Şimdi Ara

OPTERON 170

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
0
Favori
10.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir günlük bir araştırma evresi sonucu sistemime bu işlemciyi aldım.iyimi ettim kötümü ettim???

işlemciyi ön siparişle aldım.artık ne zaman geçer bilmiyorum elime.benim merak ettgim şu an imzamda bulunan

sistemimin performansı ne kadar artacaktır?stok haliylede artırırmı?yoksa 2750 oc şartmı?sevinçten uçacakmıyım

performansı görünce???oyun performansım artacakmı??sistemin kullanım ömrümünü uzatırmı???

yeni sistem düşünmüyorum o yüzden c2d demeyin arkadaşlar teşekkürler...

3700+ ve opteron 170 in stok ve oc li karşılaştırmasını bulamadıgım için soruyorum arkadaşlar.forum içinde ve

internette araştırdım işlemciyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 24 Ocak 2007; 17:49:13 >

• Opteronlar çok iyi oc olmasıyla ünlüler. İyi etmişsin hayırlı olsun.
    Anakartın güzel işlemcinin hakkını vereceğine eminim.
  • Opteron 265 den 2 adet alıp evde kullanmak işe yarar mı?(Oyun için)
    Yoksa eve boşuna server kurmuş olur muyum?
  • Hayirli olsun iyi gunlerde kullan.En kotu opteron bile havayla 2600 stabil calisir.Su sogutman varsa ve sansliysan gunluk stabil rahat 3000ghz de kullanabilirsin.
  • sagolun arkadaşlar.350 ytl fiyata aldım.sanırım bundanda aşagı düşmez fiyatı.

asus anakart kullanan arkadaşlar için not düşeyim.asus support sayfasında opteron işlemcileri destekleyen yeni

bios sürümü var.bu ayın 4 ünde çıkarılmış.şu an beta ama yakında tam sürüm çıkacaktır...

yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler...
  • bence gayet güzel yapmışsın.Opteronlar gerçekten kalitedir.lakabı da var hatta Enterprise diye
  • nereden aldın
    bende 3700+ den opty 170 e gecmeyi planlıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gigatek önsipariş.yalnız arayıp sormadım durumu nedir diye inşallah bir gariplik olmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 24 Ocak 2007; 18:43:18 >
  • Gigatek ön sipariş alıyor.
    http://www.gigatek.com.tr
  • quote:

Orjinalden alıntı: 307_Aslan

gigatek önsipariş.yalnız arayıp sormadım durumu nedir diye

ben 3 hafta önce aramıştım 2 ptesi önce gelecek demişlerdi ama yalan oldu galba
    gelseydi stokta war yazarlardı.
    walla keşke sorsaydın. ya seni 2 ay bekletirlerse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 24 Ocak 2007; 18:43:44 >
  • walla acelem yok benim.maksat soket 939 patlamadan elimize 1 adet geçirmek.yoksa şu anki sistem performansım benim için yeterli...

direkt (dogrudan-türkçeyi korumak gerek) havale ile ödedim belki bir kıyak yaparlar buna mahsuben elime geçerse sana yüksek

fiyattan satarım onu vade farkı ordan geri çıkar
  • Vistaya geçince hissedersin o görülebilir performansı(yani 64 bit olarak ve çift işlemciyi gerçek anlamda kullanırken)...
  • bence yanlış yapmışın fırsatın varsa iptal et neden dersen:

3700 san diego ikinci elde nerden baksan bi 150 ytl eder
    anakart da 125 ytl desen
    ramlerde 275 desen
    toplam 150+125+275:550 350 yide gözden çıkardığına göre toplam 900 ytl bütçe eder bununla

core 2 duo e4300 :180 dolar
    asus p5b : 117 dolar
    2 gb twinmos ayarında ram: 220 dolar

toplam 610 dolar kdv dahil oda 866 ytl ederki hem her türlü (o.c ile) opteron 170 e takar hemde bir çok parçanı güncellemiş olurdun....
  • güzel hoş bir hesap olmuş.teşekkürler.yalnız san diegonun sıfırı yaklaşık o fiyata şu an...birde upgrade yerine yeni toplamayı

düşünüyorum.duruma göre 6 ay veya 1 sene sonra.bence piyasada yerleşmesi gereken şeyler var.bu sistemide kardeşime

verebilirim yada işyerinde 10 sene kullanırım... (sade internete girebilmesi yeterli)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadir_metallica

bence yanlış yapmışın fırsatın varsa iptal et neden dersen:

3700 san diego ikinci elde nerden baksan bi 150 ytl eder
    anakart da 125 ytl desen
    ramlerde 275 desen
    toplam 150+125+275:550 350 yide gözden çıkardığına göre toplam 900 ytl bütçe eder bununla

core 2 duo e4300 :180 dolar
    asus p5b : 117 dolar
    2 gb twinmos ayarında ram: 220 dolar

toplam 610 dolar kdv dahil oda 866 ytl ederki hem her türlü (o.c ile) opteron 170 e takar hemde bir çok parçanı güncellemiş olurdun....

yanlış hesap
    işlemciye ikinci elde 130 ytl üstü verilmez
    anakartı anca 90 ytl eder
    ramlerde 250 ytl eder

opteron 170 için
    dostum çok farkediyor
    ben 3000 veniceden opteron 165'e eşşekten inip ata binmiş gibi oldum ee
    ama tabi çoklu uygulamalarda farkediyor
    mesela nfs oynarken birisi msn'den kıpraşım falan atsın hemen fsp düşüyor idi 3000'de
    ama çift çekirdeklerde böyle bir sorun yok
    bir yandan oyun aç biryandan dvd yaz
    hele hele ps ve corel draw'da çok rahat çalışılıyor
    ama tabi bir şey var devir intel core 2 duo devri
    param olsa hiç düşünmem core 2 duo alırım

• Gigatekle devamlı irtibat halindeyim şu anlık opteron 170 için bi gelişme yok.
  • c2d gerçegi yadsınamaz zaten.ilk mesajımdada belirttim c2d düşünmüyorum diye özellikle.aynı sıkıntıları bende yaşıyorum.

özellikle online cs oynarken msn ve antivirüs ne varsa kapatıyorum.birazda internetle ilgili bir durum ama yinede işlemci

yetmiyor ve fps iniyor.bakalım elime geçerse yorumlarımı yazarım buraya.teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Gigatekle devamlı irtibat halindeyim şu anlık opteron 170 için bi gelişme yok.

çıkmayan candan umut kesilmez...bu arada sipariş verdindemi bekliyorsun???yoksa stok girişimi bekliyorsun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: LINEBACKER

nereden aldın
    bende 3700+ den opty 170 e gecmeyi planlıyorum

YANE çift çekirdek bi işine yaracacaksa geç arkadaşım geçerken de haber ver sandi3700 ünü ben alayım
  • uppp
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.