Şimdi Ara

.Oraya buraya gidiyorum yemek yiyorum karnımı şişiriyorum. Ben Tayyipçi değilim bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://cdn.odatv4.com/images/2023_01/2023_01_24/odatv_video_88__675266be73fb41.mp4

.Oraya buraya gidiyorum yemek yiyorum karnımı şişiriyorum. Ben Tayyipçi değilim bakın

https://cdn.odatv4.com/images/2023_01/2023_01_24/odatv_video_88__675266be73fb41.mp4

.Oraya buraya gidiyorum yemek yiyorum karnımı şişiriyorum. Ben Tayyipçi değilim bakınwww.odatv4.com
    "Fakir olacak ki zengin çalıştırsın"
    https://www.odatv4.com/guncel/fakir-olacak-ki-zengin-calistirsin-268012

• Seni ingiltereye sokan kraliçenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

bu gezegenin arındırılması gerek eşit şekilde her yere yıkım gelmesi lazım Melhame-İ Kübra savaşı lazım

Allah c.c. tez vakitte nasip etsin Amin.

• Gurbetçilerin malum partiye oy vermesi anlaşılabilir..Zira Türkiye'de ekonomi ne kadar batarsa onların Avrupada aldıkları maaş burada daha da değerleniyor.Avrupa'da standart bir yaşam süren gurbetçi Türkiye'ye gelince döviz farkı sayesiyle bir anda zengin oluyor.Eee bu da işlerine geliyor.Türkiye'nin ekonomik olarak batması,Türk halkının fakirlik girdabına sürüklenmesi zerre umurlarında değil ki...Aşağladıkları hrıstiyanlar ve yahudiler Amerika'ya veya Avrupa'ya gittiğinde o ülkelerde lobiler kurar,teşkilatlanırlar kendi ülkelerinin geleceği ve refah seviyesi için canla başla çalışırlar bunlar ise bırakın Türkiye lehine bulundukları ülkelerde lobi kurmayı aksine Türkiye daha da batsada aldığımız eurolar daha da değerlense derdindeler..

Ancak anlaşılamayan bir husus var ki o da gurbetçi olmayıp Türkiye'de sefalet içerisinde yaşayıp bunların söylediklerine inanan ve kendini sefalete mahkum eden malum partiye 'ölümüne,ölümüne' diyerek oy veren kesimdir.

Ha son olarak madem fakir olacak ki zengin onları çalıştırabilsin mantığındalar o halde 2001 krizi üzerinden neden algı kasıyorlar?O zaman 2001'de ekonominin batması neden sorun teşkil etmişti?'Ölümüne,ölümüne' deyip Ecevit'e oy vermeye devam etselermiş ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 24 Ocak 2023; 22:54:18 >

• 1 koyup 20 30 alabileceğim şekilde gurbetçi olsaydım oyumu akp ye basardım hatta tüm akp lilerede..

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Cevap vereyim çünkü halk bireysel düşünmüyor. Ne yazık ki hala Osmanlı'dan kalma refleksleri var ve kendini devletin malı olarak görüyor. Yada padişahın kölesi. Padişah yok ancak zihinler henüz temizlenmiş değil.

Diyorum adam halinden memnun değil. Çalıştığının karşılığını almadığını biliyor. Ancak Togg var yeter diyor mesela. Bu çok güçlü geçmişi olan bir hastalık.

Kurtuluş yolu şu aşamada sadece jenerasyon tazelenmesi. Ben bir 20 sene sonra işlerin artık çok farklı olacağını düşünüyorum.

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Kralice kahrindan olmus, hep bunun yuzunden .Oraya buraya gidiyorum yemek yiyorum karnımı şişiriyorum. Ben Tayyipçi değilim bakın 

gitti gencecik kadin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tipi uzaylı gibi. Hafiften ingilizlere benzemiş ortaya kırma birşey olmuş nasıl becerdiyse.

