Şimdi Ara

Optikte az da olsa iz kaldı cevabı iptal ederler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Böyle belli belirsiz bir iz kaldı iyice silip diğer şıkkı işaretledim fakat hafif bir koyuluğun kalmış olması beni korkutuyor 1 soru 1 sorudur ne demek iptal edilir yahu onca emeğim boş yere mi gidecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ösym bu konuda çok net optik üzerindeki aynı yerdeki 2 işaretleme sınavının iptal olmasına sebep oluyor.
  • dün bir haber kanalında silik şekilde işaretlenmiş optiği okuttular kabul etmedi rahat ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebelShade

Ösym bu konuda çok net optik üzerindeki aynı yerdeki 2 işaretleme sınavının iptal olmasına sebep oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

dün bir haber kanalında silik şekilde işaretlenmiş optiği okuttular kabul etmedi rahat ol

Kabul etmedi derken? Şimdi A şıkkını sildim diyelim çok az bi iz kaldı, D yi işaretledim. Cevabı mı kabul etmezler?

• quote:

Orijinalden alıntı: fyodorleo

quote:

Orijinalden alıntı: .koter.

dün bir haber kanalında silik şekilde işaretlenmiş optiği okuttular kabul etmedi rahat ol

Kabul etmedi derken? Şimdi A şıkkını sildim diyelim çok az bi iz kaldı, D yi işaretledim. Cevabı mı kabul etmezler?

hocam a koyu b yi silik işaretledi sadece ayı okudu haberde. silikleri okumuyormuş okuyucular
  • ulan ben de türkçede 4-5 soruda kaydırma yapmıştım hemen silip düzeltmiştim yanlış okursa 10 puan gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeneralBeterali -- 18 Mart 2017; 13:39:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya ben de ayni dertten muzdaribim ama ben cevabi sildim ve soruyu bos biraktim.Forumda faberle sildigimde bile 4 yanlis oldu dediler korktum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.