Şimdi Ara

ONKYO TX-DS575 AMFİ BOZULDU YENİ BİR AMFİ İÇİN TAVSİYE LÜTFEN..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdi benim 4 yada 5 sene önce almış olduğum onkyo amfim dün bozuldu.. modeline bakmadım henüz ama eskiden fena bir amfi değildi.. modeli daha sonra buraya belirtirim tavsiyeleriniz için.. öncelikle ben bu sistemi ne amaçla kullanıyordum onu belirteyim.. ben bu sistemi dvd ev sinema sistemimde kullanıyordum yanında 2 adet technics sb t200 kolonlarım front sp olarak arkalarda definitive rear sp lar onların modellerini unuttum definitive kolonlar 5+1 şeklinde alınmıştır sadece front sp değişmiş technics olmuştur.. her neyse bunun haricinde pc ye bağlıyorum amfimi yüksek sesi sevenlerdenim :) istediğim amfide dts vs gibi yeni sistemlerden eksik kalmasın istiyorum gerçi bayağıdır bu olaylardan uzağım.. şimdi fiyat olarak bişey söylemek istemiyorum çünkü ucuz ve performanslı birşeyde alabilirim eğer çok beğenirsem taksitle falan iyi birşeyde alabilirim.. onkyodan sonra yamaha amfi düşündüm bir akrabamda yamaha amfi görmüştüm çok güzel oluyor yamaha amfilerde forumda da biraz gezindim kullanan arkadaşlar gayet memnun.. o yüzden tavsiyeleriniz yamaha ağırlıklı olursa sevinirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim kazıklanmak yada özelliği düşük amfilere dünya para vermek istemiyorum.. (birde onkyo amfimde heralde soğuk lehim çatlaması oldu çünkü bir kaç kere yerinden oynattım ses geri geldi daha sonra kapalı kalınca bir süre ses yine gitti ama yinede birine göstersem daha iyi olacak.. bana tamir için nereye gitmemi önerirsiniz?? tamir olayını amfimi yazlığa götürme durumum olabilir yani tamir olursa o yüzden soruyorum...) şimdiden herkeze teşekkürler akşam üstü amfi model ve speaker modellerini tam olarak belirtirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulcircuss -- 1 Ekim 2007; 16:28:19 >

• Yardım edecek kimse yok mu şimdi bu forumda bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulcircuss -- 1 Ekim 2007; 13:08:02 >
  • Bugün amfi almak için carrefour a gideceğim birisi bana yardımcı olsun lütfen forumda dayanışmaya ne olmuş böyle!!
  • istediğin gibi bir amfi carrefoure da falan bulamazsın bütçeni yazarsan daha iyi yardım alabilirsin
  • dostum ben çalıştığım için ancak 7 8 gibi çıkıyorum işten şimdi biraz daha araştırdımda yamaha rx v459 beni tatmin edebilir gibi geldi bütçe 750 1000 ytl diyelim o zaman...

carrefour tercih nedenim ise taksit olma imkanıdır başka o saatlerde açık bir yer biliyorsan oraya bakabilirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulcircuss -- 1 Ekim 2007; 15:08:26 >
  • az önce denon onkyo yazarak gogıldan bi kaç site buldum oralarda taksit de yapıyorlar
    hem internetten alırsın evine gönderirler geç çıkman da sorun olmaz.
    ama siteleri hatırlamıyorm başka bi bilgisayara geçtiğim için de geçmişte yok =(
    ama sen arat bi bulursun
    o fiyata modelinin sonu 504lü bir onkyo anfi oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulcircuss
    dostum ben çalıştığım için ancak 7 8 gibi çıkıyorum işten şimdi biraz daha araştırdımda yamaha rx v459 beni tatmin edebilir gibi geldi bütçe 750 1000 ytl diyelim o zaman...
    carrefour tercih nedenim ise taksit olma imkanıdır başka o saatlerde açık bir yer biliyorsan oraya bakabilirim..

