Şimdi Ara

OPPO FIND 7 & 7a KULLANICILARI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu telefonlari kullanan arkadaşlar telefon hakkında edindigi bilgileri. Color os nasıl isletim sistemi yazılım güncellmesi nasıl yapılır. google play nasil yuklenir,Telefonu kullanarak edindigi bilgileri burada yazarsaniz diyer arkadaşlara yardımcı olmus olurlar.
    Tasarımi ve fiyati hakkinda gorusleriniz.??

• bir tek bendemi var telefon :)
     OPPO FIND 7 & 7a  KULLANICILARI KULÜBÜ OPPO FIND 7 & 7a  KULLANICILARI KULÜBÜ

• Nereden satin aldigini ne kadara aldigini vs yazarsan alacak olanlar icin bir tercih olabilir. Yazi stillerini vs degistir duzenle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizceniz varsa xda'dan birçok şey bulabilirsiniz. Bu arada ne kadara ve nereden aldığınızı da yazabilir misiniz?

• SATICI LINKI FIYATLARA ASAGIDAKI LINKTEN BAKABILIRSINIZ.

http://www.aliexpress.com/store/212691

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 11 Temmuz 2014; 18:08:19 >
  • teknokaptan kullanıcısına yanıt
    iyi akşamlar
    yalnız sizin konumunuz yurtdışı değilmi.o zaman istediğiniz satıcıdan alırsınız.Türkiye gibi değilki
  • Oppo'yu kullananlar genellikle Oppo Forums Türkçe bölümündeler.Eğer yardıma ihtiyaç duyulacaksa bu kişi Şenol Eker'dir.Tüm bilgiler kendisi tarafından hazırlanıp paylaşılmıştır.Burada toplanmak ise biraz güç istiyor.Nihayetinde Oppo diğerleri gibi değil.Yüksek maliyet gerektirdiği ve piyasada fazla olmadığı için alımı zorlaştırıyor.
    Bu arada arkadaş Amerika'da yaşamaktadır.Satıcı ve alım noktasında size pek fazla yararı olmaz.Satıcı kolay ama Türkiye gümrüğünden geçmesi akla karayı seçtirir.O nedenle bu tür sorulara ihtiyaç duymamakta fayda var.Kendinizi yorarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ONEPLUS 5 KULLANICILARI KULÜBÜ
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullananlar icin yazdim ben

• Aynen katiliyorum size bu konu paylasim konusudur alan arkadaslar bilgilerini tecrubelerini paylasmasi icin actim alanlara hayirli olmasini almak isteyenlere bol sanslar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokaptan -- 12 Temmuz 2014; 3:23:59 >
  • Bilgi paylasimi heryer icin gecerli bir sekilde satin alan
    Mutlaka olmustur bilgiye ihtiyaci oldugunda forumlari gezer belkide bu forumdan biri olurda bilgi paylasimina ihtiyaci olur ve actigim bu konu satin alma rehberi degildir. Kullananlar bilgisini paylassin diye actim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.