Şimdi Ara

Ordu da yaşayan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş

• İyi bir yer, ben er olarak gittim şimdi binbaşıyım.

( tamam fazla vurmayın gidiyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survival kullanıcısına yanıt
  • orduda yasanmaz, alt-ust iliskisi, devrecilik , kotu yemekler, darbe felan filan

parasida tatmin etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

orduda yasanmaz, alt-ust iliskisi, devrecilik , kotu yemekler, darbe felan filan

parasida tatmin etmez

Ah hocam siz yanlis anlamissiniz ! Askeri ordudan bahsetmiyor arkadas turkiyede ki ordu sehrini soruyor bizlere !

• Askeri olarak anlayan tek ben degilmisim :D

• Dışarıdan gelenler için çok güzel bir şehir ama yaşayanlar için gerçekten çekilmez. Yollar çok dar olduğu için araç trafiği çok yoğun. Sinema eskiden 2 tane vardı biri kapandı şimdi 1 tane ona da film gelmiyor ama 2 tane yeni AVM açılacak orada olur sinema. Sahili güzel ve oldukça uzun& yürümesi keyifli. Devlet tiyatrosu var ordu'da. Ki türkiye genelinde bunlardan sadece 21 tane var. Sürekli oyunlar olur . Sorularınız varsa sorabilirsiniz aklıma yazacak birşey gelmiyor.
  • Ordu dan çok bişey beklemeyin standart bi şehir liseyi merkezde okudum

Ama ben fatsalıyım fatsayı daha çok seviyorum

• 4 sene orda kaldım çok güzel bi şehir ama ne için yaşayacagina bağlı öyle çok gezip tozacagin bi yer yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence standart bir şehir değil. Kendi çevre illerine göre daha gelişmiş (batısında kalanlara göre)

Sahili on numara telefeligin oldugu yer falan cok guzel yerler. Kafeleri falan.

• Başka kimler var

• Ben 4 sene orduda yaşadım büyük şehirden geliyorsan yaşanmaz bence sakin bir şehir gece hayatı falan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Survival

İyi bir yer, ben er olarak gittim şimdi binbaşıyım.

( tamam fazla vurmayın gidiyorum)

Komikli şakalar

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffLoomis

Ben 4 sene orduda yaşadım büyük şehirden geliyorsan yaşanmaz bence sakin bir şehir gece hayatı falan yok

gece hayatı istemiyorum zaten
  • neden o ile gidiyorsun?

• Ordu les gibi bence. Liseyi orduda okudum barzo cok. Bucak barzolari fidangor sacmaligi daracik yollar cakal carlos minibusculer seyitte gitti bld baskanligindan hic cekilmez artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Kekeshi

Dışarıdan gelenler için çok güzel bir şehir ama yaşayanlar için gerçekten çekilmez. Yollar çok dar olduğu için araç trafiği çok yoğun. Sinema eskiden 2 tane vardı biri kapandı şimdi 1 tane ona da film gelmiyor ama 2 tane yeni AVM açılacak orada olur sinema. Sahili güzel ve oldukça uzun& yürümesi keyifli. Devlet tiyatrosu var ordu'da. Ki türkiye genelinde bunlardan sadece 21 tane var. Sürekli oyunlar olur . Sorularınız varsa sorabilirsiniz aklıma yazacak birşey gelmiyor.

hangi yollar dar hocam. merkezin ara sokaklarını fln diyosun herhalde. sahil kenarı akıyor yav.
  • Nahrime94 kullanıcısına yanıt
    İçerisi hocam. Her zaman da sıkışık değil ama çoğu zaman öyle. Evden çarşıya kimi zaman 15 dk da varırken kimi zaman 40 dk oluyor. İlla ara sokaklar değil, iç kısımlarda yolların çoğu dar. Zamanında Ordunun en geniş caddesini yaparken bir at arabasının geçeceği büyüklükte yapmışlar, yeter demişler ama yetmiyor işte. Sahil rahat orada sıkıntı yok.
  • Ordu-Trabzon-Giresun uclusunden hangisi daha yasanir?

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.