Şimdi Ara

Opsiyonlu ne demek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
27.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2.el malzeme alcam adama "Ptt kargo ile kapıda ödeme şeklinde olur mu?" yazdım, adam "opsiyonlu teşekkürler" yazdı.Ne demeye çalıştı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opsiyonlu Ne Demek?

"Opsiyonlu", bir sözleşme veya anlaşmada bir seçeneğe sahip olmak anlamına gelir. Bu seçenek, belirli bir tarihe kadar belirli bir fiyattan bir varlığı satın alma veya satma hakkını verir.

Opsiyonlu Araç Ne Demek?

"Opsiyonlu araç", belirli bir süre için kiralayabileceğin bir araçtır. Bu seçenek, belirli bir süre sonra aracı satın alma veya sözleşmeyi feshetme hakkını verir.

Opsiyonlanmıştır Ne Demek?

"Opsiyonlanmıştır", bir varlığın veya aracın opsiyonlu bir sözleşme kapsamında olduğunu ifade eder. Bu, ilgili varlığın veya aracın satın alınması veya satılması için bir seçeneğin bulunduğu anlamına gelir.

Sahibinden Opsiyonlu Ne Demek?

"Sahibinden opsiyonlu", bir aracın veya mülkün sahibinden opsiyonlu bir sözleşme kapsamında sunulduğu anlamına gelir. Bu, aracı veya mülkü belirli bir fiyattan belirli bir tarihe kadar satın alma seçeneğine sahip olduğunu ifade eder.

Opsiyonlandı Ne Demek?

"Opsiyonlandı", bir varlık veya araç için opsiyonlu bir sözleşme yapıldığı anlamına gelir. Bu, ilgili varlık veya aracın satın alınması veya satılması için bir seçeneğin oluşturulduğu anlamına gelir.

Opsiyonlanmak Ne Demek?

"Opsiyonlanmak", bir varlık veya araç için opsiyonlu bir sözleşme yapılmasına izin verildiği anlamına gelir. Bu, ilgili varlık veya aracın satın alınması veya satılması için bir seçeneğin oluşturulmasına izin verildiği anlamına gelir.

Araç Opsiyonlu Ne Demek?

"Araç opsiyonlu", bir aracın belirli bir süre için kiralanabileceği ve belirli bir süre sonra satın alınma veya sözleşmenin feshedilme seçeneği olduğu anlamına gelir. Bu tür sözleşmeler genellikle araç kiralama şirketleri tarafından sunulur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kapıda Öpücükle(!) ödeme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kufretse daha iyi , o biçim yani.
  • İsteğe bağlı.

• Abi 2000 li misin cidden bunu anlamadın mı ?

• ya trollar bi gidin şimdiye kadar karşılaşmadım ne var sanki çok mu anormal bi durum.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
  • öyle de olabilir, böyle bir olanak var dedi gibi ama teşekkürler kısmını anlayamadım sanırım olmaz demek istemiştir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muallak Tutar Ne Demek???
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bilmiyorum gecen arkadas yolda yuruyodu birisi senin karinda cok opsiyonludur dedi kavga ettiler kotu bisey heralde..

• Rezerve gibi bişey kardeşim
  • şimdi olumlu mu dedi olumsuz mu? teşekkürler dedi diye olumsuz algıladım ben
  • Seçenek dahilinde demek
  • opsiyonlu iste,ne var bunda anlasilmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi 1903

Beyler 2.el malzeme alcam adama "Ptt kargo ile kapıda ödeme şeklinde olur mu?" yazdım, adam "opsiyonlu teşekkürler" yazdı.Ne demeye çalıştı.

Başka birisiyle anlaşmış onun için ayrılmış demek.

Sıfır araba alırkende çok duyarsınız bu kelimeyi,bayiye gelecek 30 tane araba gelecektir ama sorsanız araba yok derler. Çünkü gelen 30 araba opsiyonludur yani alacak kişi bellidir,anlaşmışlardır.
  • Anladığım kadarıyla adam benden önce biriyle prensipte anlaşmış.Yardımcı olanlara saol..

• Sen onlara bakma ben sahibinden araba aldım kapora verdım ertesi gün adam yusuf yoldaş opsiyonlu yazmış ilan adına yanı kapora alındı rezerve edildi gibi anlamına geliyor yusuf_ylds
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.