Şimdi Ara

ORGANİK ŞAMPUAN TAVSİYELERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi artık şampuanlarda paraben alkol sls, çeşitli parfüm ve sentetik kimyasallar kullanımına karşı bir bilinç oluştu ve firmalar da buna ayak uydurarak bu maddeleri içermeyen tamamen doğal yollarla elde edilmiş maddelerin bileşiminden oluşan organik sertifikasına sahip şampuanlar üretiyorlar

bu şampuanların bebekler için olanları her ne kadar çok güzel ve doğal olsa da maalesef biz yetişkinlerin cilt yapısına tam olarak hitap etmiyor bebek cildi, yağ yapı ve miktarı ile bir yetişkinin cilt yapısı yağı phsı farklı bu nedenle yetişkin organik şampuan almak bence daha faydalı olacaktır bu açıdan konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar, kullananlar buraya yazarlarsa çok iyi olur aydınlatıcı olur şimdiden teşekkürler

• Günlük yaşamımda sağlığıma zararlı milyon tane etken var, daha onları ortadan kaldıramadan şampuanı mı halledeceğim? Söz konusu zararın diğer etkenlere oranla katsayısı nedir? Sözel olarak biri ifade edebilirse organik şamp. arayışına girerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Günlük yaşamımda sağlığıma zararlı milyon tane etken var, daha onları ortadan kaldıramadan şampuanı mı halledeceğim? Söz konusu zararın diğer etkenlere oranla katsayısı nedir? Sözel olarak biri ifade edebilirse organik şamp. arayışına girerim.

saçlı deri yüz ağız ve göz gibi vücudumuzun en önemli en hassas bölgesini temizlemek amacıyla kullandığımız bu bölgelere temas eden bir ürün dolayısıyla dikkatle seçilmeli, gündemde olmaması önemli olmadığı anlamına gelmez, dikkat etmeni öneririm
  • Otacı şampuan kullanıyorum.Arkasında son kullanma tarihi bile var.
  • dermoday adlı şampuanı kullanmaya başladım sls veya kimyasal bişey içermez yazıyor ama yinede farklı şeyler var şampuan içeriğinde
  • Organik biraz zor ama bitkisel olarak nival var kullandım biraz kepek yapıyor ama dökülmeyi engelliyor.
    İçerik bakımındanda diğerleri 40 tane kimyasal barındırırken bunda 4 - 5 tane var onlarda gliresin falan.

ORGANİK ŞAMPUAN TAVSİYELERİ
  •  ORGANİK ŞAMPUAN TAVSİYELERİ

Kullanan arkadaslarımın tavsiyesiyle 1 haftadır bu ürünü kullanıyorum....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şampuan tavsiyesi [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • otacı ya da habipoğlunun ısırgan otu özlü olanları var. saçı yıkıyorsun, kuruttuktan sonra kepek bitmiş oluyor tek seferde. bir de yumuşacık oluyor saçlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.