Şimdi Ara

CREATIVE INSPIRE 5700 DIGITAL 5.1 OPTİK ÇIKIŞLI DOLBY DIGITAL + EAX + PRO LOGIC + DTS DEKODERLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SATIŞTAN VAZGEÇTİĞİM İÇİN ÜRÜNÜN SATIŞI İPTAL EDİLMİŞTİR

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 17 Ağustos 2011; 6:04:29 >

gigawork megaworks watt değerleri thx standartları olabilir ama dekoderleri olmadığı için inspire 5700 bariz ayrılmakta...

bu seti burda forumda bir arkadaşımdan almıştım ve çok zor bulmuştum öyle kolay kolay bulunacak bir sistem de değil.
  • inspire 5700 seti piyasada bulunan bir set değil benim satışım acil değil tamamen keyfidir keyfidir. zerre indirim yapmayı düşünmüyorum satılmaması durumunda uzun yıllar kullanabileceğim bir set..
    referanslar=gokhansar-fatihli52-ocean_of_anka- pcdünyası -macig -nazaragustos - çokomel - exterme - sentanoo- x-gen- l3g3nt - léon- eros33- blkr- babiliking- magic_ocan - milyondabir- creed_06-bugrascb- xcelboi - lordlenchester - suganzm- burakthy- eahmet- pain- dvb - fatihata - keratin - lord107 - alitopal - gunwane- bukalemun - kensei- tarantula6- vgulgec-akınoo2-enginerdi-nokiaxxx-Slang_1903-Lacrymatoire-simian-satoyama-reytan-nastayashiTR bazı arkadaşlarla 3-5 kere ve unutulanlar

ticerette söz namustur!!!!

bu yalancı sahtekarlara dikkat =

secret32 - vanted - cathedral - yavuzkumral
  • İLAN GÜNCELLENDİ SON BİR İNDİRİM YAPILDI DAHA DA ZERRE İNDİRİM YAPMIYORUM... AYRICA CREATIVE SOUN BLASTER LIVE SES KARTI DA HEDİYEMDİR...
  • Dostum lafı dolandırmadan yazıyım Cambridge'' fps1000-fps1700-dtt 2500 ve Inspire 5700 ü sırasıyla kullanmış biri olarak, yazdığından Logitech z5000serisi, Gigawork ve Megaworks gibi setleri dinlemediğin belli oluyor. Arkadaşın dediği gibi aynı kulvarda bile değiller. Görüşümü soracak olursan Creative&Cambridge ortaklığını bırakıp Insipire serisi hoparlör üretmeye başladığında kaliteden bayaaa bir ödün vermiştir. ^^ Kullanımdan kalkmış olması, üretilmemesi bundan dolayı fiyatını antikadır diye yüksek tutmanada anlam veremedim... İYİ SATIŞLAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsini dinleme fırsatım oldu merak etmeyin kafadan sallamıyorum başkalarıyla karıştırıyorsunuz sanırım beni... bu onularda profesyonel bilgi sahibiyim isteyen dileyen alır almayacak olan ilanımı kirletip eleştiri yapmasın rica ediyorum..
    normal 5+1 ler gibi bedavaya verecek değilim herhalde....
  • valla gigaworks kullanan arkadasım vardı z5500 aldı creative hic biseye yaramazmıs dedi z5500 den sonra . o fiyatın biraz daha ustune koysan z5500 alırsın hocam arkadaslar haklı . . . Yani keyfi bir satısda gerceklestiremezsiniz acıkcası bu fiyatla yani gidip siz bu sisteme suan bu parayı verirmiydiniz oyle dusunun . Garanti yok rms olarak dusuk eski model ama 375 tl . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo61 -- 1 Nisan 2011; 21:57:01 >

quote:

Ben lafı uzatmayayım ama şunu bilin ki o sete çok para istiyorsunuz. Millet 300e z5500 satıyor şu ara.. alan kişi en aşağı 40-50TL kargo da verecek, bunu da hesaba katın. 450TL ye inspire 5700 şu an sıfır olarak bile satımaz yani..

Size iyi satışlar

Saygılar
    Kerem TAŞLIEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John PHILIPS -- 4 Nisan 2011; 13:44:06 >
  • Wolverine arkadaşım; Celali tanimam, Benim bu sistemi almak gibi bir niyetim olsa arkadaşa teklifte bulunur alırım, bu sistem şöyle bu sistem böyle bu sistemin fiyatı pahalı yada uygun demiş miyim :? bir okuyun mesajımı.

