Şimdi Ara

Orient Saat İcin tavsiye istiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar forumdaşlar, şık ve fiyat olarak çok da üzmeyecek özel bir gün için saat istiyoruz ve bir kısım araştırmalar da yaptık. Fakat şu ana kadar üzerinde yoğunlaştığımız, başka çeşit ve marka saatler bakmamız ragmen aklımızda kalan, beğendigimiz ORİENT marka bir saat oldu. Şimdi bu saati ve alternatif olarak SEİKO marka beğendigimiz saatin resimlerini ve inceleme videolarını aşagıya yüklüyorum. Bize marka ile ilgili yardımcı olursanız ve sizin de bu fiyatlar bandında veya tercihen aşagısında benzer şıklıkta saatleriniz olursa tavsiye alabiliriz, şimdiden teşekkürler.
    *Not :orient marka saat daha önce de kullanmadıgımızdan, markaya ilişkin cok az da olsa fiyatlar göz önüne alındığında çekimser kaldık.
    https://www.youtube.com/watch?v=dFZv7QlPyDM&feature=youtu.be


    Orient Saat İcin tavsiye istiyoruz

    Orient Saat İcin tavsiye istiyoruz
    Orient Saat İcin tavsiye istiyoruz
    Orient Saat İcin tavsiye istiyoruz

    -alternatif olarak begendigimiz seiko saat videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=yZb6UzF-Xz4&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savio_4528 -- 20 Ekim 2019; 12:21:38 >







  • Orient ve Seiko Japon markası olup Orient daha önce ayrı bir marka olmasına rağmen 2000 li yıllardan itibaren Seiko firmasının bünyesinde kendine has model ve mekanizma üretimine devam etmektedir. Fiyatlar birbirine yakınsa hangi modeli beğendiyseniz onu alın derim. Ben mesela Orient bu modeli çok beğenmeme rağmen, kadrandaki bütünlüğü bozan (10 un kesilmesi mesela) şeylere soğuk bakıyorum. Seiko Presage de güzel ve klasik bir model olup, tercihim yeşil yerine lacivert, beyaz veya buz mavisi olan model olurdu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.