Bildirim
opteron 170
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kesinlikle o/c yapmayın
op 170 rahat 100-130W çeker
Edit: standart kullanımda stok fan yeterli cool and quite ile düşük sıcaklıklarda '0' ses elde edebiliyorsunuz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasiKa -- 4 Şubat 2008; 0:00:28 > -
tesekkürler yanlız aklımda ufak çaptada olsa bir oc yapmak var forumda okudugum kadarıyla bunu alıp oc yapmamak terbiyesizlik oluyormus işlemciye -
En azından gerçek bir 400Watt psu al. 300Watt kurtarmaz o işlemciyi hele ki overclock da yapacaksan. -
Bu Opteron 170 normal 939p anakartta çalışır mı? Benim Abit av8'in FX ve X2 destegi var olur mu opteron buna?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarashman -- 4 Şubat 2008; 15:57:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Tarashman
Bu Opteron 170 normal 939p anakartta çalışır mı? Benim Abit av8'in FX ve X2 destegi var olur mu opteron buna?
benim kartta asus a8n5x 939 pin ben oluyo diye aldım sonuc ta 939 pin ama şimdi içime açıkcası bir kurt düsürdün -
500 wattlık high power güç kaynagı aldım sanırsam artık güç kaynagıyla ilgili bir sorunum kalmadı ama şimdide işlemci fan derdi çıktı acaba hangi fanı önerirsiniz bir miktar oc yapmayı düşünüyorum bu arada hala işlemci elime gecmedi 20 gündür gümrükte bekliyor -
Su sogutma alma imkaniniz varsa eniyisi ozellikle oc yapacaksaniz. -
butcem asagı yukarı 100 ytl kadar oyüzden su sogutma hafiften kasıyo beni benim için gene en uygunu hava sogutma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_53 -- 29 Şubat 2008; 15:56:13 > -
oluyo oluyo merak etme
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_53
quote:
benim kartta asus a8n5x 939 pin ben oluyo diye aldım sonuc ta 939 pin ama şimdi içime açıkcası bir kurt düsürdün
-
s939 tum işlemciler 939 tum anakartlara olan 10numara efsane ve amd nin en iyi platformudur.
hala kullanıyorum gunluk 2.8 bazen 2.6 takılıyorum ve ddr500 2gb ramlarle hiçte hosnutsuzlugum yok c2d ya gecme geregide duymadım tavsiye ederm -
Nerden de duydunuz bu opteronu yaaa.. napıcaksınız overclock, moverclock.. paşa paşa intel dantel takılsanız yaa..
o opteron varya opteron.. fiyat/performans olarak çok iyi bir işlemcidir.kaliteli bir ram ve iyi bir kod numarasına denk gelmişen 3000mhz'e rahat vurursun. Bu işlemci ucundan accık kırpılmış bir server işlemcisidir. Bilgisayarınızdaki bilimum intelvari tutukluklara ilaç gibi gelir, her türlü programı 2mb lık cachi ile yağ gibi kaydırır. her türlü intel kaynaklı tansiyon yüksekliklerine çok iyi gelir. -
quote:
Orjinalden alıntı: dj_berkayy16
oluyo oluyo merak etme
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_53
quote:
benim kartta asus a8n5x 939 pin ben oluyo diye aldım sonuc ta 939 pin ama şimdi içime açıkcası bir kurt düsürdün
imzama bir bak.endişelenmene gerek yok birde opteron 170 başlıklı benim açtıgım bir konu var.orda aradıgın her türlü bilgiyi bulabilirsin
http://forum.donanimhaber.com/m_11825236/mpage_1/key_opteron%2C170/tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 4 Mart 2008; 11:16:19 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: Mistik_Mustafa
Nerden de duydunuz bu opteronu yaaa.. napıcaksınız overclock, moverclock.. paşa paşa intel dantel takılsanız yaa..
o opteron varya opteron.. fiyat/performans olarak çok iyi bir işlemcidir.kaliteli bir ram ve iyi bir kod numarasına denk gelmişen 3000mhz'e rahat vurursun. Bu işlemci ucundan accık kırpılmış bir server işlemcisidir. Bilgisayarınızdaki bilimum intelvari tutukluklara ilaç gibi gelir, her türlü programı 2mb lık cachi ile yağ gibi kaydırır. her türlü intel kaynaklı tansiyon yüksekliklerine çok iyi gelir.
fanatiklik yapmaya gerek yok.
edit: smiley
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command_4 -- 4 Mart 2008; 11:28:57 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X