Şimdi Ara

Bim Kiwi Dönen Başlıklı Diş Fırçası Tükenmeden Alın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
23.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ön Bilgi: bazı arkadaşların aldıkları ürünler arızalı çıkmış. Bununla ilgili elimdeki ürünü de inceleyerek bir video çektim ve arızayı basit bir şekilde giderdim. o videoyu da kanala yükleyince burada paylaşacağım.

    Bu hafta BİM aktuel ürünlerinde satışa çıkarılan Kiwi marka pilli döner başlıklı diş fırçasını alarak sizler için inceledim.
    Bugün gezdiğim bütün bim mağazalarında 4-5 tane vardı. Bence bu fırsatı kaçırmayın.


    Daha önce Kiwi marka otomatik sensörlü sıvı sabunluk incelemesi yapmıştım. Sabunluktan oldukça memnun kaldığımız için bu ürünü de aldım. Oral-B ve Colgate şarjlı diş fırçaları kadar çok özellik sunmasa da ilk izlenimlerime göre kiwi dönen başlıklı diş fırçası fiyatının karşılığını fazlasıyla veriyor. 59tl fiyattan satılan otomatik diş fırçası diş temizliğinde gayet iyi iş çıkardığı gibi oral-b diş fırçaları ile de uyumlu. Yani diş fırçası ucu alacağınız zaman bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz.
    En güzel yanlarından birisi oral-b diş fırçaları ile uçlarının uyumlu olması. Dişlerimi bu aletle fırçaladım ve oldukça memnın kaldım. 2 yıl garantisi var. Hani bilginiz olsun diye paylaşıyorum. Hemen bir inceleme videosu çekerek linkini sizlere bırakıyorum. 15 yıldır sizlerle beraber bu foruma üyeyim. İyi ve güzel günlerimiz oldu. Kanalıma da abone olursanız sevinirim. Hepinizi çok seviyorum. iyi ki varsınız Donanım haber ve Donanım Haber üyeleri.








    Kiwi Diş Fırçasına ait birkaç görsel
    Bim Kiwi Dönen Başlıklı Diş Fırçası Tükenmeden Alın
    Bim Kiwi Dönen Başlıklı Diş Fırçası Tükenmeden AlınBim Kiwi Dönen Başlıklı Diş Fırçası Tükenmeden Alın

    Kiwi markasını biraz araştırdım. Videoda da bahsettim. İstanbul merkezli yeni kurulmuş ev aletleri ve ev elektroniği üzerine kurulmuş. Bilemiyorum. Ben aldım. Alın ya da almayın demiyorum ancak böyle bir şey var...
    20 dakikadır çalıştırıyorum. 1300mah pil kullandım. Bakalım kaç dakika çalışacak. şu an 10 fırçalama oldu. Sonunda süreyi editlerim.
    Şunu belirtmeden geçemiyeceğim. Oral-b nin mesela bir arkadaş linkini vermiş 79 tl ye cihazı var. 19tl fark var aralarında. Baktım deviri belirtilmemiş. Bu konuda yorum yapamayacağım. Makine henüz benim için de çok yeni. İleride konuyu editlerim. Şunu belirteyim kiwi de olsa oral - b ya da başka marka olsada ederi bu fiyatlar değil. 10 dolarlık ürün dolar yüzünden bu fiyatlarda...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 12 Mayıs 2020; 19:6:58 >







  • Yalnız bende okudum okudum o 59 tl 'yi bir türlü göremedim öyle bir gizlemişsinki fiyatını 79 tl 'yi gördüm yetmedi 19 tl aşağısı kelimesini gördüm ama bir türlü 59 tl 'yi göremedim sonra da bu mesajını gördüm çıktım yukarı yine bakındım hala göremedim en sonunda ctrl + f ile arattım ve bir noktadan sonra 59 tl olarak cümleye başlamışsın orada görünüyor ama gizlenmiş gibi paragrafın içinde bakıyorum bakıyorum görülmüyor, garip geldi bana da. :)
    Paylaşım için teşekkürler ama Oral-B nin şarjlı pil + şarj aleti içeren modeli 100 TL den satılırken neden 60 TL buna verelim? Neden vermem anlatayım: diyelimki verdik, yanında pil vermiyor normal pil alsanız zaten çok zarardasınız buna pil dayanmaz, sizn yaptığınız gibi doğru olan şarjlı pil kullanmak, almışken iyisini alalım Duracel Duralock veya Varta alsak tanesi indirimli fiyatlarda 15TL ye geliyor. 2 tanesi 30TL etti. Hesap ortada:

    Kiwi Diş fırçası: 59 TL
    Duracel Duralock AA x 2 30 TL
    TOPLAM: 90 TL

    Oral-B Ni-MH şarjlı diş fırçası 97 - 103TL, Ben şahsen 10 TL fark için Braun gibi bir marka varken KİWİ ye para veremem.

    Üstelik bu fiyata şarj aletide yanında, tek dezavantajı tek başlıkla gelmesi sizinkinde 2 başlık var ama eminim oral-b başlıkları daha kalitelidir hadi 1 başlıkta Oral-B ye ekleyelim 4 lü paketi 59 TL yani tanesi 15TL ye geliyor Toplam maliyet 115 etti.

    25 TL farka yine Oral-B diyorum. Üstelik N11 110/11 de gibi bir kuponla alırsanız fark yine düşecek neredeyse aynı fiyata gelecek.
    https://www.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/oral-b-sarj-edilebilir-dis-fircasi-d100-cross-action-white_pdp_538198644
    https://www.toptankozmetik.net/oral-b-sarjli-vitality-cross-action-black-d100-elektrikli-dis-fircasi-siyah-07567627741822653



    EDIT: Bu arada bende vitality var yaklaşık olarak 6 senedir kullanıyorum Braun kalitesi tartışılmaz. Ayrıca geçen kasım kara cuma da n11 den kuponla Li-Ion pilli olan Pro 2900 modelini aldık 2 diş fırçası 2 başlık 1 şarj aleti ile geliyor. toplamda 200TL ye tanesi 1000 TL ye geldi yine. ve Li-Ion olanlar çok güçlü Ni-MH ye göre, güçlü çalışmasını sevenler için ancak kendi fikrimce fazla güçte iyi değil dişlerim aşındırabilir diye düşünüyorum o sebeple ben düşük ayarında kullanıyorum aldığımdan beri, düşük ayarında Ni-MH olan Vitality modeliyle hemn hemen aynı hızda çalışıyor diyebilirim. Bu arada aldığım modelin farkı sadece Li-Ion olması değil 2 farklı mod seçeneği ve en önemlisi basınç sensörü var, fazla bastırınca ışığı yanıyor. Böyle bir modelin tanesi 100 TL ye aldığımı düşünürseniz Bİm deki iyice anlamsız bir seçim olur diye düşünüyorum. Bu naçizhane kendi fikrim.
  • Alınır mı dostlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almadan önce fiyatini da düşünmek lazım birde ihtiyaç var mı varsa asıl alınır çünkü artık bu fiyatlara boyle urunler bulunmaz dolar kurundan dolayı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cboy60

    Alınır mı dostlar ?
    Ben iki tane aldım. Şu an için iyi duruyor.
  • Fiyat nedir hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recepcancan

    Fiyat nedir hocam
    Konuyu açtım, içine video koydum, video haricinde açıklama yazdım. Bütün her yere de 59tl olarak yazdım. Ama bunu okur musun bilmiyorum
  • Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    mükemmel bir inceleme hocam, ağzınıza sağlık
  • Eşim ve kendim için oral-b 2900 fırça almıştım, daha sonra oğluma da çocuklar için olan nimh pilli fırça aldım. Nimh olan çok daha güçsüz, tahminimce bu kiwi de güçsüzdür fakat asıl diyeceğim şu ki fırçanın güçlü olması çok da önemli gelmedi bana. Fırçaya dahil gelen crossaction fırça o kadar kaliteli ki makine kapalı bile kullansanız memnun eder. Ayrıca normal fırçalara göre başlıklar çok ucuz. Eğer arkadaşın dediği gibi oral-b başlıklar uyumluysa alınabilir diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denizinbabası

