Şimdi Ara

OPM 2. Sezon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Neler olacak acaba? Ben Saitamaya kafa tutabilecek birileri çıkar diye düşünüyorum. Yoksa artık sıktı herkesin tek yemesi. Ayrıca şu mavi saçlı A sınıf Amai Mask'ında ihanet edeceği söyleniyor. Animenin yapımcısıda söyledi zaten bunu bir yazısında. S sınıf heroları sevmediğini söylemişti zaten son bölümde. Metal Knight ile Genos arasındada bir kıvılcımlanma olabilir.

Kaynak

• Muhtemelen anti-hero tiplemesi olan Garou ile Saitama'nın(daha doğrusu kahraman kurumunun.Her zaman ki gibi Saitama damgayı koyan taraf olacaktır.O kadar klişeleri tarumar ettin şuna bir çözüm bulamadın be) arasında ki çıkar çatışması işlenir.Yan karakterler üzerinden gideceğini dolayısıyla konunun dallanıp budaklanacağını söyleyebilirim eğer ki lore a sadık kalınırsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 28 Mart 2016; 21:25:02 >
  • Saitama nın daha gücünün sınırları bile kesin değil, tek atması normal şimdilik. İleri de şu andaki düşmanlardan daha güçlüleri gelebilir ama dünya üzerinde bir rakibi olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeniden yapılan mangası o kadar iyi gitmiyor aslında. Şu an filler bölüm gibi bir şeyler veriyor nedense. Orijinalden uzaklaştı nedense. 2. sezon olacak kadar bir içerik olamadı o yüzden. Yavaş gidiyor. Belki ana konuyu tamamlarlarsa 2. sezon gelebilir ama daha tamamlanmasına rahat 20-25 bölüm var gibi. Çok yavaş geldiği için bölümler 1 seneyi geçer.

ANIME&amp;MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye &amp; Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 &amp; Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad &amp; Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• Adam baska galaksiden gelmis aşırı güçlü bir düşmanı narutonun figuranlari dovdugu gibi dovuyor. Saitamanin ruya gormesi ve akabinde bisikletli eleman çıkıp kendisini gelistirmesi ve tek attigi rakiplere karsi cekismeye girmesi seriyi epey gotururdu. Ama mongosondo öyle onlotolmoyor diyen olacak olmasın. Keşke boyle olsa diyorum ben sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Adam baska galaksiden gelmis aşırı güçlü bir düşmanı narutonun figuranlari dovdugu gibi dovuyor. Saitamanin ruya gormesi ve akabinde bisikletli eleman çıkıp kendisini gelistirmesi ve tek attigi rakiplere karsi cekismeye girmesi seriyi epey gotururdu. Ama mongosondo öyle onlotolmoyor diyen olacak olmasın. Keşke boyle olsa diyorum ben sadece.

Olay zaten düşmanların Saitama'yı zorlaması değilki. Anime dövüşlerdeki çekişme olmamasının verdiği boşluğu başka şeylerle kapıyor. Mesela Saitama'nın herkesten güçlü olmasına rağmen C sınıfına atanması, popüler olamaması gibi şeyler. Rüya görme-uyanma temasını hiç bir zaman sevemedim.
    Yeni sezonda biraz daha sıkı rakipler çıkıcağını düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaanAlpar

quote:

Orijinalden alıntı: Tuomir

Adam baska galaksiden gelmis aşırı güçlü bir düşmanı narutonun figuranlari dovdugu gibi dovuyor. Saitamanin ruya gormesi ve akabinde bisikletli eleman çıkıp kendisini gelistirmesi ve tek attigi rakiplere karsi cekismeye girmesi seriyi epey gotururdu. Ama mongosondo öyle onlotolmoyor diyen olacak olmasın. Keşke boyle olsa diyorum ben sadece.

Olay zaten düşmanların Saitama'yı zorlaması değilki. Anime dövüşlerdeki çekişme olmamasının verdiği boşluğu başka şeylerle kapıyor. Mesela Saitama'nın herkesten güçlü olmasına rağmen C sınıfına atanması, popüler olamaması gibi şeyler. Rüya görme-uyanma temasını hiç bir zaman sevemedim.
    Yeni sezonda biraz daha sıkı rakipler çıkıcağını düşünüyorum.

Düşününce evet haklısın. Klasik shounenlere göre güç olayını ikinci planda işliyor. Shounen konusunu yardımcı karakterler karşılıyor. Böyle düşününce manga daha çok komik ve ilginç bir olay örgüsünü işlemiş oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tuomir kullanıcısına yanıt
    Aynen, bazen yardımcı karakterler iki saat dövüşüyor Saitama gelip tek atmadan önce
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.