Şimdi Ara

Optimum Platinum Hydrobuilder & Muscletech Nitro - Tech Performance

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Optimum Platinum Hydrobuilder mi yoksa Muscletech Nitro - Tech Performance yeni çıkan ürünü sizce fiyat performans ve içeriklerine bakılınca hangisi daha iyi ?
     Optimum Platinum Hydrobuilder & Muscletech Nitro - Tech Performance Optimum Platinum Hydrobuilder & Muscletech Nitro - Tech Performance

• proteinlerin performans olarak karşılaştırmasını yapamzsın çünkü ek bi perform. vermez ,creatine miktarı olarak da yapsan bi fark yok .bodybuilding e göre hydrobuilder daha iyi sayılabilir
  • Turkıyeden optimum alırken cok dikkat et ben de hata yaptım iki kutu hydro bir tane de poşetgold kullandım
    Türkiyedeki optimumlar amerikadan gelmiyor irlandadan geliyor 3.4.kalite kutunun üstünde kaşe nerden geliyor bak bakalım türkçe yapıştırma degil onun altındaki orjinal kutuda ne yazıyor? Ben den söylemesi tabi sen bilirsin bende zamanında almıştım intenette en iyi oldugu ıcın fiyatıda uygun oldugu için
    Bence complex al yanı içinde çok hızlı karısan hızlı karısan yavas karısan cok yavas karısan protein olsun(whey isolate,concentre,casein,egg protein) MUSCLEPHARM COMBAT bak bi
    Kreatin su tutar buda muscletechşn içinde var yaza az kaldı kreatii kışın kullanmak daha iyi tabi ama ben hala kullanıyorum ek kreatin alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • performans derken içerik olarak söylüyorum bcaa glutamine kratein protein bazında. optium Nutrition, dünya’nın en büyük peynir ve peyniraltı suyu protein üreticilerinden biri olan İrlandalı Glanbia tarafından satın alındı. ve bizim ülkemize irlandadan geliyor benim bildiğim kadarıylada. ve o tarihten beri gündeme oturup birincilikler aldı. Muscletech çoğu firma amerikandan getiriyor bu konudan dolayı Muscletech iyi gibi geliyor kulaga. bu ürünleri kullanan arkadaslar varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertis

Turkıyeden optimum alırken cok dikkat et ben de hata yaptım iki kutu hydro bir tane de poşetgold kullandım
    Türkiyedeki optimumlar amerikadan gelmiyor irlandadan geliyor 3.4.kalite kutunun üstünde kaşe nerden geliyor bak bakalım türkçe yapıştırma degil onun altındaki orjinal kutuda ne yazıyor? Ben den söylemesi tabi sen bilirsin bende zamanında almıştım intenette en iyi oldugu ıcın fiyatıda uygun oldugu için
    Bence complex al yanı içinde çok hızlı karısan hızlı karısan yavas karısan cok yavas karısan protein olsun(whey isolate,concentre,casein,egg protein) MUSCLEPHARM COMBAT bak bi
    Kreatin su tutar buda muscletechşn içinde var yaza az kaldı kreatii kışın kullanmak daha iyi tabi ama ben hala kullanıyorum ek kreatin alabilirsin

Bu arkadaş kolayca özetlemiş her şeyi. Ben de mp combat kullanıyorum, 8 saate kadar sindirilebiliyor. İrlanda ve Dubai'den gelen ürün çok. Dikkat etmek gerek, hangi ürün ne kadar çok kullanılıyorsa, o ürünlerin 2. ve 3. kaliteleri üretiliyor. İkisinin arasında Hydro daha iyi eğer çok eski bir vücut geliştirici değilsen. Nitrotech ürünleri biraz daha profesyonel ürünler, içeriğindeki creatin'den ve fiyat farkından da anlaşılabiliyor.

Nitrotech karbonhidrat bakımından ölçek başına 1 gr daha düşük ama diğer taraftan Hydro whey ON'da yağ 0.5 daha düşük. Hydro whey daha hızlı kana karışır ama diğer yandan nitrotechte super amino matrix var yani creatin ve bazı önemli aminolar L-alanine gibi. Dediğim gibi eğer eski bir VG'ci isen Nitrotech, değilsen Hydro. Hydro'da şeker 1 gr'dan düşük bu arada, nitro da 1 gr.

• Muscletech Nitro-tech performance serisi oldukça başarılı. Muscletech hardcore serisini kullanıyordum. 3 aydır performance serini kullanıyorum. ürün çok iyi. içerik ve performans etkileri kısa sürede fark ediliyor. fiyatı ilk çıktığında 200 TL üzerindeydi. fakat şuan oldukça uygun fiyatlara bulunabiliyor. belirtildiği gibi distiribitör ürünleri almakta en doğrusu. altın hologramlı olmasına dikkat etmek lazım.http://www.avantajalemi.com/urun/muscletech-nitro-tech-performance-1800.aspx 175 TL optimumla aralarında pek fazla fiyat farkı kalmadı gibi
     Optimum Platinum Hydrobuilder & Muscletech Nitro - Tech Performance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmett_1983 -- 22 Mayıs 2013; 9:15:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.