Sitede böyle iddalarda bulunurken kaynak göstermek gerekli olduğunu unutmayalım. Satıcıya fikrinde saygı gösterelim ve bir kişi bir malı 10 liraya sattı diye o cihazın fiyatınıda o çerçevede değerlendirmeyelim. Bir ara birçok firma sıfır Z5500 verdi 400 450 lira gibi rakamlara ama şuanda ürünün fiyatı 650 700 seviyelerinde, ikinci elide 500 altında görmedim...

Ses sistemi olarakta 45W RMS beni keser fakat dediğiniz gibi kelepir fiyatlı Z5500 varsa (mesela 300 lira) alırım hemde 3'e 5'e bakmam kaç tane getiriyorsanız o fiyattan alırım.

Hayırlı alışverişler.

Mesajım ortayadır:
    Satışı hâlâ savunulan ürünle ilgili alternatif:
    250-300TL arasına temiz bir cambridge megaworks thx 550 500w burst power 5.1 set bulunur, yanına da benim önceden sattığım gibi bir 2. el jazz decoder alınır, toplamda verilen para en çok 380-430TL olur. Ondan sonrası şamda kayısı, inspire 5700 ün adı dahi edilmez..

Bir kişi bir malı 10 liraya bulmuşsa aynı mal başka bir yerde 50 liraya satılıyorsa fiyat o çerçevede değerlendirilir, buna da karışılmaz yani..
    Ayrıca da z5500ün 2. elinin 500ün altına satıldığını göremiyorsak demekki forumu iyi takip etmiyoruz, ne setler gitti şu bikaç ay içinde, hem de 500ün altına..
    Son olarak da ben z5500 getirtmiyorum, nasıl böyle bir kanıya varıldı hayret!!!

Not:650-700den ucuza sıfır ve 500ün altına 2.el z5500 satışlarına örnek:
    http://forum.donanimhaber.com/m_47904923/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_48047834/mpage_1/f_/tm.htm#48047834
    http://forum.donanimhaber.com/m_47904365/mpage_1/f_/tm.htm#47904365
    http://forum.donanimhaber.com/m_47638123/mpage_1/f_/tm.htm#47839055
    Dip Not: Bu mesaj, zamanı geldiğinde silinecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 6 Nisan 2011; 2:09:06 >

• insanları enayi yerine koymak gibi basiretsiz sözleri bana itham eden beni pahalı ürün satıyorum diye eleştiren arkadaşlara son cevabımdır!

lütfen kendi eleştirilerinizi kendinize saklayın. ayrıca eleştirilerinizin dozuna dikkat edin.
    Satıcı istediği fiyattan ürününü satar, ürünü alacak kişilerde işine gelirse satın alır iş bu kadar basittir fazla söze gerek yok!

saygılarımla...

Tekrar hatırlatıyorum, ilanınızla ilgili yapılan yorumlara karışamazsınız.
    Ürünü pahalı satıyorsunuz diyen birileri varsa bu görüşe saygı duyacaksınız, buna mecbursunuz, ilanı açarken bunları göz önüne almanız gerekir.

Ürün piyasada yok diye düşünerek fırsat bu fırsat, ederinin %100 fazlasını fiyat olarak sunmak, fiyatını çok görenlere de sus demek.. var mı böyle bir uygulama??

Sizin bu yaptığınız ayıp değil de fiyatı çok görüp dile getirenler mi ayıp ediyor?
  • eleştirilerde seviyeli olunduğu müddetçe bence bir problem yok ama insanları tarafımdan enayi yerine koyuyormuşum gibi göstermeniz abes bir durum değilde nedir? donanımhaberde ürününü pahalı satan sadece benmiyim?

tabi ucuz satınca fırsat, pahalı satınca insanları enayi yerine koymak oluyor değilmi? tüm üyelerin ve arkadaşlarımızın görüşlerine eleştirilerine önerilerine saygılıyım ama dozunu kaçırmadığınız müddetçe....

ikinci konu neden sizden başka bir arkadaşımız eleştirmiyorda sürekli siz eleştiriyorsunuz? ilana yorum bırakan üyelerde var değilmi?
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.