1000 Ytl'yi gözden çıkaracaksan ve cihaz sıfır olsun istiyorsan, Sony Str-de 1200ES tercih edilmelidir derim. Aşağıya attığım linkten güvenle temin edebilirsin. Yine sony satış mağazalarında da bulabilirsin.
    Eğer ikinci el de olabilir ve bu meblağları peşin de verebilirim dersen, ozaman seçenekler artar.
    Kolay gelsin, selamlar...
    Sony Str-da1200ES

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyeniz için.. bu dediklerinize bir bakayım.. çok sağolun
  • arkadaşlar başlıkta belirttim benim amfi tx-ds575 modelidir bunun yerini tutacak bir amfi tavsiyesinde buluanbilecek var mı acaba??
  • merhaba bu kadar sene onkyo kullanmıssın onkyo modellerinede bak derim bunun yanında yamaha , marantz avr anfi konusunda iyi modellere sahip markalardır . sorunuz olursa yardımcı olurum saygılar
  • günaydın arkadaşlar iki gündür carrefourlara teknosa lara falan bir bakındım internette de bir tur attım bir kaç model belirdi kafamda ama gerçekten tercih edemiyorum.. öncelikle tam olarak şuna karar verdim almak istediğim amfide hdmi gibi yeni teknolojilerin olmasını istiyorum en azından bir kaç yıl beni idare etsin.. dün baktım onkyo tx sr504 - tx sr505 yamaha rx v559- rx v 661 gibi modellere baktım.. aslında ben yamaha almak istiyorum çünkü müzik benim için biraz daha ön planda açıkçası yüksek ses benim için çok önemli.. rx v 559 da hdmi yok ama model güzel özellikleri güzel ne bilim karar veremiyorum.. fiyat aralığıda kafamda tam olrak 1000 1200 ytl arası oturdu bunun altında beklediklerimi karşılayacak amfi yok heralde.. yardımcı olursanız sevinirim..

bu arada 5 ay önce aldığım tv için hdmi gibi yeni özellikler olsun istiyorum tv model samsung 32r71b dir

temsili foto:
     ONKYO TX-DS575 AMFİ BOZULDU YENİ BİR AMFİ İÇİN TAVSİYE LÜTFEN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulcircuss -- 3 Ekim 2007; 8:57:43 >

• Yamaha rxv-661 veya onkyo txsr674 tabi butce olarak sıze uygunsa fazlada kafanızı karıstırmayın bence bu ıı anfıde sıze yeterlı gelecektır fazlasıyla.
  • arkadaşım onkyo 605 seni uzun yıllar idare eder 1300ytl ye nakit alırsın sanırım
  • Sağolun arkadaşlar dün gittim yamaha rx v 661 aldım.. daha kuramadım kurunca yorumlarımı eklerim iyi günler..
  • quote:

Sağolun arkadaşlar dün gittim yamaha rx v 661 aldım.. daha kuramadım kurunca yorumlarımı eklerim iyi günler..

İsabetli bir tercih olmuş soulcircuss, iyi günlerde kullan.
    Ne kadara ve hangi şartlarda aldığını yazarsan, seçim safhasında olan arkadaşlarımıza da fikir vermiş olursun.
    Keyifli dinletiler, selamlar...
  • Teşekkür ederim kursad inş istediğim gibi olur henüz kuramadım kurunca yorumlarımı yaparım.. fiyatını ortaya yazmak istemedim sana pm attım..
  • quote:

Teşekkür ederim kursad inş istediğim gibi olur henüz kuramadım kurunca yorumlarımı yaparım.. fiyatını ortaya yazmak istemedim sana pm attım..

Yamaha iyidir; mutlu eder seni; için rahat olsun. Bu arada fiyat yazmakta bir sakınca yok arkadaşlar, hatta nereden hangi şartlarda aldığınızı da yazabilirsiniz. Reklam amaçlı olmadıkça sorun olmaz. Maksat, forumdan yararlanan herkes bu bilgilerden faydalansın.
    Bu arada fiyatı ben yazayım bari, madem bana pm attın
    quote:

1400 ytl 5 taksit
    İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
    Tekrar hayırlı olsun, selamlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.