Şimdi Ara

ORDU TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl bi okul okuyan yada tanıdığı olan var mıdır devam zorunluluğu var mı diğer tıplara göre kolay mı vs vs

• Valla eğitimi bilmem ama o siralamalardaki şehirlere göre en yaşanılabilir şehir ordudur. Hayet güzel düzenli sehir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    amasya tıp da var başkada yok ya ikisinden birini yazıcam ya da ege diş gönlüm egeden yana ama bi tıp baskısı var
  • Biraz kadrosu oturmamış bir tıp sanırım, TUS ortalaması 45 civarında. Mesela sıralaması o civarda olan Yozgat tıp 50 ortalama yapmış TUS 'ta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıntılıymış baya giresun amasya tıp nasıldır hocam bi bilginiz var mı
  • Ben de ordu giresun düşünüyorum. Takip

• Sıralama nedir hocam sizin bende 14500 o civarlarda bir yer yazıcam gibi duruyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ORDU TIP VS AFYON TIP
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Giresun tıp dönem 1 i bitirdim bu sene. Hastanesi hakkında şöyle diyim şu zamana kadar 2 3 katlı bi hastanesi vardı orayı kullanıyorlardı. Bazı bölümlerin hocası yoktu.Bazı bölümlerin stajını almadan dönem 5 olanlar var. Bu sene afiliasyon gerçekleşti ve devlet hastanesi üniversite hastanesine dönüştü. Nisan ayında yeni yapılacak üniversite hastanesinin temeli atıldı ve 3 4 seneye biter dediler bilmiyorum. Tıp fakültesinin bulunduğu kampüs merkezde bulunuyor ve inan ki lise binam daha güzeldi. Biz normalde orda okuyacaktık fakat 90 küsür kişi olunca sığmayacağımız için bizi fen bilimleri fakültesinin bi amfisine attılar ki bu fakülte de diğer daha büyük ve merkezden uzak olan kampüste. Zaten o eski binada amfi yok. Yeni gelen 1 ler için amfi yapılacak diye duydum fakat ne olur inanın bilmiyorum. Şuan bizim yani 2.sınıfların nerde okuyacakları belli değil. Seneye ilk mezunlarını vericek bi üniversite. Çıkmış birikimi pek fazla yok arkadaşlarım çıkmış üzerinden çalışırken ben çıkmış bulmakta zorlanıyodum.
    Şehir küçük yani büyük şehirlerden gelince bir garipsiyorsun. Haası genelde kapalı ve yağmurlu. Güneş oldu mu insan kendini dışarı atıyor ama en büyük artısı bence merkezinde denizi olması yani bir nebze olsa insanı rahatlatıyor diyebilirim.Avm diye adlandırılan bir şey yapmışlar zamanında ama avmye benzer bi yanı yok. Karadenizde olması doğa ve denizin buluştuğu yer olduğu için hani sevinebilirsin.
    Bence ordu daha güzel. Bir kere gitmiştim ve daha hoşuma gitmişti. Üniversitesi hakkında pek bilgim yok ama. Ordu ve Giresun üniversiteleri aynı zamanda kurulmalarına rağmen nedense bana Giresunu unutmuşlar gibi geliyor. Ordu daha hızlı gelişmiş ve büyük şehir olmuş

Başka sorunuz varsa Giresun hakkında yanıtlayabilirim bu arada. İlk aklıma gelenler bunlardı.

• Kardes ben orduluyum memleket diye soylemiyorum ama baska ilde olsam hele ki senin siralamanda tip isteydn biri olsam kesinlikle orduyu yazardim her anlamda diger sehirlerden daha iyi eger tutarsa pisman olmazsin kesinlikle ha egitim acisindan pek bi bilgim yok ne yalan soyleyeyim

• ordu çok rahat bir şehir kesinlikle şehir olarak öneriyorum , orduluyum ve kazanamam muhtemelen kazanabilsem de gitsem diye düşünüyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.