Şimdi Ara

Opusen bir cift gorseniz ne yaparsınız (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir kere büyük bir parkın tenha bir köşesinde bir kezbanla bir barzonun yiyişmesine tanık oldum sen niye oradaydın diyeceksiniz, herbalife için şişko asosyal adamlardan arıyordum. Sadece onlar bu sağlıklı yaşam zırvalığına kanıyorlardı çünkü. Neyse barzoya bir şey desem belki çakısı vardır yanında belki falçata vardır sallama vardır bir şey vardır diye bir şey demedim. Kezban biraz rahatsız olur gibi oldu barzo bana hayırdır gardeşşşş demesin diye o tarafa bakmayı bıraktım yokmuşlar gibi hızlı adımlarla oradan uzaklaştım ama liseli falan görürsem direkt müdahale ederim liselinin kulağını çekerim kızada senin annen yok mu ne sürtüyorsun buralarda derim. Liseliyede seni burada görürsem bir daha canını yakarım derim. Yani kısaca adaleti sağlarım. Şeriatı uygularım. Mahalle abisi moduna geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimin kiminle seviştiği beni neden ilgilendirsin ? Eğer topluma açık bir yerdeyse ve yanımda ailem varsa sadece ozaman utanıyorum hepsi bu kadar.Ailemle beşiktaş sahile gidiyorum mesela tam arabayı park ediyorum iniyoruz bir bakıyorum karşı arabada adam kadınla yiyişiyor kabak gibide gözüküyorlar, ailem görmesin diye tam tersi yöne yönlendiriyorum onları hadi şu tarafa yürüyelim diye.Utanıyorum çünkü " bizi getire getire böyle bir yere mi getirdin " demelerini istemiyorum.Kimin kimle seviştiği umrumda değil ama eğer çokta sevişmek istiyorsa insanlar bence uluorta herkesin içinde bunu yapmamalı diye düşünüyorum.Ayrıca etrafta bunu görecek ve ne olduğunu idrak edemeyecek yaşta küçük çocuklar felanda olabilir, belki etkilenebilirler bu davranıştan.

• napabilirdin ki knk

yakında sokakta sevişmek bile serbest olacak bence sorun da değil

• Ben de öpücük isterim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulu orta yapmam da ah keşke biraz sevgi görsem omg :(

• Gene biz hariç millet sevişiyor diyen yıkıklar topluluğu ayda bir toplanmış nedense hiç şaşırmadım :)

• DH'ye girip konu açardım.

• Gördüğümde 3 4 sn lik gülümsemeden sonra yoluma devam ederim eğer hedhöd diyen bir dayı görürsem

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geçenlerde mal götürdüğümüz esnaf bir abimiz, sigara içen liseli kızlara söyleniyordu. Gençlerde ahlak falan kalmadı, terbiyesize bak sokak ortasında sigara içiyor falan diye ama bu adam evli ve yanında çalışan tezgahtar kızlarla yatıp kalkıyor. Kızlardan evli olan da var. Gençliğinde ki genelev maceralarını, grup yaptıklarını övüne övüne anlatıyor ama sokakta sigara içen, elele tutuşan gence aklaksız diyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt

Ilk bana getir medeniyetini yakışıklım. Tarihe karıştır beni, sabahlar olmasın oyş

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Peki liseli dedigin adam 20 yaşında delikanlı çıksa?

• ykanarya Y kullanıcısına yanıt

Anadolu irfanı: prostatlı dayılar bastırılmış, tatmin olmamış cinsellikleri peşinde koşabilir

Ama onların gencliklerinde yap(a)madıklarını, hele de kadınlar yapamaz, yapmamalıdır..

• Sokakta öpüşen çift görüyorum ve yolda yürüyen kedi kadar normal karşılıyorum. Kısacası beni ilgilendiren bir durum yok.
    Bana karışan olursa; genç, yaşlı, kalıplı ya da sıska fark etmeksizin karşılık veririm.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.