Cihazı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Belki almak isteyen olmuştur diye bu konuyu açmak istedim. Uzun uzun anlatıp da kafa şişirmek yerine eğer spesifik merak ettiğiniz bir konu olursa yazın mutlaka cevaplayacağım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oppo Find X8 Pro
-
-
Hocam s23u kullanıyorum, oppo find x8 düz model aklımda , si<de ki global mi çin versiyonu mu ? google uygulamalarında sıkıntı var mı ? çin versiyonunda
-
Bendeki X8 Pro Hong Kong model, yani avrupaya dağıtılan versiyonu. Google uygulamalarının tamamı abartmak istemiyorum ama Samsung'dan daha iyi çalışıyor diyebilirim. Hepsi zaten ön yüklü geliyor.
S23u da kullanmış biri olarak söylüyorum Oppo Find X8 gerçekten çok başka bir şey olmuş. Ekranı, bataryası özellikle hafifliği iyiki de geçmişim dedirtebilir size.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam abartmıyorsunuz , bende yakından takip ediyorum, ve sizinle aynı yerdeyim , pro model de ekranı düz yapsalardi pro almak isterdim, ama düz find x8 hem düz ekran hem hafif ve kompakt bir cihaz olmuş, tüm bunların yanında hem yazılım hem donanım olarak çok top bir cihaz yapmışlar ,
Zaten Oppo Ceosu hedef kitlelerin iPhone kullanıcıları olduğunu net belirttiği için , cihazlarında eksik bir yer bırakmamaya özen göstermişlerdir, keşke resmi Tr ye gelse , Oppo Trye yazdım Twitter üzerinden 😃 adamlar sallamadı hiç.
Hocam sürüm kodu nedir ? Global olanların CPH2651 olarak çıkıyor website de ,sizde ki de aynı mı ? Satın alım yaparken buna baksak yeterli olur dimi ?
Pro serisinin kodu farklı üstadım. CPH2651 global düz modelin seri kodu. Buna bakmak yeterli olur.
Sürekli açık ekran var mı?
E-sim var mı?
Kayıt ücreti çok yüksek yurt dışından alıp imei kayıt ücretini ödemeye değer mi?
Kayıdı oluyormu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1- Evet var.
2- Evet var.
3- Değmez, alternatifleri var.
Bu işlemciye kayıt henüz açıklanmadı.
Hocam bu cph2651 kodu telefondan ayarlardan gösteren bir yer var mı ? Bangkok tan getirmeyi düşünüyorum, oradakiler asia versiyon demişler, ama oppo nun resmi dükkanı değil, bu kodu ayarlardan veya kutu üzerinden görme şansımız var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimus95 -- 18 Ocak 2025; 19:53:14 > -
kayıt olmuyorsa nasıl kullanıyorsun? imei ücreti çok yüksek
-
4+4=8 ay kullanır kalan 4 ay başka cihaz kullanır, Bende pixel 9 pro ile oppo find x 8 arasında kaldım , muhtemelen oppo alıcam 4+4 kullanıp , s23u dan devam , veya satıp pixel 9 pro ya geçerim
-
Ben Wondamobile üzerinden UK ye global olanı söylemiştim. Kutu üzerinde kodu yazıyor ayrıca cihazın about device kısmında model number açıkca yazıyor oradan da doğrulama yapabilirsiniz.
TR de yaşamıyorum üstadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X