lere kadar düşebiliyor yanı o an ki hat değerleri inişli çıkışlı olabiliyor. 80000 e düşünce doğal olarak Speedtest de aldığım sonuç da düşüyor rakama paralel olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pazartesi bende başvurdum, salı günü sesli onay alındı. Dün telefon hattım aktifleşti. Modeme gireceğimiz kullanıcı adı ve şifre kaç günde geldi arkadaşlar size, hala onu bekliyorum?
  • Benim alt yapi fiber. Ben gecen hafta cuma basvurdum kac gun oldu ne gelen var ne giden musteri hizmetlerini ariyorum en kisa zamanda gelcekler diyo aciliyet bildirmemize ragmen kimsenin geldigi falan yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpersen06 -- 20 Eylül 2018; 11:41:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hiç güven vermedi + gereksiz pahalı geldi paketleri

Orijinalden alıntı: BeyEfendi7

Pazartesi bende başvurdum, salı günü sesli onay alındı. Dün telefon hattım aktifleşti. Modeme gireceğimiz kullanıcı adı ve şifre kaç günde geldi arkadaşlar size, hala onu bekliyorum?
    up!
  • Alt yapı fiberse direk modeme tanımlanıyor.Yani evin içine modeme kadar fiber geliyorsa böyle oluyor.Bende öyle oldu.Kullanıcı adını mesaj olarak göndermediler.Öbür türlü vdsl ise zannedersem mesaj gelmesini bekliyorsun.Vdsl kullanan arkadaşlar daha iyi bilirler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.