Şimdi Ara

Muscletech PHASE 8 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Arkadaşlar 1 senedir bu sporla ilgileniyorum.
    Şehir dışında okuduğum için doğal yollardan çok fazla protein tüketemiyorum.
    Whey protein kullanıyorum şu an yarım ölçek kahvaltı, 1 ölçek antrenman sonrası olarak.
    Yatmadan önce ve kahvaltıda kullanmak üzere Casein almaya karar verdim.

Sizce Optimum Gold Standart Casein mi alayım yoksa Muschle tech'in phase 8 ürününü mü tavsiye edersiniz?

Teşekkürler.

• phase 8 kazein değil. ama kazeine gerek yok. ara öğünde yapıştır phase 8 i mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

phase 8 kazein değil. ama kazeine gerek yok. ara öğünde yapıştır phase 8 i mis

Sabah yulaf ezmesi, yumurta, muz, proteinli bir shake yapıyorum, burada phase 8 kullansam faydası olur mu? Antrenman sonrası da Nitrotech perf. alıyorum.
  • Chosen kullanıcısına yanıt
    sabah 40-45 gram protein alıyorsan toza bile gerek yok. ayrıca karboda al sabah, unonun ekmekleri çok güzel 2-3 dilim ye.

ben olsam sabah gözümü açar açmaz 1 ölçek phase 8, 40-45dk sonra ise kahvaltı yaparım.

ya da dediğim gibi ara öğün yaparım kahvaltıdan 2 saat sonra falan :)
  • quote:

sabah 40-45 gram protein alıyorsan toza bile gerek yok. ayrıca karboda al sabah, unonun ekmekleri çok güzel 2-3 dilim ye.

ben olsam sabah gözümü açar açmaz 1 ölçek phase 8, 40-45dk sonra ise kahvaltı yaparım.

ya da dediğim gibi ara öğün yaparım kahvaltıdan 2 saat sonra falan :)

hocam üni hayatı, sabah kalktığımda rahat rahat kahvaltı yapacak zamanım olmuyor. bahsettiğim shake'i içip çıkıyorum. Sonra öğle arasında 12-1 gibi okulda ki yemeklerden yiyorum. Pilav, tavuk, makarna tarzı şeyler mutlaka oluyor. Eve geldiğimde ton balığı tarzı bir şey yapıp akşamda tavuk göğsü, ızgara tarzı bir şey yiyorum.

Kalkar kalkmaz; phase 8 i, süt, yulaf ezmesi, muz, çiğ yumurta ile karıştırıp yarım litre içsem. Sonra öğle yemeğini okulda yiyip, arada bir saatte tekrar phase 8 alsam. Antrenman sonrası whey alıp, yatmadan önce yine yarım litre sütle phase 8 alsam nasıl olur? çok mu karışık oldu

günde 1 ölçek phase 8 1 ölçek whey yeter.

sabah dediğin gibi yaparsan çok protein almış olacaksın. yarısı emilmez onun. gerçi yulafın miktarını falan bilmiyorum

sabah 100gram yulaf, 1 muz, min 2 max 5 yumurta shake yap o zaman.
    öğlen okulda. 1 saat sonra phase 8
    antrenman yap
    sonrası whey
    akşam da dediğini ye
    gece yatmadan da süt iç mis
  • quote:

günde 1 ölçek phase 8 1 ölçek whey yeter.

sabah dediğin gibi yaparsan çok protein almış olacaksın. yarısı emilmez onun. gerçi yulafın miktarını falan bilmiyorum

sabah 100gram yulaf, 1 muz, min 2 max 5 yumurta shake yap o zaman.
    öğlen okulda. 1 saat sonra phase 8
    antrenman yap
    sonrası whey
    akşam da dediğini ye
    gece yatmadan da süt iç mis

çok başını ağrıtmadan son bir kaç şey daha sormak istiyorum hocam.

okulda ki phase8 ' i yemekten önce mi sonra mı alayım?

