Şimdi Ara

Operatörünüz icloud u etkinleştirmek için kullanılan sms mesajlarını ücretlendirebilir . {ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
28.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize iyi forumlar bundan 2 gün önce kullandığım iphone 6 mı icloud üzerinden yedekledim ve sürekli facetime ve imessage için başlıktaki tarz ekrana bildirim gelmeye başladı ve sürekli hattımdan 80 kr. çekiyordu bunu normalde 1 sefere mahsus olması lazım ama benden neredeyse 6 sefer çekmişler her neyse iphone 6 mı yedekledikten sonra iphone x e geri yükleme yaptım ve yine sürekli bu facetime ve imessage bildirimleri geliyordu bende bu 80 kr. ler nereye gidiyor diye vodafone nin online servisler bölümüne internet üzerinden girdim ve baktım ki facetime ve imessageyi aktif etmek için sms gönderilen yere bu ayın 7 si ve 9 unda 6 toplam 6 adet sms gönderilmiş ben iphone x e dün geçiş yaptım yani 9 unda iphone x e geçincede sürekli ücret kesmeye başladı bende facetime ve imessageyi kapattım . ŞİMDİ İSE BAŞLIKTA YAZILAN BİLDİRİM GELİYOR ONU ENGELLEMEK İÇİN NE YAPMAM LAZIM . SÜREKLİ VODAFONE DEN MESAJ GELİYOR HATTIMDA TL OLMADIĞI İÇİN . (YARDIMLARINIZIBEKLİYORUM







  • O bildirim facetime ve imessage yi kapattiginiz icin geliyor. Ara arada gelecek. Valla vodafonede bu durum yaşanıyor bende Vodafone kullandim yaşadim. Bazen bir mesajda aktif oluyor. Bazen ise 10 mesaj da ancak aktif oluyor. Kendi kendine arka planda atıyor mesajı. Benimde 10 mesajda aktif olduğu durumlar oldu. Bazense bir mesajda aktif oldu. Tuhaf bir durum yani. Önerim Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla diyin . Mesajlar'a gidin ve iMessage'ı kapatın. Ayarlar > FaceTime'a gidin ve FaceTime'ı kapatın. Telefonu kapatin ve 1 dk Sora açın. iMessage ve FaceTime'ı tekrar açın. Etkinleşmesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AfterLife61

    O bildirim facetime ve imessage yi kapattiginiz icin geliyor. Ara arada gelecek. Valla vodafonede bu durum yaşanıyor bende Vodafone kullandim yaşadim. Bazen bir mesajda aktif oluyor. Bazen ise 10 mesaj da ancak aktif oluyor. Kendi kendine arka planda atıyor mesajı. Benimde 10 mesajda aktif olduğu durumlar oldu. Bazense bir mesajda aktif oldu. Tuhaf bir durum yani. Önerim Ayarlar > Genel > Sıfırla > Ağ Ayarlarını Sıfırla diyin . Mesajlar'a gidin ve iMessage'ı kapatın. Ayarlar > FaceTime'a gidin ve FaceTime'ı kapatın. Telefonu kapatin ve 1 dk Sora açın. iMessage ve FaceTime'ı tekrar açın. Etkinleşmesi gerekiyor.
    Hocam imessage için veya facetime için bildirim gelse sıkıntı etmeyeceğim fakat başlıktaki yazı dikkatimi çekti icloud ücretsiz bir platform ,belli ek şeyler satın almadıkça bir ücret alamaz ee bende öyle birşey satın almadım zaten iclouddan neyin ücretlendirmesini yapıcak ki ?




  • iCloud ücretlendirilmesi yapılmıyor, iMessage/Facetime hizmet aktivasyonu için yurt dışına kısa mesaj gönderiliyor ve eğer yurt dışı mesaj paketiniz yoksa bu mesajın ücreti operatör faturanıza yansıyor.


    Benim başka bir sorum var, telefona ara ara gelen bu bilgilendirmeyi nasıl iptal edebilirim? Bir gün yanlışlıkla bir tuşa basmaktan dolayı 60-70 kuruşumdan olmak istemiyorum.
  • Neden mesaj atıyor internet üzerinden halletmiyor işini bu şaçmalıga bende çözüm bulamadım hattı degiştim kurtuldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple'ın kendinden bezdiren çözümsüz sorunu.Vodafone ile anlaşma yapmışlar gibi sürekli bu tarz bildirimlerle haraç kesiyorlar

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nickrr kullanıcısına yanıt
    Ücretlendirmeyi icloud yapmıyor. Facetime ve imessage yapiyor. Bir kez aktif olunca daha bir ucret kesmeyecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MK* M kullanıcısına yanıt
    Bildim kadariyla o bilgilendirme iptal olmuyor. Kendi ara ara o bilgi ekranini sunuyor. Dediğiniz gibi yanlislikla tiklarsan sıkıntı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümü yok mu bunun? Telefon u kapatıp açınca geliyor bu mesaj bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reactor1111 kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan Facetime/iMessage'yi hepten kapatmak çözüm olabilir? ya da e posta hesaplarını kullanacak şekilde ayarlamak.
  • hocam imessage de facetime da kapalı.
  • Eğer komple facetime ve imessage kapatmazsanız hep bu mesaj gelir. Hat değiştirmek falan çözüm değil. Ben de mail adresi ile kullanmaya ayarladım ama her uçak moduna alıp açtığımda tekrar aynı mesaj geliyor. Dikkatli olup kabul etmemek lazım. İtiraz da kabul edilmiyor. Hatta operatörler bizden bu paraları alabilmek için yurtdışına sms atmaya engel koymuyorlar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoo143 -- 24 Mayıs 2020; 12:44:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı sorun var ve Turkcell tarifem yurtdışı sms kısıtlı olduğu için otomatik telefonu her açtığımda aynı uyarı ısrarla çıkıyor
  • Aynı durum benim başıma da geldi. Sorunu şöyle çözdüm: Öncelikle ben çift e-simli bir telefon satın almıştım. Her iki e-sim'de açık kalmış. Sorun burdan kaynaklanmış. Ayarlar / Hücresel / Sim'ler bölümünde kullanılmayan sim slotunu kapatın, sorun çözülsün.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.