Şimdi Ara

Oral B Şarjlı Diş Fırçası + 1 Yedek Başlık 99TL (Bim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
10.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette araştırdım ancak starter pack diye bir model bulamadım. Sizce normalden farklı mıdır?

Oral B Şarjlı Diş Fırçası + 1 Yedek Başlık 99TL (Bim)

Yedek başlıklı şarjlı olarak en ucuz bu var
    Oral B Vitality D150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javooz -- 7 Şubat 2020; 22:51:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sanmam, ben de 2 başlıklı olanını almıştım bunun, her şeyiyle aynı cihaz. Tek başlıklı olmasına rağmen ihtiyaca yönelik kullanım için iyi fiyat gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba bu üründen kullanıyorum. Makinesi D12 diye bilinen standart giriş seviyesinde olan modeldir. Şu linkteki ürün olduğunu düşünüyorum. Fiyatı ise 15-20 TL daha makul piyasadan. Kasım sonundaki Trendyol indirimlerinde 60 TL ye denk getirmiştim kuponla.

www.amazon.com.tr
    Oral-B Vitality Plus Cross Action Şarj Edilebilir Diş Fırçası Ve Yedek Başlık: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Oral-B-Vitality-Edilebilir-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1-Action/dp/B07B598ZHP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Trendyol'a bakmanızı tavsiye ederim.

• Javooz kullanıcısına yanıt
    Sanırım ya dün ben yanlış gördüm ya da fiyatlar değişti :ı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

5 yıldır kullanıyorum tek sıkıntısı şarjı 1 hafta götürmüyor.Ama yeterli ederi bana göre 50 60 tldir.
    ben de mail adresime baktım 2013 yılında almışım ilk kez. İlk aldığım zamanlarda neredeyse 15-20 gün kullanım sağlıyordu. Ancak son 2 yıldır kullanım süresi 1 haftaya düştü. Siz ilk aldığınızda yine 5 gün müydü kullanım süresi? Ben mi yanlış hatırlıyorum. Ayrıca bu süreden sonra pilini değiştirmek akıllıca olacaktır. Ben makinemi arkadaşıma hediye ettim kendime 6 taksite, Vatanbilgisayardan 189 TL ile pro 750 aldım, seyahat kutusu hediyeli.
    2013 yılında, Vitality olan konudaki cihazı 29 TL ye almışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conqierors -- 9 Şubat 2020; 11:1:4 >

• Vay be geçen sene sağolsun bir arkadaş haber vermişti medimarkta 50 liraya almıştık iyi fiyattı aslında 2 tane alıp köşeye atmak vardı sonradan jeton düştü .

iNSaNLaRı iNaNDıKLaRı ŞeYLeRDeN VaZGeÇiRMEK, BiRŞeYe iNaNDıRMaKTaN DaHa ZoRDuR..ernest renan
  • Geçenki migros kampanyasında 2’li Pro 8900’ü 300₺’ye maletmiştik. Pro 750’leri yakın vakitte kullanımdan kaldırıp geçeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: antique

ilandaki yedek başlık farklı.. sanırım oradan bi fiyat kesintisi yapmışlar.. normalde bu kutudan 2 tane cross-action başlık çıkması gerekiyor..
    ayrıca ben gövdeyi sürekli şarjda bırakıyorum, cep telefonu değilki bu bittikçe dolduralım.. tasarımı bile sürekli şarjda duracak şekilde yapılmış
    İçerisindeki piller Ni-Mh olanlardan. Aslında sürekli şarjda olması pil ömrünü çok kısaltır. Ben 2013 yılında aldığımı bu zamana kadar hep bitmeye yakın şarja taktım ve kullanma kılavuzunda söylediği gibi 16-18 saat şarj ederek kullanmıştım. Hala daha 1 hafta şarjı gidiyordu. Çok aşırı memnundum.

Orijinalden alıntı: conqierors

İçerisindeki piller Ni-Mh olanlardan. Aslında sürekli şarjda olması pil ömrünü çok kısaltır. Ben 2013 yılında aldığımı bu zamana kadar hep bitmeye yakın şarja taktım ve kullanma kılavuzunda söylediği gibi 16-18 saat şarj ederek kullanmıştım. Hala daha 1 hafta şarjı gidiyordu. Çok aşırı memnundum.

Alıntıları Göster
    benimki 1.5yıl oldu her gün şarjda, günde 2 kere kullanıyorum.. şimdilik sıkıntı yok.. bakalım nereye kadar gidecek bu şekilde

• Dün akşam 40 TL seni özledik çeki ile 72 TL ye aldım yedek başlıkla bin de fena fiyat değil

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.