< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 2 Ağustos 2021; 14:0:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ordunun yangına müdahale etmesi yasak acaba neden?

-
-
Askeriyenin itibarı artar çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitirdikleri ordudan bile hala it gibi korkuyorlar, sahaya gram inmelerini istemiyorlar.
-
ordu ile halk birleşir de akp'nin yapamadığı işi hallederler diye korkuyorlar!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 2 Ağustos 2021; 19:10:54 > -
Validen izin alınmadan ordu harekete geçemiyor. Emasya Protokolü yürürlükte olsaydı ordu çoktan yardıma koşardı diye tahmin ediyorum. Şu an ordu valiliğe herhangi bir talepte bulundu mu onu da bilemiyoruz gerçi.
-
Çağırsalar, terhis olmuş haliyle orduya dönecek çok kişi vardır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
KORKU
Doğru aslında hiç jandarma yok ortalıkta ya da Tv'de görünmedi. Taa Azerbaycan'dan gelenler bile oldu ama jandarma yok
Ben sadece su dolduran 2-3 er gördüm
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aksaz’da görevli askerlerin söndürme fotoğrafları vardı (yanılmıyorsam MSB hesabındaydı).
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asker ne yapabilir ki? Mesele ekipman meselesi. Uçak lazım o da yok.
-
Asker bu konuda bilgisiz ise daha cok can ve mal kaybına yol acabilir buradan atıp tutabiliriz ama 40 yıllık ıtfayeciler bile zor durumda kalıyor videolar hep baktım yerler kupkuru calı gibi sanki mangala fönmakinasi tutmussun gibi anında ilerliyor yangın. Tecruben yoksa yangın etrafını sarabılır ve ıcınde kalabılırsın .
-
Dünyanın heryerinde böyle büyük veya ciddi anlamda büyümüş yangınlarda ordu devreye girer
sadece söndürme olarak düşünme organizasyon,asayiş çok önemli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 3 Ağustos 2021; 13:26:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi itibarları da ters orantılı olarak düşer. Beceriksizlikleri, acizlikleri, kibirleri daha çok su yüzüne çıkar diye, oy kaybederler diye engel oluyorlar. Biz yaptık, biz ettik demek için. Bu kafa sebebiyle rakip belediyelerin yardımlarını hesaplara bloke koyarak engelliyorlardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bitirdikleri ordudan bile hala it gibi korkuyorlar, sahaya gram inmelerini istemiyorlar. |
Askeriyenin itibarı artar çünkü.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X