2. si ; salonda arkadaşım gün içerisinde ve antrenman sırasında kanamayı önlemesi için bcaa tüketmemi söyledi, tam anlamadım konuyu, çok faydasını göreceğimi belirtti. sizce bcaa da eklemeli miyim bu ürünlerin yanına?

şu an kullandığım sadece whey protein ve az miktarda creatine.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turtle Beach PX5 7.1 surround
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ne kanamasıymış ? bcaa iyidir ama sana gerek yok.alıyorsun proteinini. bcaa detaydır gerek yok bence :)

öğle yemeğinden 1 saat sonra falan dik
  • quote:

ne kanamasıymış ? bcaa iyidir ama sana gerek yok.alıyorsun proteinini. bcaa detaydır gerek yok bence :)

öğle yemeğinden 1 saat sonra falan dik

sabah shake ' in içine toz atmıyorum o halde değil mi? ve öğlen phase 8 i sütle alıyorum? bunlar son sorular
    kaç soru olduğu önemli değil aynen öyle
  • 2 ürünüde kullandım. Phase8 in tadı. Özellikle sabah içilirse daha rahat oluyor. Tadı enfes. Sıcak çikolata icer gibi keyifle yudumla. Ara öğün olarakta kullanabilirsiniz.

Optimum whey de tadı fena değil. Kötü değil katiyen.

Tavsiyem sabah ve idman sonrasi optimum whey. Idman öncesi pirinç pilavı. Yatarken casein niyetine phase8 alabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

2 ürünüde kullandım. Phase8 in tadı. Özellikle sabah içilirse daha rahat oluyor. Tadı enfes. Sıcak çikolata icer gibi keyifle yudumla. Ara öğün olarakta kullanabilirsiniz.

Tavsiyem sabah ve idman sonrasi optimum whey. Idman öncesi pirinç pilavı. Yatarken casein niyetine phase8 alabilirsiniz.

sabah whey çok yağlanma yapıyor bende, o yüzden gün içinde almak istiyorum. ya da yatmadan önce, phase 8 i hangi şekilde tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

2 ürünüde kullandım. Phase8 in tadı. Özellikle sabah içilirse daha rahat oluyor. Tadı enfes. Sıcak çikolata icer gibi keyifle yudumla. Ara öğün olarakta kullanabilirsiniz.

sabah whey çok yağlanma yapıyor bende, o yüzden gün içinde almak istiyorum. ya da yatmadan önce, phase 8 i hangi şekilde tavsiye edersiniz?

sabah sadece süt ve whey alabilirsiniz. phase 8 kompleks üründür. yatarken yada ara öğün olarak almanız daha mantıklı olucaktır.

• quote:

quote:

quote:

sabah sadece süt ve whey alabilirsiniz. phase 8 kompleks üründür. yatarken yada ara öğün olarak almanız daha mantıklı olucaktır.

8 saat vücutta kalma garantisi veriyor sanırım, casein görevi görüyor demek mi bu? yoksa casein ürünler kadar faydalı değil mi . bu konuda kafam çok karışıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

8 saat vücutta kalma garantisi veriyor sanırım, casein görevi görüyor demek mi bu? yoksa casein ürünler kadar faydalı değil mi . bu konuda kafam çok karışıyor

Hepsinin faydası var ,bu konulara pek takılmayın. Yatmadan casein niyetinede kullanabilirsiniz. Lakin gece casein almak yerine ben 1 litre süt içmeyi tercih ederim. Birazda keyif meselesi.

Kısaca özetliyeyim , tat olarak keyif alacağınız bir ürün , ben yararını gördüm. Tavsiye ederim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hepsinin faydası var ,bu konulara pek takılmayın. Yatmadan casein niyetinede kullanabilirsiniz. Lakin gece casein almak yerine ben 1 litre süt içmeyi tercih ederim. Birazda keyif meselesi.

Kısaca özetliyeyim , tat olarak keyif alacağınız bir ürün , ben yararını gördüm. Tavsiye ederim.

bende her gece yarım litre süt içiyorum. o zaman phase 8 i öğün arasında içeyim car_26 hocamın söylediği gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.