Şimdi Ara

Optik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tyt fizikte optik bildiğiniz gibi en uzun konu ve burdan soru çıkma olasılığı pek yok deniyor sizce atlasam mı ne yapsam siz n’aptınız optiği

Not: diğer konuların hepsine bakıcam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• ilk 100k hedefliyorsan bile çalışılır
    olm birçok konunun ön çalışması bu çalış mallaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tyt fiziği komple 10 günde bitirmeyi düşünüyorum hocam

• Hocam gölge-aydınlanma-renkler çalıştım ben. 2 soru geliyor 1'ini atarım cebe diye düşündüm. Ayna, mercek çalışmaya üşeniyorum.

• Sayar mısın o ön çalışması olduğu bir çok konuyu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayna merceği salla gitsin
    çalışsan da olmuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yine de bak

zaman var daha

özel ışınları vb çizip soru çözerken bulmayı öğren çok detay olmasa da olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber Optik Aydınlatma
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • optiğin yksdeki hiçbir konuyla uzaktan yakından alakası yok.

• hiç haz almadığım bir konuydu eledim çalışmadım . tyt fen'de 19 netim var. Kaçan soru da optik sorusu :)) . Optiğe çalışan arkadaşlarım bile o soruyu eledi bakmadı sınavda . bence elenebilir

• Ben de Optiği s...r ettim. TYT Fen’de bir soru çıkıyor. O da hiçbir soru bankasında bulunmayan orijinal bir soru oluyor. Ama yine Aydınlanma, Renkler, Gölge gibi konulara genel hatlarıyla bakabilirsin.

• Optigi calısınca denemelerde yaparsın ama sınavda yine yapamazsın müfredatta oluşuna anlam veremedigim bir konu sadece denemeler icin calısılmalı bence bakarsın sınavda da yaparsın ornek MSÜ 21 optik sorusu direk kırılma klasik sorusu

• Hocam optik yerine elektriği elesem nasıl olur

• Ben de eskiden böyle düşünüyordum fakat bence öyle değil. Sirf bu konuyu öğrenmek bile çoğu fizik konusuna dolaylı olarak katkı yapıyor. Bu katkıdan dolayı da belki de o soruyu o bilgiden düşünüp yapacaksınız. Olaya bu kadar sığ bakmamak lazım. Yani bence de eleyici soru o kısımdan geliyor ancak çok güzel bilgiler var aynalar olsun, mercekler olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir şeyi eleme her şeye hakim ol sene başındayız ama yks için uzmanlığın olan konular olsun örneğin optikte de her şeyi bil soruları çöz elektrikte de ama bazı konuların soru görsem kaçırmam seviyesinde olsun.

• Bakmadım doğru düzgün bir şey de kaybetmedim

• Khan academy diyip çekiliyorum üstüne de nihat bilgin çözersen soru kaçırma ihtimalin yok denendi onaylandı

• hocam bu levele çok erken geçmişsiniz keşke charınızı biraz daha kasıp geçseydiniz

Optik

orijinal konu: https://forum.donanimhaber.com/forumu-disaridan-izlemek--150369254#150381256

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    Hocam hızlı olmak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.