Şimdi Ara

Oral-b Pro 2900 İkili set En düşük fiyat 330tl kargo bedava Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
4.500
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , yakın zamandır araştırıyorum ve en ideal 2 li setli model olarak sarjlı diş fırça modeli bunu buldum basınç sensödü hemde 2 kademeli hız ayarı fp urunu olarak tavsiyemdir, sipariş ettim ve kulkanıp test ettim gerçekten iyi ürün olumsuz yorumlarda elbet ki mevcut ama amazon güvencesi olduğu için sıkıntı yok.. AMZNSM25 kodu ile mobil uygulama üzerinden alırsanız 330 tl ye geliyor. velev ki üyeliğinizde bu kodu kullandınız eşiniz veya çocugunuz yada yakınınız üzerine bir hesap açın bu şekilde çeki kullanmış olursunuz ve başka fırsatlar olursa kullanmak için yedek hesabınız olmuş olur..


    https://www.amazon.com.tr/Oral-B-Edilebilir-F%C4%B1r%C3%A7as%C4%B1-Avantaj-Paketi/dp/B072VBF6M4/ref=sr_1_19?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&dchild=1&keywords=oral+b&qid=1604478125&sr=8-19


    AMZNSM25 ( kodu kullanmak için prime üyesi olmanız gerekmiyor) + ( meraklısı için not : içinden siyah başlıklı fırça çıkıyor )



    Oral-b Pro  2900 İkili set En düşük fiyat 330tl kargo bedava Amazon



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 4 Kasım 2020; 11:34:17 >



  • Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • giriş seviyesi modellerden ne gibi artısı oluyo bu modelin

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

    giriş seviyesi modellerden ne gibi artısı oluyo bu modelin

    Diğer modelleri araştırdım, 3d temizlik dedikleri sekilde titreşim yapıyormus, motor hızı 2 kademe ayarlanıyor sarjı uzun gıden model ve basınc sensoru sayesınde dıs etı kanaması az oluyor yada olmuyor ( 15 gun sonunda diş etleri alısıyor ve kanama yapmıyormus.. tum baslıklar uyuyor fıyatına gore en uygunu bu, lityum pil sayesınde uzun sure pil omru saglıyormus benım arastımalarıma gore en ıdealı bu, belkı ılerıde daha ıyı model alırım ama baslangıc ıcın ıdeal..

  • 1 ay önce 150-200 liralık modellere (Pro500-750 ikili paketler pro790-2900) baktım. Sonra iki tane almaya karar verdim. 400 lirayken bunu da gördüm. Gittim D100 olan en uygun şarjlı modeli aldım.

    Konudaki ürünün fiyatı 330 lira ödeme yapınca (son 5-6 ay fiyatlarına bakınca) uygun ama yine aldığım D100 modellerinden memnunum. İyi ki fazla para vermemişim. (Sunduğu fazladan özellikleri lityum pili, görsel basınç uyarısı, fazladan bir iki mod.) Bu modeli de alabilirdim bir gaza gelip, benim elimdekilerden fazlası var.. Ben bakarken fiyatı 400dü.. ondan seçimim farklı oldu..
    Alanlar güle güle kullansın..

    (çek kazan-qumbara gibi uygulamalar [ORAL-B için] satın alma yapılan yere göre farklı ek avantajlar verebiliyor. Ben bir ürün için 20 lira iade aldım, bir ürün içinde D&R 25 lira çek verdi.") Ayrıntılar için çek kazan ve qumbara uygulamalarına bakın, kasım ayına girdik bazı ek avantajlar bitmiş olabilir, Amazon satın alımlara dahil olmayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 4 Kasım 2020; 12:42:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle güzel üründür tavsiye ederim sarji günde 3 kere fırçalamaya 10 günden fazla guder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

    giriş seviyesi modellerden ne gibi artısı oluyo bu modelin

    teşekkürler. evde giriş olandan 3 tane var. ben hanım ve oğlum kullanıyoruz. biraz daha kullanalım onları onların sanırım pille lityum değil . gerçi bi düşüş görmedim performansta. ama yeni şarjdan çıkınca daha hızlı bi kaç gün geçince zayıflıyor gibi

  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    Hocam ben 14 ekimde primeden 8900 modeli 1100tl civarıydı heryerde 742tlye aldim daha acmadim kullanmadım üst model oluyor sanirim fikrin var mi nasildir?
    Cek kazan qumbara kampanyasi Amazon icin de oluyor mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kasımın son haftası gibi Migros ve Carrefour da geleneksel ağız bakım haftası oluyor, muhtemelen bu sene de olur. Migrosun 1+1 ve Carrefourun yarı fiyatına kampanyaları oluyor. Diş fırçası, ipi, macunu, ağız suyu vs. alacak olanlar değerlendirebilir.



