Şimdi Ara

Orc seçim anketi - Meral Akşener %6.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AK Parti: %47
    CHP: %26,3
    MHP: %10,7
    HDP: %7,3
    Meral Akşener: %6,2

Kaynak:https://twitter.com/orc_arastirma/status/917646711262253058

• orc yazınca troll zannettim
  • İlerleyen zamanlarda ülke daha da kötü yönetilir ve AKP hâlâ bu oyu alırsa denecek bir şey bulamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orc akpyi yuksek gostermesiyle bilinir. Oradan biraz alip hdp ve merale dagitin.

Tabi kiyamet kopsa akpden baskasina oy vermeyecek olan %30luk kemik kitle sabit. Gerisi secime kadar ne kadar zam, vergi yapilip nasil algilarla millete yedireceklerine bagli(mtvdeki gibi %40 deyip %25e dusup "reis halletti helal" dedirtmek gibi)
  • Orc dediğiniz %10 üstü hata yapabilen güvenilirliği en düşük anket şirketi, zaten biliyorsunuzdur hatırlatayım dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Orc akpyi yuksek gostermesiyle bilinir. Oradan biraz alip hdp ve merale dagitin.

Tabi kiyamet kopsa akpden baskasina oy vermeyecek olan %30luk kemik kitle sabit. Gerisi secime kadar ne kadar zam, vergi yapilip nasil algilarla millete yedireceklerine bagli(mtvdeki gibi %40 deyip %25e dusup "reis halletti helal" dedirtmek gibi)

Bence gerçek sonuç bu civar

akp %45

chp %25

aksener %11

hdp %10

mhp %6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EbuSerkan -- 13 Ekim 2017; 19:45:9 >
  • EbuSerkan kullanıcısına yanıt
    orcden daha mantikli. ama dedigim gibi secime kadar cok sey degisebilir. Yarin bir olay olup akpnin oyu 20ye inse ertesi gun bir basortusu magduriyetiyle tekrar 45 olabilir. Bu kadar degisken bir kitle varken dikkat etmek lazim.

Ozellikle bu kemik kitle dedigim "reisci" kitle disindakiler elden kolay kacabilir. Bu yuzden aksenerin partisini bu kadar karalamaya calisiyorlar. Alternatif yok diyen, chpye hayatta vermeyecek kitle buraya kayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Akp nasıl bu kadar yüksek ya ben max. %40 alacaklarını düşünüyorum, yüzde 40'a soldan yaklaşırlar, atın fava bekleyin..

Hee tabi şimdi yerli otomobil, yerli tank yapıp Kerkük'e falan girip milletin gözünü boyarlarsa bilemem, ben şu anki durumdan söz ediyorum.
  • Meral %5i zor görür. Bu oranın da yüzde 3ü chp den bi halt olmayacağını anlayan sol kesimden yüzde 1 belki Akp den yüzde 1 gibi de Mhp den gelir..

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Meral %5i zor görür. Bu oranın da yüzde 3ü chp den bi halt olmayacağını anlayan sol kesimden yüzde 1 belki Akp den yüzde 1 gibi de Mhp den gelir..

Yav hee

• Saruman mı yapmiş anketi

• Tayyib'in rakibi yok, kendimizi kandırmayalım.

Adam şimdiden 2019 ile 2023 arasının planlarını bile yapmıştır.

Bence yakışırda. Gecesini gündüze katmış çalışıyor adam. çalışanda her zaman kazanır...

• HAHAHAHAH demek Meral Akşener %3 öyle mi?

Yahu gidin ülkücülerin takıldığı kahvelere bir sorun bakalım Ümit Özdağ-Meral Akşener'e mi oy verirler DEvlet Bahçeliye mi?

Gidin ben MHP'liyim diyen herkese sorun.

Aşırı yanlı bir Anket, ki yanlı olduğunu şuradan anlarsınız.https://pbs.twimg.com/media/DLwg0iXWsAAxXFB.jpg:large

Neymiş CHP'lilere sormuşlar CHP'liyim diyen seçmenin %80 'i Kemal Kılıçdaroğlu'nu yeterli buluyormuş...

Açık konuşalım Yeni bir parti doğuyor üstelik bu zorla yapılan bir doğum değil,

Askeri sistemi, Eğitim sistemi, Hukuk-Adalet Sistemi, Ekonomisi perişan olan, aynı isimlerin 17 yıldır ülkeyi sömürdüğü bir iktidarın artık gitmesi gerekiyor,

Doğada evrim varsa siyasette de var, Türkiye artık ne sağ ne de sol olan MERKEZ bir partiye ihtiyaç duyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K23

Meral %5i zor görür. Bu oranın da yüzde 3ü chp den bi halt olmayacağını anlayan sol kesimden yüzde 1 belki Akp den yüzde 1 gibi de Mhp den gelir..

mhpden %1 kısmına iyice, iyice, iyiiiiiiiiiice güldüm.
  • Orc da bile meral 6.2 çıktıysa seçimde %15 götürür
    Dikkat edin kadına konferans bile verdiltilmediği halde !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hexedemical -- 13 Ekim 2017; 23:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Orc akpyi yuksek gostermesiyle bilinir. Oradan biraz alip hdp ve merale dagitin.

Kıyamet kopsa chp den başkasına oy vermeyecek %25’lik kemik kitleden neden bahsetmiyorsun?

Meral Hanımın partisi akp oylarını alarak mı iktidar olacak? Islak rüya.

Forumun uyanık chp lileri akp den olabildiğince Meral’in partisine oy kaydırıp kendileri yine tıpış tıpış chp ye oy vermeyi planlıyor.

2019’da bu planla yola çıkılırsa yine hüsrana uğrayacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerosoldreams -- 14 Ekim 2017; 0:12:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

Saruman mı yapmiş anketi

Onunki Uruklardı hocam.

• Çemişgezek'in Real Madrid'i 20-0 gibi yenmesi gibi;
    MHP yüzde 10 oy almış...

Buna kim inanır;
  • Orc seçim anketi - Meral Akşener %6.2
  • Mhp 10.7 mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.