Şimdi Ara

Operatörlerin Dual Carrier (Çift Taşıyıcı) durumları? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
2
Favori
21.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.volkan

Operatörlerin Dual Carrier (Çift Taşıyıcı) durumları?

Bu maili nerden aldıysanız bilgisiz kişiler yollamışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Bu maili nerden aldıysanız bilgisiz kişiler yollamışlar.

evet bence de son derece bilgisizce yazılmış bir mesaj. çünkü lisans tipiyle hızın hiçbir alakası yok. hatta turkcell bunu reklamlarına yansıttığı için ceza almıştı sanırım yada reklamı durdurulmuştu.

• İşte sorun burada beyler..

Turkcell insanların kafasına öyle bir büyük ben en iyiyim imajı yerleştirmişki bunu ne yapsanız değişmiyor. Bu bilgiyi Vodafone un red tarifelerine verdiği Back Up hizmetinden aldım..

Ancak sorun şu, o kadar çok yerde A tipi lisans ile alakalı Turkcellin daha kaliteli olduğu iizlenimi varki saymak mümkün değil..

Ve Turkcellde bu iddiaları yalanlayanların aksine rakiplerinden çok çok önde hizmet verdiğini buradaki testlerden görüyoruz..

Neden Avea ve Vodafone veremiyor bu hızı ?

Bir konudada rakibinizin önünde olunda insanlar demesin Turkcell en kalitelisidir diye.ç.

Ama yapamıyorlar bellki..

A tipimi lisans X tipimi lisans açıkcası ben çok anlamam sadece okuduklarımı bilirim ama şu bir gerçek Dual Carrier ile Turkcell rakiplerinden açık ara önde..
  • Arkadaslar lisans önemli ya da değil. Diğer operatörler bı taraflarını sıksalar da bu hızlara ulaşamaz. Buyrun yaptıgım testler: ortalama 17 mbit ! Avea ve vodafone dual carrier'a çok önem vermediler. Üstelik Turkcell bu yıl 43,2 mbit olan hızı 84 mbit'e çıkaracak yani bu 17 mbitler 30 mbit'lere çıkacak. Yiğidi öldür hakkını yeme. Adamlar dünya standartlarının üzerinde hız sunuyor. Piyasadaki vinn'lar bizim iPhone 'larda ulaştığımız hızlara eşit. 43,2 mbit destekleyen vinn'i aldığında 17 mbitler görürsünüz rahatlıkla. ADSL ile göremiyoruz o hızları. A tipi lisans bence bir sekilde hızı da etkiliyor. Diğer operatörler niye hız konusunda iddialı değil ? O yüzden de Turkcell ben en kaliteliyim diye ortada dolaşıyor.
  • Buyrun hızlar :

• türkcell hızlıda

para konusunda hızı bırakıp parayı düşünürüm

yavaş olsun ucuz olsun :D
  • Diğerlerinde durum ne acaba? Onları da görseydik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Diğerlerinde durum ne acaba? Onları da görseydik :)

Bende merak ediyorum baya. Nedense sadece turkcell in testleri yapılmış, bi Allah'ın kulu yok mu vodafone veya avea ile yeni ipad kullanan. Ben Aveanında benzer sonuçlar vereceğini düşünüyorum. Dual carrier teknolojisine sadece turkcell yatırım yapmadı.
  • Avea ve Vodafone'da aktif değilmiş sanırım şu an...
  • Ben de öyle okudum bir forumda. Bir Avea çalışanı söylemiş henüz geçmedik diye.
  • aveadan ust duzey bi yonetici dual carrier teknolojisini kullandiklarini soylemis burada:www.telekomdunyasi.com/?action=haber_detay&id=100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 7 Mayıs 2012; 13:59:14 >
  • Her kafadan bir ses çıkıyor yine :-)

Yakında deneyen çıkar inşallah, görürüz o zaman..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanriseven

Her kafadan bir ses çıkıyor yine :-)

Yakında deneyen çıkar inşallah, görürüz o zaman..

Evet deneyenler genelde Turkcell kullanıcıları oluyor. Turkcell için pahalı denilse de cihaz getirme ve satma konusunda daha iyi sanırım. Diğer operatörlerde cihazlar hemen bitiyor genelde.
  • linkteki konuyda olan hız testlerine göre avea 7.2 'den fazlasını sunabiliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_56758186/mpage_4/key_/tm.htm#msglink_58596063
  • yeni ıpadle aveada 24.5 gordu avea destek sayfasında bir konuda gördüm
  • Vodafone ile yeni iPad'de 6 mbit'ler görülmüş. Buyrun linki :

http://forum.donanimhaber.com/m_60561009/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

DC-HSDPA 3G'nin en üst teknolojisi idi sanırım, DC HSPA+ falan aynı mıydı farklımıydı hatırlamıyorum. Turkcell ve Vodafone tüm 3G şebekesini uyumlu yapmış olmalılar, çoktan başlamışlardı. Ama Avea konusunda bilgim yok.

Avea Merkezlerde 3g hizmeti veriyor ve ben 6 megabite kadar hız alabiliyorum. daha önce vodafone kullandım memnun kalmadım 4 megabite kadar hız almıştım ve devamlı bağlantı kopuklu oluyordu. Aveada bağlantı sorunuda yaşamadım yalnız cepte kullananlar devamlı hareket halinde kullandıkları için aveada edge ve 3g arası devamlı gidip geliyormuş. bağlantı kopuklu çok oluyormuş
  • 4 mbit cep için gayet yeterli..Bu durumda 3 operatör de ortalama olarak yeterliymiş..Asıl konuşulması gereken kotalardır..bana 1 gb, 2 gb kota verip 1000 mbit verse ne olacak!
  • Arkadaşlar elimde zte mf190 modem(7,2Mbps) var turkcell ve avea ile ortalama 2,5mbps hız alıyorum
    nokia 700(14,4mbps) onunlada 2mbps hızları alıyorum
    ikisininde desteklediği şebeke tipi hspa

Bu çift taşıyıcı dc-hspa+ kapsama alanı nasıl bu şekilde yüksek hızlar elde edeiliyor fakat hspa+ şebekesi hiç konuşulmuyor aynı ortamda hspa ve hspa+ arasında hız farkını gözlemleme imkanı olan arkadaşlar varsa bilgilrerini paylaşmasını rica ederim
  • New iPad dc-hspa destekler, 43,2 mbit e kadardir teorik olarak. Eger bununla 10-20 arasi hizlar gorunuyorsa 21 mbit cihazlar ile de 3-8 arasi hizlar gorulebilir.

Turkcell yil sonunda multi carrier hspa+ kullanmaya baslayacak. Bir nevi 3.9G, 84.4 mbit e kadar teorikte. 40 mbit gorulebilecek desteklenen cihazlarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.