Şimdi Ara

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.620
Cevap
15
Favori
91.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Baska bir sitede hiz testi yapar misiniz speedtest, nperf vs..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogulcanbb kullanıcısına yanıt
    fabrika ayarı denedim ama yine sonuç aynı. Kübra hanım vdsl geçişinizi yaptık dedi, sorun olmaması lazım dedi ama bilemiyorum. Modem de adsl vdsl ayarı yok zaten otomatik olarak tanımlanıyor, neyse yarın da haftasonu yine ararım olmazsa pazartesi bakacaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

Modem e direk Kablo takip test ettim. Sonuç bu sekilde. 20mbps olduguda oldu 111mbps olduguda

• ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

Bende durum bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzaiso -- 21 Eylül 2018; 23:25:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet 30mbit alıom suan oris telekom hattın iyi durumda daha hızlı internet alabılırsın dedi ev telefonu ile bi dene hattının durumu iyimi kotumu diye ev telefonum yok nerde bulabılırım ücretsiz yada ucuza bi ev telefonu yardımcı olursanız sevinirim.......
  • Ev telefonu ile neyi deneyeceksiniz?

• seste gürültü varmı diye kontrol edin dedi hattın durumu için bana ama bendede ev telefonu yok dedim bi sekilde bulun dediler bende arıyorum iste.
  • arkadaşlar bunla ilgili konu varmı bilmiyorumda olduğum yerin dışında başka yerde öğrencilik yapıcam sadece 15tatil ve 3aylık tatilde interneti kullanıcam oris telekomda sadece o sürelerde kullanıp sadece o sürelerde interneti kullanmak gibi bir hizmet varmı bilen yoksa sorucam ben 3gün sonra olduğum yerden gidicem biran önce halletmem lazım bilen varsa cevaplarsa güzel olur bilmiyorsanız müşteri hizmetlerine sorucam
  • byardaby B kullanıcısına yanıt
    Modem üzerinde noise değerlerini gösteren bir kısım olmalı oradan bakın. Telefonda parazit sesi olmasa da dsl hatta parazit olabilir. Google'dan araştırın

• birde bu müşteri hizmetlerinin çalışma zamanları ne zaman sitelerinde bulamadımda bugün çalışıyormu mesela ilk sıradasınız diyorda çalışmıyor bugün gibi geldi çalışmıyorsa mesai saatleri dışındayız falan dese keşke bunu acil bilen varsa cevaplayabilirmi boşa telefonda beklemek istemiyorum
  • Öyle bir hizmet hiç bir sağlayıcıda yok hocam. 3 aylık yaz tatili için türk telekom'dan yazlık internet alabilirsiniz. Örneğin Haziran'da başvurdunuz, 3 ay sonra hattınız donuyor. Seneye Haziran'da otomatik tekrar açılıyor. Kurulum, bağlantı vs işleriyle uğraşmıyorsunuz. Onun dışında 15 tatil için yapılabilecek bir şey yok. İnternet için başvurursunuz, bağlandıktan sonra 15 tatil geçince iptal ettirirsiniz, seneye tekrar bağlattırırsınız. Ama ilk bağlantı işleri biraz uzun sürüyor ve 15 günlük tatilin yarısı bu süreyi beklemekle geçebilir. Her sene bu sıkıntıyı tekrar tekrar yaşarsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Showtimetv

birde bu müşteri hizmetlerinin çalışma zamanları ne zaman sitelerinde bulamadımda bugün çalışıyormu mesela ilk sıradasınız diyorda çalışmıyor bugün gibi geldi çalışmıyorsa mesai saatleri dışındayız falan dese keşke bunu acil bilen varsa cevaplayabilirmi boşa telefonda beklemek istemiyorum
    çalışma saatleri sadece hafta içi sabah 9 akşam 6 hocam... haftasonu tatildelermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanbb

Hocam ben yolladim. 15 gun icinde yollamazsaniz aboneliginiz iptal edilecek dedi musteri hizmetleri. Sorun yasamamak istiyorsaniz gonderin. Yurtici kargoyla anlasmalari var zaten.
    Evraklar bana mail ile gelmedi, internet sitesinden 2 evrak(*) buldum. Bunlar sizin yolladıklarınız ile aynı mı?

*
    *https://www.oristelekom.com/images/documents/SÜPER%20İNTERNET%20KAMPANYA%20FORMU.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golvic -- 22 Eylül 2018; 12:35:23 >

• golvic G kullanıcısına yanıt
    Hocam ustteki sozlesme hemen hemen ayni gibi ama benim adim, soyadim tc no, adres ve ev telefonumun yazdigi form gondermisler. Alttaki ise komple ayni. Pazartesi gorusun tekrardan gondersinler. Mail adresinizin spam kutusuna baktiniz mi ? Oraya dusmustur belki.

• internet firmasında haftasonu tatil mi olurmuş ya bu nasıl rahat bir firma haftasonu internette arıza falan olursa onlarada bakmazlar o zaman bunlar sıkıntı büyük
  • golvic G kullanıcısına yanıt
    Merhaba banada mail gelmemişti abonedestek mail adresinden istedim hemen gönderdiler, iki adet pdf var birisi abonelik sözleşmesi diğeri süper internet kampanya formu sizin paylaştığınızdaki abonelik sözleşmesinin onlar tarafından doldurulmuş hali. Abonelik sözleşmesinde bilgilerim yazdığı için paylaşamıyorum ama sizde mail atarak gönderilmesini isterseniz hemen gönderirler. Yurtiçi kargoyla anlaşması var alfa telekom deyince adresleri otomatik çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altuntepe2 -- 22 Eylül 2018; 16:11:50 >
  • forzaiso kullanıcısına yanıt
    speedtest.net adresini kullanın
  • Arkadaşlar bina girişinde bulunan bu internet kutusuna, türktelekom adım ve soyadımın yazılı olduğu bir etiket bırakmış fakat etikette oris telekom değil turknet yazıyor.

ORİS TELEKOM VDSL ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: ogulcanbb

Hocam geçişi onlar yapıyor sizlik bir durum yok. Modeminiz vdsl uyumlu mu ? Hat degerlerini atar misiniz?
    VDSL geçişi için bugün tekrar aradım, altyapınız Vdsl desteklemiyor demezler mi şimdi, o yüzden aktifleştiremiyoruz yapacak bişey yok diyorlar. Bundan önce 2 sene önce vdsl kullanıyordum, en yüksek alacağım hızda 61mbit gösteriyordu. Bunlara ne demeli şimdi. Direk iptal edelim öyleyse dedim, siz bilirsiniz diyo 😅 iptal etmeden turknet’e başvuru yapsam farkeder mi acaba ?

• Merhaba arkadaşlar.Bende ttnet den orise geçiş yapmayı düşünüyorum ttnet tahhadüt sürem ekim 15 de bitiyor.10 gün öncede başvuru yapıcam tahadüt sürem bitmeden bağlantı yapılırsa ttnet i arayıp iptal ettirmem gerekir mi veya başka bir sıkıntı olur mu.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.