Şimdi Ara

Seiko saatimin camı çizildi yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
42.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Seiko snd 451 model titanyum saatimin camı çizildi arkadaşlar. özelliklerde hardelex kristal cam yazıyor güya çizilmesi çok zormuş nasıl çizildiğini bile anlayamadım lütfen anlayan biri varsa bana yardım etsin. soltaraftan saat 10 bölgesi 70 yazan yerden bir yay şeklinde saat 7 ibresine kadar çizik var bu çizik giderilebilir mi nasıl .eski casio saatimin çiziklerini saatçid gidertiyodum ama camı plastikti bunda mümkün müdür?

     Seiko saatimin camı çizildi yardım...



  • ne dertmiş be bendeki bir kişi cevap veren yok anlayan yok heralde..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zimilanga

    Seiko snd 451 model titanyum saatimin camı çizildi arkadaşlar. özelliklerde hardelex kristal cam yazıyor güya çizilmesi çok zormuş nasıl çizildiğini bile anlayamadım lütfen anlayan biri varsa bana yardım etsin. soltaraftan saat 10 bölgesi 70 yazan yerden bir yay şeklinde saat 7 ibresine kadar çizik var bu çizik giderilebilir mi nasıl .eski casio saatimin çiziklerini saatçid gidertiyodum ama camı plastikti bunda mümkün müdür?

     Seiko saatimin camı çizildi yardım...


    Bu söylediğimi araştır diye cevap yazıyorum. Arabaların far camları zaman
    içinde doğa şartlarından kirleniyor. rengi matlaşıyor. Ufak tefek çizikler oluşuyor. İşte bunu gidermek için farlara polisaj uyguluyorlar. Bu işlem için aşındıcı (polish) kullanılıyor. Tabii bunu tecrübeli kişiler yapıyor. Ve far camları pırıl pırıl oluyor. Bu işlemin saat camı için de uygulanma olasılığı olabilir mi diye bir araştırın derim.




  • Ben swatch saatime yaptırmıştım 5 Tl almışlardı iyi bi saatçi halleder..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakamoz32

    Ben swatch saatime yaptırmıştım 5 Tl almışlardı iyi bi saatçi halleder..

    Arkadaş sorununu yamış, kimse ilgilenmiyor diye sitem etmiş ,ama kendi ortalarda yok.
  • belkı de coktan halletmiştir,yada okuyup gıtmiştir
  • ancak girdim arkadaşlar işlerim vardı. kardeşim araştırmış kuyumcular falanda yapıyorlarmış galiba ama 25-30 tl fiyat istiyorlarmış bakalım biraz daha saatçı araştırayım bari
  • Cizik giderme islemi mika camlar icin (swatch) oluyor diye biliyorum. Yeni cam taktirabilirsin, saatini cok seviyorsan safir taktirirsin bir daha da cizilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mika camlar için saatçiye götürmenize gerek yok. Silgi ile de bu işlemi yapabilirsiniz, (Bildiğiniz kurşun kalem silgisi) Diğer camlar için de olur ancak sertleştirilmiş kristaller ve safir camlara silgi olurmu onu bilmiyorum hiç denemedim. Silgiyi sadece saatler için değil her türlü çizilmiş sahpa, pencere, masa camında rahatlıkla kullanabilirsiniz.(Derin çizik olmamak kaydıyla) Denenmiş ve sonuç alınmıştır. Yalnız üzerinde baya bir uğraşmanız lazım. Silginin biraz sert olmasına dikkat edin.
  • sılgıyı ogrendıgım ıyı oldu denemek lazım aslında..
  • Merhaba bende uzun zamandıur canımı sıkan saat çiziğimi giderdim bugün bi forumdan okumuştu yine.Polywatch diye bir ürün var ürünü cama sıkıp bez ile dairesel hareketlerle sildim uğraştırıyor ama etkili çok az kullanıyorsunuz zaten bende bu yüzden bütün saatlerimi sildim uzunca bir süre gidecek sanırım.

    www.kirtasiyeciden.com/polywatch-saat-cizik-giderici-ve-parlatici-5gr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.