Arkadaşlar baya araştırdım birkaç model üzerinde yoğunlaştım;
*CASIO CTK-810 *YAMAHA PSR-313 *YAMAHA EZ-200
yada
*CASIO CTK-700 *YAMAHA PSR-213
sizce hangi model daha iyidir? Bütçem kısıtlı.
Vallaha ben 15 yıl değişik süreler ile Yamaha Psr serisi kullandım tavsiye ederim,bütçene göre uygun modelini al.
Bir müsizyen olarak söylüyorum ;
Roland ezer geçer hepsini...
quote:
Orjinalden alıntı: VGroove
Bir müsizyen olarak söylüyorum ;
Roland ezer geçer hepsini...
Benimde pek fazla fikrim olmasada bu konu hakkında ama Roland gerçekten iyi olduğunu biliyorum
internet üzerinden müzik aletlerini ucuza ve garantili alabileceğim bir adres verebilir misiniz? hepsib.'dan baktım Roland yoktu bende biliyorum hep görüyorum Roland'ları; ama web'de bulamadım. Bir de 350-450 arası sağlam bir model söylerseniz çok makbul geçer. Tam o aralıkta güzel orglar mevcut.
Tuşların basınca duyarlı olması ve tek klavyede iki enstruman çalabilmesi en olmasını istediğim özellik. Bu konuda Yamaha E313'ün videosunu seyrettim ve çok beğendim.
mydukkan.com du sanırım
Roland profesyonel çalışmalar için uygun ve tuzludur. Ben yıllarca casio ve yamaha kullandım hangisinden memnum kaldığımı sorarsan casio genel olarak daha kullanışlı ama fazla işlevsel değildir eline alırsın çalmaya başlarsın basit bir iki de ritim atarsın o kadar yani daha amatör çalışmalara uygun bir klavye Yamaha çok işlevseldir Roland a en yakın klavyelerden biridir Roland a geçiş öncesi çok iyi olur fazla işlevsel olduğu için casioya göre biraz pahalı ve kafa karıştıracak cinsten özellikleri bulunur yeni isen casio ile başlamanı öneririm bu yüzden biraz zaman geçtikten sonra yeni model bir şeylere bakabilirsin.
evet Roland gercekten çok iyi ama henüz amatörsen Casio'dan başlamanı tavsiye ederim
Bayadır çalıyorum nota bilgim var. Ufaktan tıngırdatmak gibi bir isteğim yok. Daha çok pro şeyler düşünüyordum. Ama öyle çok fazla da pro olmasına gerek yok. Tatmin edici düzeyde bir işlevsellik yeterli olurdu.
Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim
bende alacağım büyük ihtimal e313 olacak alacağım son bi kez de ankara ay gideceğim kontrol için
SONY
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme