Şimdi Ara

Orduyla savaşabileceğim savaş oyunu önerileriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler , oyunda ordumu arkama alabileceğim başka ülke veya ırkla savaşacağım bir oyun arıyorum.Ordu bana ait olacak karşıdada ordular olacak mesela kılıçla veya silahla savaşacağız.Kılıç tercihim daha zevkli oluyor çünkü.Game of thrones dizisi gibi bir oyun yani ordular savaşacak vesaire..Aradım bi türlü bulamadım mount and blade dışında oyun öneriniz varmıdır? şimdiden teşekkürler....

• BFME 1
  • EMPİRE TOTAL WAR
    Single da çok zevkli bütün dünya yı ele geçirmeye çalışıyorsun.Sadece ordu yok.Ele geçirdiğin şehirlerle de ilgilenmen gerekiyor(vergi vs...).Tavsiye ederim
  • Yuzuklerin efendisi serisi olabilir company of heroes (yanlis yazmis olabilirim :) )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o oyun sorunlu çalışmayı durdurdu hatası veriyo tavsiyem total war shogun 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakab95

Yuzuklerin efendisi serisi olabilir company of heroes (yanlis yazmis olabilirim :) )

company of heroes strateji oyunu hocam ben canlı canlı savaşabileceğim bir oyun istiyorum ondan :) canturet Strateji oyunu o ben canlı savaşabileceğim oyun arıyordum yinede sağol stratejide heyecanlı olmuyor fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramiz Karaeski -- 6 Şubat 2014; 15:09:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godofnight

quote:

Yuzuklerin efendisi serisi olabilir company of heroes (yanlis yazmis olabilirim :) )

company of heroes strateji oyunu hocam ben canlı canlı savaşabileceğim bir oyun istiyorum ondan :) canturet Strateji oyunu o ben canlı savaşabileceğim oyun arıyordum yinede sağol stratejide heyecanlı olmuyor fazla

O zaman lord of the rings war in the north tavsiyemdir .Ama conquest te oynayabilirsin
    Ama favorim war in the north.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KLAN SAVAŞI NASIL OLUYOR
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarsin

o oyun sorunlu çalışmayı durdurdu hatası veriyo tavsiyem total war shogun 2

Evet oyunum orjinal oldugu halde dunyayi ele gecirme modunda kendi kendine oyundan atiyor.Haklisin unutmusum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godofnight

quote:

Hocam yuzuklerin efendisi conquest var bir bakin aradiginiz oyun olabilir :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kılıçlı olmasa da COD 2 tam anlattığın gibi
  • cevaplar için teşekkürler beyler
  • dediğin tarzda sadece total war serısı oynanabılır ancak....
    sana daha farklı önerim...GENERAL ZERO HOUR...!
  • tekrar teşekkürler yeni önerilerinizi beklerim lord of the ringsi indirmeye başladım bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.