• Aslında 2002 öncesinde halk bu kadar bencil değildi.Süleyman Demirel'in meşhur ''Türkiye'de boş tencerenin götüremeyeceği iktidar yoktur'' sözü buna örnektir..2002 öncesinde bir vatandaş elinde yazar kasa ile o dönem ülkenin başbakanı olan Ecevit'in önüne hem de başbakanlık binası çıkışında yazar kasa fırlatabiliyorken bugün bir vatandaşın saraya gidip malum kişi tam saraydan çıkarken yazar kasa fırlatması düşünülemez bile...Adamı anında terörist,vatan haini ile edip hayatını karartılar..Mesela bunlar ilk iktidara geldiklerinde bir çiftçi malum kişinin karşısına çıkıp 'Çiftçinin anasını ağlattınız'' dediği için adamın hayatını karartmışlardı..Bugün dahi adamla hala daha uğraşıyorlar.

Ayrıca son 20 yılda bu ülkede padişahlık ve tek adam rejimi övüldükçe övüldü.Özellikle son 10 yıldır çekilen 'osmanlı' temalı diziler ile tek adamlık,monarşi sistemi göklere çıkartıldı.Muhteşem Yüzyıl ardından Diriliş: Ertuğrul,Filinta Mustafa,Payitaht,Diriliş:Osman,Büyük Selçuklu gibi diziler tarihi bir dönemi anlatmaktan daha çok monarşi sistemini öven diziler oldu.Özellikle Payitaht dizisinde halka sunulan II.Abdülhamid günümüz malum kişisine benzetildi.Tam anlamıyla tarihi bir dönem ve tarihi bir şahsiyet çarpıtıldı.Özellikle Filinta Mustafa ve Payitaht dizilerinde meşrutiyet ve Cumhuriyet için çaba gösteren tüm aydınlar,devlet adamları ve askerler adeta 'vatan hainleri' gibi sunuldu.

Bunlara ek olarak 2002'den itibaren ülkede güçlenmeye başlayan tarikat ve cemaat yapılanmaları da halk arasında yayılma imkanı buldu.Böylece insanlar bireyselliklerini kaybederek tüm iradelerini bir tarikat ve cemaat liderine bağlamış oldular.

Kısaca Türkiye'de 2002 öncesinde zayıflamış olan Osmanlıdan kalma lidere 'kulluk' ve 'biat' kültürü son 20 yılda korkunç bir şekilde canlandı...

Ama söylediğiniz gibi internet çağında büyüyen yeni nesiller malum parti iktidarının ve tarikat/cemaat yapılanmalarına rağmen bireysel olmayı başarıyorlar...Normalde Türkiye bunları çoktan aşmış olması gerekirdi ancak malum parti Türkiye'nin 20 yılını çaldığı gibi ülkeyi derin bir ekonomik krize,demografik bozulmaya,selefi cihatçıların yaygınlaşmasına,demokrasiyi tek adam rejimine çevirerek ve ülkeyi Suriye bataklığına sokarak gelecek 20 yılı ve belki daha fazla yılları da tam anlamıyla yok etmeyi başardı.

• ANKARA’DA 20 BİN KİŞİ AÇLIKTAN ÖLMÜŞTÜ

Ayrıca Kuniholm, Christiansen- Weniger ve Tosun’un 1939 yılında yaptıkları çalışmaya göre Ankara’da 1874 yılında yaşanan kuraklıkta ineklerin yüzde 81’i ve koyunların yüzde 97’si ölmüş. 52 bin kişilik nüfustan 7 bini göç etmiş ve 20 bini ise ölmüş. Seyyah C. Naumann’a (1883) göre ise Kastamonu, Ankara ve Kayseri’de 150 bin kişiyle birlikte, 100 bin çiftlik hayvanı ölmüş. Açlık ve hastalıklar da 1873-1874 kışında da 100 bin kişinin ölümüne neden olmuş...
    Görüldüğü gibi üzerinde yaşadığımız bu topraklarda bir çok kez kıtlık afeti görmüş. Yani arazi kullanımı, iklim değişikliği, kuraklık konusunda dikkatli olmazsak kıtlık bize çok yakın, büyük bir tehlike. Bu nedenle de unutmayalın: George Santayana’nın dediği gibi “Geçmişi hatırlamayanların yazgılarında geçmişi yeniden yaşamak vardır!”

www.hurriyet.com.tr
    Türkiye’nin kıtlık ve açlık tarihçesine bakış | Köşe Yazıları
    https://www.hurriyet.com.tr/amp/turkiye-nin-kitlik-ve-aclik-tarihcesine-bakis-18594623

• Bu nankör overclock çocuğunu tez vakitte Türkiye'ye geri postalarlar İnşallah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.