    Konusu açılmışken söyleyeyim, 2 paketi 8900 modelini 640 lira civarına almıştık forumdan birisiyle, İçinde 2 ürün bulunan tek paket 320 liraya gelmişti.

  • 2019 ocakta kuponla 211e almışım. Basınç sensörü hikaye. Bir numarası yok. Fazla bastırsan zaten zorlanıyor. Sensörü olmasına gerek yok. 2 kademeli hız olayına gelirsek. Hizlida hiç kullanmıyorum. Yavas duzgun temizlesin maksat. Sonuç olarak benden tavsiye alt seviye cihazda pil ve motor aynıysa ucuzunu alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    çek kazan ve qumbara uygulamalarını biliyorsan öyle değişik kampanyalar var ki satın alım yapılan yere göre. Sana uyan var mı diye bakmak lazım. Hem alışveriş yapalı çok olduysa başvuru süresi geçmiştir. 4-5 günde fiş/fatura fotoğrafı göndermek gerekiyor.

    Diş fırçası hakkında ise bilgim yok. O kadar yüksek fiyatlı ürünlere hiç bakmadım. Kim bilir ne özellikleri vardır. Ama bir de şöyle bakmak lazım, evet üst modellerde pil değişiyor, basınç sensörü geliyor, fırçalama modları geliyor ama dişine değen başlık hep aynı, bin liralık ürün de aynı başlığı kullanıyor 100 liralık ürün de..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene basinda almis olabilirsin cunku 14 ekimde Amazondan 742ye aldim ben ve nette en ucuz 950tl falandi trendde 1100tl 8900 ayni evde aile icin ideal sarji tek old icin ama daha kullanmadim cok profesyonel diyorlar beyazlatiyormus dogru mu?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten geçen sene kasımdaki migros kampanyasından bahsettim. Şimdi baktım 1050 tl olmuş.

    https://www.migros.com.tr/oral-b-genius-pro-8900-beyaz-2li-p-2078beb

    1+1 kampanyası olursa 525 e geliyor.

    Şarjı alt modellere göre uzun gidiyor, bir de ekstra bir iki modu var çok gerekli mi bilmiyorum. Dil temizleme fonksiyonu olsaydı alt modellere göre daha fazla farkı olurdu. Bir de bluetooth fonksiyonu var, bu özelliğin de çok bi numarası yok, telefonla falan eşleşiyor ben kullanmıyorum. Başlıklar tüm modellerde aynı.

    Malzeme kalitesi iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • doncorleone06 D kullanıcısına yanıt
    Hocam şarjlı fırçayla günde 3 çok değil mi? Diş eti rahatsızlığı yapabilir. Benim hekimim 2 yi bile şarjlı fırçayla fazla buluyor. Bazı günler sadece akşam fırçala diye öneriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fuckulteli kullanıcısına yanıt
    14 ekimde almıştım 16sinda geldi o zaman geçmiştir suresi gene bakarim cek kazanda kota oluyordu sanirim o yuzden hic fis yollamadım zaten burayi zor takiplerken o uygulamalara yetisemiyoruz yakit veren varsa degerlendirilebilir evet baslik ayni ama bu ozellikte teklileri 800tl 1000tl uzeri Amazonda da alt modellerde tekli 400 500tl idi o yuzden ikili olarak 740tlye bana makul geldi daha once kullandin mi dersen hayır hic sarjli kullanmadim ilk basta 740tl verilmez derken dis dolgusu bile 400tl olunca 2 dolgu parasina omurluk firca almis oluyoruz dis tedavisi gercekten cok masrafli ve zorlu bir surec cozumu de yok 9 yil ortodonti tedavisi de görünce fobiden kiydik aldik artik ☺

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sarj aleti sizde kalacak sekilde tek fircayi yari fiyatina alirim , tek basliga ihtiyacim var , dusunen olursa ses edebilir , 330 ise 165 veririm tek basliga sarj cihazsiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj standı ayrı satılıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jujuuu kullanıcısına yanıt

    Pm atıldı

  • Tall Man kullanıcısına yanıt

    Satiliyor olabilir ama benim durumum farkli, eskiden kullandigim firca artik miadini doldurmustu, hem pil hem de govde olarak iflas etti, sarj unitesi de bosa cikti, o sebeple sadece tekli baslik bana yeterli diye kullanmayacak olaninkine talip oldum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.