Şimdi Ara

Operatörlerin Ramazan ayına özel hediye GB kampanyaları (2026)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
9 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operatörlerin Ramazan ayına özel hediye GB kampanyaları (2026)
    Türkiye’nin üç mobil operatörü her sene olduğu gibi bu sene de kullanıcılarına Ramazan ayında çeşitli hediyeler dağıtıyor. Operatörlerin 2026 Ramazan ayı için hazırladığı hediye GB kampanyalarını derledik.

Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone Ramazan Hediyesi 2026

• Türk Telekom: Ramazan boyunca sahurda geçerli 20 GB internet hediye!

• Turkcell: Salla Kazan'da iki katını sevdiklerine hediye et!

• Vodafone: Vodafone mağazalarında 10 GB internet garantili Hediye Çarkı

🎁 Türk Telekom'dan Ramazan'da herkese 20 GB internet hediye!

Türk Telekom’un klasikleşen sahur kampanyası bu sene de hız kesmeden devam ediyor. Tüm Türk Telekom kullanıcılarına Ramazan boyunca her gün saat 00.00 - 06.00 arasında kullanılabilecek 20 GB internet hediye ediliyor.

Türk Telekom Sahur Kampanyası’ndan yararlanmak isteyen Türk Telekomlular, Türk Telekom uygulaması uygulamasındaki "Bana Özel" menüsünden hediye internet için talepte bulunabiliyor. SMS ile katılmak isteyen Türk Telekom faturalı aboneler SAHUR 2026 yazıp 5555’e, Türk Telekom faturasız aboneler ise SAHUR yazıp 1889'e SMS göndererek kampanyaya katılabilir.

Ayrıca Bkz.Galaxy S26 Ultra'nın ilk kutu açılış videosu yayınlandı: İşte gizlilik ekranı ve tasarım detayları

🤝 Turkcell'dan Ramazan'a özel Salla Kazan Paylaş Kampanyası

Turkcell’in 2019’dan bu yana sürdürdüğü Ramazan kampanyası “Salla Kazan Paylaş”, 2026’da da kullanıcılarla buluşmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında Salla Kazan’dan kazanılan GB’ları iki katı olarak sevdiklerinizle paylaşılabiliyorsunuz. GB paylaşan kullanıcıya ayrıca günlük 1 GB hediye veriliyor. Turkcell Ailem üyeleri ise kazandıkları interneti aile grubundaki tüm üyelere paylaşabiliyor.

🌙 Vodafone hediye GB için müşterilerini mağazalara davet ediyor

Vodafone’un Ramazan 2026 kampanyası beklentilerin altında kaldı. Ramazan ayına özel olarak Vodafone mağazalarındaki Hediye Çarkı çevirimlerinde en az 10 GB olacak şekilde hediye internet paketi dağıtılıyor. 19 Şubat - 22 Mart tarihleri arasında Vodafone mağazalarındaki tabletlerde Hediye Çarkı’nı çevirerek kampanyaya katılabilirsiniz.

Vodafone Yanımda uygulaması üzerinden erişilen Hediye Çarkı platformunda ise Ramazan’a özel sürpriz hediyelerin olacağı duyuruldu. Ramazan ayına özel ek internet paketleri kullanıma sundu. Aylık 10 GB internet 139 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

• Turkcell de iki katı olduğu nerede yazıyor ?

ne hediye geldiyse onu hediye ediyor Operatörlerin Ramazan ayına özel hediye GB kampanyaları (2026) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Vodafone ne ka cimri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Al bu da kanıtı:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulak Misafiri kullanıcısına yanıt
    quote:

Mağazalarda geçerli

GB için mağazaya gidecekmişiz.

• Turkcell yine cimriliğini göstermiş. Eskiden Bip kullan GB kazan falan derdi o da yok artık.

Vodafone mağaza diyince uygulama anladım iyi mi :)) Fiziki mağaza mı kalmış yaptıkları kampanyaya bak. Biliyor tabi gidilmeyeceğini kampanya diye oraya buraya reklam veriyor.

Memlekette yönetimde olan 45+ herkes bi değişik. Mağazaya gidecekmişim çark çevirecekmişim bababababa

İyi de arkadaş sana garip gelmemesi daha garip. Bütün işini dijital halleden bir platform, ne hikmetse birden fizikiye geçiyor. Yılbaşında 2 çevirme hakkı veriyor uygulamadan, ramzanda millet oruçlu oruçlu kalkıp geleceksin diyor. Sen daha bir garipsin kabul et.

Ekleme: bana yazdın sandım bak oruçlu oruçlu :)) Neyse silmeyeceğim kalsın böyle :)

Ekleme: Bu arada oruçlu olduğumu söylemiş miydim? Söylemediysem arada kaynamasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 24 Şubat 2026; 9:59:50 >

Mağazadan çevirmen lazım Operatörlerin Ramazan ayına özel hediye GB kampanyaları (2026) 

Tam yazacaktım "reyiz oruç başına vurmuş sakin ol"

Editör de yanlış yazmış hala düzeltmedi

• 20 GB hediye şeyine tıklıyorum bana tarife paketleri sunuyor. Muhtemelen en düşük TT tarifesini kullandığım için. İşe yaramaz osuruktan bir hediyeyi bile vermek için müşteri seçiyorsan hediye diye reklam yapmanın anlamı ne ki. SAHUR 2026 yazıp göndermeye korkuyorum şimdi onun da ücretini bana kitler bu TT.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Şubat 2026; 12:15:21 >

aman hocam sakın yazmayın

siz böyle yorum yazarsanız kesin size kitler Operatörlerin Ramazan ayına özel hediye GB kampanyaları (2026) 

• Devlet el koydu adı altında çökülen mübarek telekomlar mı, mübarekler bugün alışveriştey -miş gibi görünsün yarın olan gblarda puff, adamlar çaldırdıkları verileride aaaa ajanmış ya bunlar diyip imamoğluna kitlemeye kalktı, bir allahın kulu chp dahil en tepeden bu vekilin bu lüks araba kaynağı nereden demedi, ne bileyim bu akpli iş insanının jeti neden var nasıl bir iş yapıyor demedi, sadece yalan çıktı iftira çıktı başa liderler çıktı vurdular davula sesi çıktı sahara çıkacakken 1 yıl önce silivri yollarına çıktı uyuma ahalii bu gidişle sanada şaban misali cama ekmek banmak çıkacak zaten baya birine çıkmış durumda iyi ramazanlar, #oyunumadokunma

• Jumaruu kullanıcısına yanıt

Türktelekom faturalıda 100 gb a kadar İnternet veriyor

Faturasız da da TL yüklemezsen o zaman dakika veriyor

Turkcell internet veriyor tamamda verdiğinde de saatliğine kadar düşüyor sanki canını alacaklar

Ayrıca Youtube instagram tiktok x veriyor

Ramazan hediye ediyoruz onun yerine hediye 1 gb veriyor o da 12 saatlik Operatörlerin Ramazan ayına özel hediye GB kampanyaları (2026) 

Vodafone de her ay 1 gb verirken bu sefer 3 gb verdi

Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.