Şimdi Ara

Öretmenime Çok Kızdım Ama Çok Mutluyum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuldan yeni geldim.Normalde çok sessiz bir öğrenciyim.Kimse benimle arkadaş değildir,beni maçlara almazlar,yanlarında istemezler,kızlar benle alay eder. öretmenle tartışma yaptık.ve herkes bizim tartışmamızı izledi.ilk defa kendimi özel hissettim.Ama işin kötü tarafı öretmende benimle 'hey sen gözlüklü' diye alay etti baştan olsun.
    Artık elimden geldiğince öretmenle tartışıcam 2 kere 2 eşittir 4 dese hayır 5 diyecem

• tartışınca mutlumu oluyosun ?

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• hoca sana iyi bir laf atar ve sen o lafa karşılık veremezsen o zaman daha da alay konusu olursun

Orjinalden alıntı: isyanlari_oynuyorum

Okuldan yeni geldim.Normalde çok sessiz bir öğrenciyim.Kimse benimle arkadaş değildir,beni maçlara almazlar,yanlarında istemezler,kızlar benle alay eder. öretmenle tartışma yaptık.ve herkes bizim tartışmamızı izledi.ilk defa kendimi özel hissettim.Ama işin kötü tarafı öretmende benimle 'hey sen gözlüklü' diye alay etti baştan olsun.
    Artık elimden geldiğince öretmenle tartışıcam 2 kere 2 eşittir 4 dese hayır 5 diyecem

ingilizcecide bana öle diyo gözlük var ama takmıyom sırf tüm ögretmenler öle dio diyo gözlük taktımmı kızıyo takmadım diyelim istedim kadar konuşim kızmaz takarsam hiç bişi yapmasam geliir sen gözlüklü çık sözlü yapcam

• Hocalarla laf dalaşaına girme belirli bi noktadan sonra bel altı vuruyolar. Bişey diyemiyosun. Bide arkadaş edinebiilirsin. Lisedeysen inanki senin gibi bir çok genç vardır.
  • Arkadaş gözünü aç hangi devirdesin hak yeme hakını yedirme..Alay geçme alay geçirme.. Her ne kadar sana yapılanı yutarsan bunun arkası gelir ezdirme kendini sünepe olma yaa.. Biraz diş göster..
    Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot. That sometimes the hand of fate must be forced!
    Now, go forth. Unleash the Tides of Doom, upon all those who would oppose us.
  • Bu hocalarla laf dalaşına giriceksen konuşucaklarını çok dikkatli seçmen lazım , zekice cümleler kurup onu ghöt etmen lazım ...

çünkü bazı arkadaşların dediği gibi onun rütbesi senden fazla , belden aşağı oynarsa sen zarar edersin ...
  • o sana hey gözlüklü diyosa sende ona hep bıyıklı, beyaz saçlı,kel vs. artık neyi varsa öyle hitap et

not: ciddiyim

Kim ki, kendinden bir canavar yaratır,o zaman insan olmanın acısından kurtulur.
  • koçum kendini ezdirme aynı durumdan ben de yanıyorum ama öğretmenlerimle değil arkdaşlarımla şu an ağızlarının paylarını verdim susup oturuyorlar kimse benle lafa dalaşına girmesin
  • American filmlerinde aptal gözlüklü çocuklar vardır.Herkes tarafından sevilmez, istenmez ve dışlanırlar.Bu çocuklar onlardan birileri gibi olmak isterler ama yapamazlar.Gözlüklü, yan yatmış saçlı ve inek gibi kişilerdir.Karikatür gibi heriflerdir bunlar. Ve birgün öyle birşey olur ki bu onlar için bir fırsattır.Hoca hey sen gözlüklü salak gerizekalı inek kafa diye bu elemanı çağırır.Ve bu elemanda fırsat bu fırsat bana mı dedin koca göbek cinsinden birşey der ve içinden özür diler ve korkar.Fakat herkesin önünde yapılan böyle ufak bir tartışmadan sonra bu dört göz kendini kahraman sanar ve mutlu bir gün geçirir.Bu olay ona benzemiş aynı.

Not: Üzerine alınma sakın kardeşimsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uguRnB -- 8 Nisan 2008; 17:00:19 >

• gençligimizin durumu içler acısı ya..
    kardeş bana kalırsan sen ikindi namazını kıl .. kendine gel
    Dell G3223Q 32 inç 4K 144Hz 1ms HDR600 + Amd Ryzen 9 7950X3D + GSKILL 128GB (4x32GB) TRIDENT Z5 NEO RGB DDR5 6000MHz + MSI MPG X670E CARBON WIFI AMD X670 Soket AM5 DDR5 6600MHz (OC) + Samsung MZ-V9P2T0BW 990 PRO 2TB 7450MB-6900MB + ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4080 + ASUS ROG STRIX 1000W 80 PLUS GOLD + Logitech Z906 - Asus X550JK-XO012D 12GB 240GB HyperX - Canon Pixma E3140
  • herkesin dedigi gibi cümlelerini doğru seç .. benimle edebiyat hocam arasında geçen diyalog:
    olm neden konuşuyosun
    - hocam konuyla ilgili bişey sordu arkadaş onu cevapladım!
    sana mı kaldı ?!?
    - sorusunu yanıtlayabilcek en vasıflı kişi benim şuan sınıf içinde!
    .....
    - oturıyımmı hocam?
  • Psikolojini anlamak hiç de zor değil, kendini bu kadar basitleştirme, -yaşına veriyorum-, bence eski halin çok daha güzeldi.
    Kendini parlatmak istiyorsun,özel hayatta silik bir karaktersin anladığım kadarıyla.Ve sınıftaki dominant karakterli çocuklara hayran hayran bakıyorsundur, büyük ihtimalle.Ve eline böylesine bir şans geçince kazara da olsa bunu kullanarak onlara benzemeye çalışıyorsun.
    Onlara özenmekten vazgeç Doğal ol kendin ol
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.