Şimdi Ara

KENDİ NUMARAMDAN SMS (İNTERNET ÜZERİNDEN) --çözüldü--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizlerin önerinize ihtiyacım var
    ben sms için skype kullanıyorum güvenlik açısından (abidik gubidik,mesajı gitmeyen sitelerin veya ne idüğü belirsiz sistemlerin yerine )..ancak skype sms id çalışmıyor yani gönderdiğim sms ler benim numaramdan gitmiyor ama aramalarda benim numaram çıkıyor skyptan cep telefonu aradığımda..bunu çözemedim..yurtdışına sms başına 20krş gibi bi fiyat kesiyor skype..turkcell 83krş skype tan sms lerim anında ulaşıyor ancak herdefasında farklı bir özel bi skype numarasıyla..
    az çok derdimi anlatabildim sanırım..aradığım program benim numaramdan gönderir gibi göndersin istiyorum internet üzerinden.kredi alırım sorun değil.yurtdışı sms kulanıyorum ve turkcell 100 sms paketi 15 tl şuan oda 6-7 günde bitiyor ve 30 günün dolmasını bekliyorum mecburen sonrada skype tan devam ediyorum..bana alternatif bi program gerekli ancak sms id si çalışan bi program.voip olaylarına baktım çok anlamadım.varsa bildiğiniz bi program önerirseniz sevinirm.android tabanlı

skype tan son derece memnunum fakat sms id si çalışmıyor.caller id çok güzel çalışıyor aradığım zaman kendi numaram çıkıyor ancak smslerde bu yok malesef ayarlarıda tam olmasına rağmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 17 Mart 2013; 12:12:32 >

• uzun arayışlardan sonra aradığım servisi buldum..android marketten web sms programı ve gerekli connectorünü kurdum,fishtext.com a üye oldum.herşey mükemmel şimdi
  • Sorunsuz çalışıyr mu hocam?
  • evet sorunsuz.aveaya gönderince no çıkmıyor ama,turkcellden turkcelle-turkcellden yurt dışına sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.