    Eşim ve kendim için oral-b 2900 fırça almıştım, daha sonra oğluma da çocuklar için olan nimh pilli fırça aldım. Nimh olan çok daha güçsüz, tahminimce bu kiwi de güçsüzdür fakat asıl diyeceğim şu ki fırçanın güçlü olması çok da önemli gelmedi bana. Fırçaya dahil gelen crossaction fırça o kadar kaliteli ki makine kapalı bile kullansanız memnun eder. Ayrıca normal fırçalara göre başlıklar çok ucuz. Eğer arkadaşın dediği gibi oral-b başlıklar uyumluysa alınabilir diye düşünüyorum.
    Kutu üzerinde bulunan açıklamalarda oral-b ile uyumludur yazıyor. Oral b uçlara baktım ve makinesine çıkışları aynı. Firmanın kendisi yazmış. Uymazsa alır kafalarına atarız.
    ayrıca oral b vesaire çok pahalı oldular. Bana göre düz olanları yani abuk subuk veya faydalı bir çok özelliği olanlar haricindekiler de yine bir motor ve uç var. Bu kadar pahalı olması gerçekten saçma. Motorlarının tork değeri, ayarlanabilir olması, deviri vesaire fiyatının artmasında önemli faktör olabilir ancak kiwi seviyesinde yani basit yapıda olanların üzerinde sadece marka yazmasından dolayı 150-200 tl olması saçmalık. Kiwi mesala içerisinde ne olabilir? onu 59 tl yapacak? sadece doların artmış olması... peki diğer markalar? oral b? colgate? signal?




  • Kiwi markaya 60 tl verilmez bence. Manuel alın daha iyi yada paraya kıyıp oral b şarjlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de verilmez. Oral b nin şarjlı modellerini 100e rahatlıkla,70-80 arasına ise kampanya dönemlerinde rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oral-B'in basınç sensörlü, 3D özellikli çift modlu diş fırçasını 100'e aldım 1 ay önce. Biraz daha verip Oral-B almak daha mantıklı gibi. Hiç elektrikli diş fırçası kullanmamış arkadaşlar kullanabilir miyim diye test etmesi için 59 liraya alınabilir ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

    Oral-B'in basınç sensörlü, 3D özellikli çift modlu diş fırçasını 100'e aldım 1 ay önce. Biraz daha verip Oral-B almak daha mantıklı gibi. Hiç elektrikli diş fırçası kullanmamış arkadaşlar kullanabilir miyim diye test etmesi için 59 liraya alınabilir ama.
    Hangi modelini aldınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiwi bu işede mi atılmış helal olsun en son karabiber öğütücüsü vardı. Adamlar diş fırçası yapmışta neye göre yapmış. Mesela oral-b bi diş fırçası yapalım başlığıda dönsün dursun diye yapmıyolar bu işin bir çok arge si var. Şahsım adına konuşayım çok sağlıklı bulmadığımı belirtmek isterim.
  • ÖZELKUVVET kullanıcısına yanıt
    Çocuklar için olanını almıştım hocam, hen daha fazla özellik vardı hem de içinden hassas başlık çıkıyordu Ben aldığımda 170 lira civarındaydı, kart indirimi+kişisel bakımda indirim diye diye 110 küsur civarına getirmiştim, linkini bulursam atarım.

    Ürün bu ama 220 olmuş, ara ara yine düşüyor fiyatları:https://www.hepsiburada.com/oral-b-junior-starwars-cocuklar-icin-sarj-edilebilir-dis-fircasi-6-yas-p-HBV00000N9H0H



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 23 Nisan 2020; 22:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende elektrikli diş fırçası bakıyorum bu ara Oral-B fiyat performans önerebilecek var mı acaba
  • Konu ile çok alakalı değil ama bir sorum olacak. 2 sene evvel bir arkadaşımda oral-b'nin bir fırçasını görmüştüm. Akıllı telefonlarla etkileşime giren, aynaya takılan sabitleme aparatı olan, baya kalite bir modeldi galiba. Adını bilen var mı acaba :)
  • NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    Genius olabilir hocam
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.